TERKINI : PKR PERMATANG PAUH BAKAL DIBUBARKAN..??


Hebat kan Ahli Parlimen Permatang Pauh ni..Kalau bab nak berceramah  menghasut rakyat..dia cukup laju balik ke Permatang Pauh..Tapi kalau nak tengok kebajikan rakyat macam hampeh..langsung tak ambil berat..

Inilah nasib yang terpaksa ditanggung oleh salah seorang rakyat di Parlimen Permatang Pauh yang terpaksa hidup dalam keadaan daif dan tidak sempurna..


Tempat berteduh mereka sangat uzur dan sudah tidak sesuai untuk dihuni..dinding rumah yang terkopak, bumbung rumah berlubang..Tapi dimana Ahli Parlimen dan wakil rakyat yang dipilih untuk membela nasib mereka??


Yang peliknya Negeri diperintah oleh DAP..Ahli Parlimen pula merupakan Ketua Pembangkang di Parlimen dan Penasihat Ekonomi yang hebat..Cita-citanya pula teringin nak jadi Perdana Menteri..Adun-Adun di Parlimen tersebut pun dari Parti mereka...Ada JKKKN, ada AJK Masjid yang dikawal oleh mereka..dan banyak lagi..

Dan yang paling penting Ketua Menteri Pulau Pinang kata di Pulau Pinang bebas orang susah/miskin..Tetapi kenapa masih ada lagi rakyat di Parlimen Permatang Pauh yang terpaksa hidup dalam keadaan begini??..

Ketua Bahagian UMNO Permatang Pauh, Datuk Zaidi melawat rumah tersebut
dan memberi sumbangan segera sebanyak RM5000.00 untuk dibaiki.

Saksikan video dibawah untuk penjelasan lanjut..


TERKINI : PKR PERMATANG PAUH BAKAL DIBUBARKAN..?? TERKINI : PKR PERMATANG PAUH BAKAL DIBUBARKAN..?? Reviewed by Empayar Pemuda on 10:36 AM Rating: 5

1 comment:

 1. Sebab itulah KUASA EKSEKUTIF Kesultanan Islam/Melayu kita amat PENTING; lihat saja bila kuasa ini diabaikan dgn. sewenangnya yg. jelas melanggar undg-undg Perlembagaan dan Wasiat Raja-Raja Melayu, terutamanya di P.Pinang dan Selangor! Sampaikan si PENDATANG PENGGANAS/EKSTREMIS ANTI-ISLAM dari puak DAPBANGKAI BABI/PKRSODOM begitu berani berterusan MENGHINA/MEMIJAK Islam/umatnya serta MERAMPAS sewenangnya tanah pusaka nenek moyang berzaman kita seolah kita adalah KULI di bumi sendiri, kpd. bangsa PENDATANG yg. tak tahu kenang budi ni!

  Yg. aku heran tu si PENGGANAS anak beranak DAPBANGKAI BABI ni asyik terlepas walau dok asyik hina ISLAM/umatnya termasuk membiayai kumpulan haramnya dulu, menggunakan duit K'jaan negeri. Serta disyaki penglibatan RASUAH dlm. menjual tanah K'jaan negeri dgn. amat murah dan meluas!

  Dan sepatutnya P. Pinang yg. makin TERGADAI mcm. SingaPORK tu dikembalikan kpd. DYMM Kesultanan Islam/Melayu Kedah kita - lihat artikel sungguh BERNAS ini di http://alamijiwaparadox.blogspot.com/2015/01/penang-akan-kembali-ke-tangan-kedah.html, PENANG AKAN KEMBALI KE TANGAN KEDAH TIDAK LAMA LAGI????, January 14, 2015!

  Legasi PENJAJAH British/Zionis-KEPARAT yg. menyebabkan P. Pinang TERGADAI mesti diHAPUS dan diLAWAN habis-habisan!

  Nek Tempoyak.

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.