PERSENDA RASUL, TUN M SEMAKIN NYANYUK


Sebagai seorang negarawan yang punya sejarah tersendiri sewajarnya Tun Mahathir berhenti daripada terus berpolitik.Dalam satu ucapan Tun M satu ketika dulu , beliau ada menyebut bahawa berhentilah makan sebelum kenyang dan sesungguhnya Tun M perlu hadap ungkapan itu kembali.

Sudah-sudahlah Tun M , semakin hari keadaannya sudah semakin pincang !

Tak perlulah cuba untuk menjadi DAP semata-mata untuk menarik sokongan bukan Melayu terhadap PPBM atau paling tidak menarik sokongan terhadap kem pembangkang dalam misi untuk menjatuhkan kerajaan Barisan Nasional.

Bersikaplah seperti seorang bekas pemimpin yang disanjung bukan bertindak tanpa waras yang hanya akan mengakibatkan imej serta maruah diri tercalar.

Semua pihak sedia maklum Tun M kini tidak lagi bersama UMNO dan atas dasar itu berlaku adillah dengan diri sendiri dan jangan sesekali menjual dan menggadai maruah semata-mata untuk memenuhi emosi dan nafsu politik.

Tidak ada mana-mana pihak yang menghalang untuk Tun M dan konco-konco bertanding dalam PRU14 nanti.Gunalah pentas PRU14 itu dengan acuan tersendiri memandangkan Tun M sudah berkerat rotan dengan UMNO dan pemimpinnya.

BUKTIkan kepada khalayak bahawa perjuangan Tun itu jauh lebih baik daripada UMNO.

Jangan persenda agama demi kepentingan politik !

Satu ketika dulu Tun M pernah mempersendakan hukum hudud malah memperlekehkan janggut baginda kini perkara yang sama diulang apabila Tun mempersendakan nama Nabi Muhammad SAW dengan mengaitkannya dengan isu 1Malaysia Development Berhad (1MDB) apabila mengatakan bahawa baginda tidak menerima derma RM2.6 bilion.

Apa sudah jadi Tun ??

Ketua Pergerakan Pemuda UMNO Negeri Pulau Pinang Rafizal Abd Rahim berkata, perbuatan tersebut sangat tidak wajar dan tidak patut datang dari seorang bekas pemimpin terutama sekali dari orang Islam sendiri demi kelangsungan dan kepentingan politik serta agenda peribadi.

“Tindakan biadap ini tidak boleh diterima kerana agama Islam menuntut umatnya untuk menghormati dan menjunjung keperibadian pesuruh Allah, Nabi Muhammad S.A.W. dan bukannya memperlekeh atau cuba menjadikan Baginda sebagai mainan politik.

“Sebagai umat Islam, analogi bandingan akan sifat, situasi, perbuatan dan keperibadian Rasulullah tidak sepatutnya dicampur-aduk dalam kancah politik dan perkara ini sangat ditegah dalam agama Islam.

“Janganlah kerana terlalu taksub berpolitik dan dirasuk dengan dendam kesumat, beliau yang selama ini menjadi idola rakyat lupa akan batas agama,”

EP sedih dengan perkembangan demi perkembangan berkaitan bekas pemimpin negara ini , langkahnya sudah mula songsang dan pendiriannya sudah mula pincang.

Tun M cukup-cukuplah tak perlu jadi DAP !
PERSENDA RASUL, TUN M SEMAKIN NYANYUK PERSENDA RASUL, TUN M SEMAKIN NYANYUK Reviewed by Empayar Pemuda on 2:49 PM Rating: 5

1 comment:

 1. Memang DASYAT betul siapa2 si PENGKHIANAT KITOL Islam/Melayu yg. sanggup JILAT JUBOQ2 berNANAH JIJIK si KETURUNAN TERORIS PENJAJAH KAFIR HARBI ZioNAZI PARASIT/PERASUAH/LANUN/PEROMPAK/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL DAPJUBOQ BABI-BerSHIT KURAP RASIS/PORNO/HOMO-KULI2 ZIONIS/IS(IS)rael-MOSSAD ni! TEROKnya si si DIKTATOR ZioNAZI (Zionis NAZI) PARASIT/PENYANGAK/PENYAMAQ/PENIPU/PENYAMUN/PEMBUNUH/PERASUAH/LANUN-madey ANAK BERANAK berIJAZAH JAMBAN JUBOQ BABI ni! TAK dak maruah lansung; hanya sbb nak anak BOTAK SIAL-muka mcm. BABI SONDOL dan PEMALAS tu berANGAN nak jadi PM, JANGAN haraplah si BOTAK SIAL oi! Baiklah lu si madey dan KETURUNAN lu yg. juga PUAKA juga MAMPOS semuanya OI!

  Tengoklah betapa JAHATnya si SAMSENG PENDATANG Cina RASIS BANGKAI BABI si DAPJUBOQ BABI tu! Patut diTERAJ*NG sampai MAM*OS si puak PENJAJAH PARASIT ni! Dia ingat kita BANGSA Bumiputera Islam/Melayu ni PENAKUT - siap lu!! Bangsa Islam/Melayu ada tahap KESABARAN kita!

  Tengok juga NGO2 DAPJUBOQ BABI disyaki puak PEMISAH Sabah/Sarawak ni dok MENGADU kat UNZionis JUBOQ BABI yg. diwakili si PENJAJAH PARASIT dr. Kenya tu - lihat di media ZIONIS CELAKA ni! Di - https://sg.news.yahoo.com/sarawakian-native-landowners-routinely-face-threats-thugs-un-065200351.html:

  Sarawakian native landowners routinely face threats from thugs, UN rapporteur told

  BY SULOK TAWIE7 December 2016

  Dahlah hari tu si wakil Kenya dr. UNZionis CELAKA tu - nak masuk campuq PERTAHANkan DEMO2 HARAM dan RASUAH2 puak TERORIS PENJAJAH PARASIT BerSHIT DAPJUBOQ BABI dr. SOROS/MOSSAD-IS-rael/CIA tu apahal?! Nampak sgt. si PENJAJAH KAFIR HARBI PARASIT ni nak cuba GAGALkan NEGARA ISLAM kita ni dr. masuk campuq nak HALANG Genosid2 yg. berTERUSAN ke atas Bumiputera Islam Rohingya; LICIK betul permainan DAJAL depa ni; dgn. nak MENYAMAkan MOTIF2 yg. BERLAINAN dlm. JENAYAH2!

  Dahlah si rejim Kenya-si PENJILAT MOSSAD/IS-rael/NATO ni adalah juga mcm. rejim TERORIS Myanmar, di mana rejim Kenya ini asyik MEMBUNUH Bumiputera Islam Somalia di Kenya; Somalia dan Ethiopia! lepas tu nak juga SAMAkan MOTIF dlm. DEMO2 HARAM puak Teroris BerSHIT utk. terus mengHINA/mengGERTAK/memPROVOKASI/mengGULINGkan YAB PM Bumiputera Islam/Melayu terCINTA kita, UMNO, NEGARA ISLAM kita serta bangsa BUMIPUTERA Islam/Melayu di bumi pusaka nenek moyang BUMIPUTERA berzaman kita ni - dgn. DEMO2 SAH kita yg. MOTIF utama adalh utk- MEMBELA YAB PM, NEGARA ISLAM kita ini serta Bumiputera Islam Myanmar, bangsa ROHINGYA!!

  Lihat di UNJuboq BABI ni di media ZIONIS CELAKA ni! Di - https://sg.news.yahoo.com/wrong-criminalise-groups-receiving-foreign-funding-un-rep-052500612.html:

  Wrong to criminalise groups for receiving foreign funding, UN rep says

  BY YISWAREE PALANSAMY5 December 2016

  (Nek Tempoyak)

  Nota: Sbb. itu KDN - BENAQkan segera SEMUA PELARIAN2 Rohingya BEKERJA dan ANAK2 depa berSEKOLAH dg. SAH kat NEGARA ISLAM kita ni! Yg. mengHERANkan aku jumpa dan dengaq ramai 'pelarian' BUKAN ISLAM dr. Myanmar dan Sri Lanka diBENAQkan BEKERJA terutamanya kat kilang2 dan kondo2 MEWAH di SELANGOR - apahal ni OI?!

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.