Tuesday, April 4, 2017

Penyokong DAP Makin Kurang Ajar

Nampaknya makin lama puak-puak ni makin kurang ajar dan biadap..Kalau dulu mereka berselindung apabila melakukan kerja-kerja jahat..tetapi nampaknya mereka semakin berani menunjukkan belang mereka..Adakah mereka fikir negara ini mereka yang punya???

Yang terbaru seorang budak cina telah memuatnaik sebuah posting di FB miliknya yang agak keterlaluan dan kurang ajar..


Jika kita lihat dari posting-posting si Alven biadap ni ..Kita boleh nampak bahawa di penyokong DAP..EP tidak pasti sama ada dia terlibat secara langsung dengan parti tersebut atau hanya penyokong tegar,..

Apa yang pasti sikap yang ditunjukkan oleh si biadap ini tidak boleh diterima sebagai rakyat Malaysia..Sikap kebencian yang melampau sehinggakan meminta Ketua Polis Negara ditembak mati..Bukankah sikap seperti ini merupakan sikap yang ditanam oleh DAP kepada rakyat Malaysia..Menghasut rakyat Malaysia supaya benci pada PDRM dan juga Kerajaan Malaysia..

EP harap si Alven biadap ni akan dikenakan tindakan undang-undang yang berat agar perbuatannya akan menjadi pengajaran kepadanya dan juga seluruh rakyat Malaysia.. Bukan dilepaskan dengan meminta maaf..Jika tidak puak-puak DAP ini tidak akan takut dan akan melakukan perbuatan yang sama di masa hadapan..

5 comments:

abd majid said...

Takpe kat malaysia boleh buat apa saja. Hina sultan, Pm, dah jadi kebiasaan. Catch and release.undang2 lemah inilah jadinya.

abd majid said...

Takpe kat malaysia boleh buat apa saja. Hina sultan, Pm, dah jadi kebiasaan. Catch and release.undang2 lemah inilah jadinya.

Anonymous said...

Buat statement kurang ajar, kemudian minta maaf, mcm dia punya MP2, takde integriti lansung

Mohd Nasir Isa said...

Itu Alven Cina, bukan mat salleh, mata sepet jer..mmg dah keturunan dia dari kominis nak wat camne? dari dulu kominis tembak polis, sekarang apa bezanya?

Anonymous said...

Perlu diambil tindakan kes begini kerana kurang ajar. Ada undang2 jalankan, jangan lengah2.

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.