Apa Pula Yang Najib Razak Buat Dalam Diam???


Mungkin ramai yang terlepas pandang atau buat-buat tak tahu mengenai kejayaan Malaysia dibawah kepimpinan YAB Datuk Seri Najib Razak sebagai Perdana Menteri Malaysia..Mungkin sebab termakan banyak fitnah dari pembangkang atau Datuk Seri Najib buat perkara ni dalam diam-diam...Jom kita tengok apa yang berlaku di Malaysia dalam diam...

Dalam diam, Raja Arab bagi RM2.6B, kemudian datang melawat Malaysia dan membawa pelaburan berbilion ringgit...

Dalam diam, kerajaan China bersetuju melabur berbilion-bilion ringgit di Johor..

Dalam diam, Presiden Perancis datang melawat Malaysia dan melabur serta menandatangani beberapa MOU...

Dalam diam, 5 rakyat Malaysia yang diculik Abu Sayaff telah berjaya dibawa keluar dan kembali ke Malaysia...

Dalam diam, 9 rakyat Malaysia di Korea Utara berjaya dibawa pulang...

Dalam diam, DSN dijemput sebagai tetamu kehormat di India dan Malaysia bakal mendapat pelaburan dari India...

Dalam diam, hutang 1MDB sudah lunas dan bakal menempa kejayaan untuk negara...

Dalam diam, ramai anggota-anggota pengganas berjaya ditangkap...

Dalam diam, ramai yang disyaki mengambil rasuah telah dihadapkan ke mahkamah atau sedang disisasat...

Dalam diam, DSN dan kerajaan Malaysia telah menjalankan tugas dengan baik dan bersungguh-sungguh demi kemakmuran dan kesejahteraan negara...

Yang bising-bising menyalak sana sini dan melalak itu ini satu apa pun depa tak buat...hanya menyalak, melalak, menyalak, melalak.... 


Apa Pula Yang Najib Razak Buat Dalam Diam??? Apa Pula Yang Najib Razak Buat Dalam Diam??? Reviewed by Empayar Pemuda on 12:11 PM Rating: 5

8 comments:

 1. MEKASIH kpd. YAB PM Orang Asal/Indigenous tercinta kita, DS Mohd. Najib Tun Abd. Razak, di atas strategi DIPLOMATIK beliau yg. sentiasa amat BERNAS; spt. Almarhum bapa beliau, BAPA KEMERDEKAAN/BAPA PEMBANGUNAN, YAB PM Tun Abd. Razak Hussein amat terCINTA kita!

  KOREA UTARA, PAKISTAN, IRAN - amat diBENCI si puak PENJAJAH PARASIT/LANUN/PEROGOL/PEMBUNUH Zionis IS-rael/MOSSAD-CIA/NATO bersama KULI2 depa - sbb. PAKISTAN/KOREA UTARA/IRAN ada SENJATA2 NUKLEAR (sbb. tu Pakistan makin asyik diSERANG puak Teroris CANNIBAL/NECROPHILIA IS/ISIS/ISIL - yg. diTUBUHkan oleh MOSSAD/CIA spt. diDEDAHkan oleh bekas PERISIK CIA/NSA, Snowden)-kerana IS-rael/Barat mahu pastikan hanya depa memiliki SENJATA2 NUKLEAR dlm SATU K‘jaan Dunia ZIONIS/SATU Dunia Baru ZIONIS (ZIONIST New World Order - ZNWO) depa!

  Pernahkan KOREA UTARA menyerang. menjajah, membunuh, merogol, merompak dlm. GENOSID 2 amat KEJAM yg. TAK habis2, ke atas DUNIA KETIGA & di abad ini ke atas DUNIA ISLAM keseluruhannya (yg. KESEMUAnya juga amat KAYA minyak/gas) - spt. rejim2 TERORIS Zionis IS-rael/MOSSAD-CIA/NATO (termasuk melalui PENUBUHAN IS/ISIS/ISIL tu oleh puaka2 ZIONIS ni)?!!

  Yg. mana MATLAMAT akhir puak ZIONIS ni semua adalah utk. MENAKLUK seluruh LIMA Lautan utama Dunia, termasuk LAUTAN HINDI/LAUTAN PASIFIK (yg. juga masih belum diTEROKAI berTRILLION minyak-gas LAUT DALAM depa) termasuk MENAKLUK laluan2 amat STRATEGIK spt. Selat2 Melaka-Hormuz-Bab El-Mandeb, serta Laut Cina Selatan/Laut Merah/Gulf of Aden; di samping mengHANCURkan Islam/umatnya yg. amat ANTI-ZIONIS/IS-rael - dgn. akhirnya juga mengHANCURkan MEKAH/MADINAH serta PALESTIN/MASJID Al-AQSA suci kita, yg. juga merupakan simbol2 PENYATUAN umat Islam yg. amat PENTING!!
  Sbb. itu juga puak ZIONIS sebenaqnya yg. MENAJA atau MENYAMAQ sbg. puak TERORIS Syiah termsk. puak Houthi - utk. menJATUHkan YAM Raja2 ARAB SAUDI dan BAHRAIN!

  Tok Landak.

  Nota: Puak TERORIS Houthi termsk. si PENYAMAQ2 Zionis MOSSAD, dr. YEMEN ni juga disyaki berTAPAK di Malaysia kita ni dgn. MENYAMAQ sbg. PELARIAN/PELAJAR2-PENSYARAH2 di Univ.2 terKEMUKA kita - utk. mengHASUT para pelajar/pensyarah kita.

  ReplyDelete
 2. Nasib baik RAKYAT kita di KOREA UTARA tu dibawa PULANG dgn. JET TUDM & para kakitangan TUDM yg. HEBAT kita!

  Sbb. aku punya RISAU yg. si ejen2 MOSSAD/CIA-NATO akan cuba SABOTAJ perjalanan amat PENTING ini - utk. MEMERANGKAP Korea Utara; spt. BIASA!

  Tok Landak.

  ReplyDelete
 3. Sbb. tu OIC juga sepatutnya dah mempunyai TENTERA kita sendiri - agar dpt. MEMBANTU dgn. amat CEKAP dr. segi PERTAHANAN/KEMANUSIAAN di seluruh DUNIA ISLAM; dan mengHAPUSkan habis2an si puaka2 TERORIS IS/ISIS/ISIL ini!

  Bagi aku, inilah juga sbb. ALLAH SWT mengurniakan DUNIA ISLAM amat kaya raya dgn. MINYAK/GAS - supaya akhirnya kita dpt. BERSATU utk. mengHANCURkan MATLAMAT amat dajal ZIONIST New World Order (ZNWO) ini!

  Tok Landak.

  ReplyDelete
 4. Good start having NORTHERN THUNDER excercise... patut diperluaskan kesemua negara Islam including Brunei... Syabas Raja Salman.

  ReplyDelete
 5. At least ada tempat meminta tolong, OIC, jika diserang oleh China/Chinese DAP!!!

  ReplyDelete
 6. Dalam politik mcm2 boleh terjadi. Msia mempunyai sejarah diserang oleh komunis. Nasib baik dapat pertolongan British, penaung negara2 bekas jajahan. Kini dah ada yg Islam kita pilih yg Islam... Dikhabarkan DAP adalah legasi dari parti komunis...

  ReplyDelete
 7. Dalam politik mcm2 boleh terjadi. Msia mempunyai sejarah diserang oleh komunis. Nasib baik dapat pertolongan British, penaung negara2 bekas jajahan. Kini dah ada yg Islam kita pilih yg Islam... Dikhabarkan DAP adalah legasi dari parti komunis...

  ReplyDelete
 8. Nak mengHENTAM China & MEMUJA si PENJAJAH PARASIT/LANUN/PEROMPAK/PEROGOL/PEMBUNUH British/ZIONIS KEPARAT pula! Si DAPJUBOQ BABI adalah PENJILAT JUBOQ BABI si puaka ZIONIS, si PENIPU OI!

  CELAKA lu si TERORIS PENYAMAQ KAFIR2 HARBI si GILA KANGKANG BABI HOMO RASIS dr. spesis BAPA2 HOMO KULIT BABI KEPALA BUTOH-si PENCUCI2 KANDANG BABI/MAK2 PELACUR BITCH/WHORE/HANTU RAYA-main JUBOQ2 BABI, si spesis KEPALA2 BUTOH PENJAJAH PARASIT/LANUN DAPJUBOQ BABI oi!

  DAPig PARTI MOSSAD/IS-rael!

  HAPUSkan rejim TERORIS ZIONIS KAFIR HARBI PENJAJAH PARASIT/LANUN/PEROMPAK/PERASUAH/PENYANGAK/PEMBUNUH KANIBAL/PEROGOL-si puak RASIS/PORNO/HOMO-KULI2 ZIONIS/IS(IS)rael-MOSSAD/NA*O

  Duboq
  A njing
  P anggang!

  Tok Landak.

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.