Friday, September 5, 2014


Hebat juga PPS yang ditubuhkan oleh Kerajaan Negeri Pulau Pinang..Walaupun sebuah pertubuhan yang haram kerana tidak berdaftar dengan ROS tetapi dari segi persediaan semuanya lengkap serba serbi..


Dengan Uniform ungunya..siap ada logo seakan akan logo Polis DiRaja Malaysia..Kabin kontenanya disetiap kawasan (kalau tak silap EP setiap kabin dilengkapi dengan tv, astro, penghawa dingin dan kelengkapan pejabat yang lengkap) ..ada di berapa tempat tu siap dengan bangunan yang telah diubah suai sebagai pejabat PPS...


Yang terbaru EP dapat tahu..PPS ni ada kenderaan sendiri..Hebatkan..siap dengan LOGO DAP lagi terpampang atas kenderan tersebut..

Yang menjadi kemyuskilan EP dari mana datangnya sumber kewangan untuk menggerakkan PPS ni kerana ianya sebuah pertubuhan haram yang tidak berdaftar..Kalau kita lihat secara mata kasar pun kita tahu berjuta-juta duit telah dibelanjakan untuk PPS kerana disetiap ceruk dan kampung Pulau Pinang ada pusat operasi PPS..


Adakah Lim Guan Eng menggunakan duit Parti DAP untuk menggerakkan PPS atau menggunakan duit rakyat Pulau Pinang?? Mohon pencerahan sikit?? Mesti kos dan perbelanjaan untuk PPS beroperasi direkodkan atau dibentang dimana mana kerana ianya melibatkan jutaan ringgit...

EP harap kerajaan Pulau Pinang dapat memberi jawapan kepada persoalan ini ye..

**EP dapat info yang kata tujuan PPS ditubuhkan sebab tak nak Pihak Polis masuk kampung mereka untuk rondaan..kononnya kampung mereka dalam keadaan selamat sebab PPS sentiasa meronda..Betul ke??.. Apa agaknya yang disembunyikan oleh mereka dalam kampung tu???

13 comments:

Anonymous said...

Lu sakit hati mane suke hati CM mau guna wang mane dia berkuasa sekarang lebih elok umno bodoh shut your mouth

Zafrin Sahat said...

sprm kena siasat jgn tunggu lg

Anonymous said...

CM biawak salah guna duit rakyat. Anggota PPS boleh dapat elaun lokap, satu2nya elaun paling pelik dalam dunia...

Anonymous said...

Dah ada org nyalak...
Suka hati mau guna wang mana...gualah wang apa pun asalkan bukan wang dr persekutuan kpd rakyat melalui KM
Hidup lakyat...
Apa2 sikit salah UMNO...
Yg terpamang buruk laku..buta kayu pulak

Anonymous said...

Silap**gunalah

Anonymous said...

Anjing 2:44PM...DAP Pulau Pinang memang kurang ajar. Kerajaan pusat jangan kasi muka lagi kat cina bukit macam Guan Eng dan geng2 kurang ajar dia. Tenyeh je muka2 babi diorang tu.

maae said...

Visi besar Dap.

Anonymous said...

Dah lama tunggu komen mulut dari ketua pembangkang dan YB Nurul Izzah.

Anonymous said...

Cibai lu ingat penang negeri kepala lksial ke (kepala bapak lge) bodoh punya cina dap.....

Anonymous said...

Kalu betul LGE salah guna duit rakyat, lapur le ke SPRM, jangan cakap ikut sedap mulut je bukti tadak, orang gila pun bule cakap gitu.

Anonymous said...

Duit komisen dari kontraktor dan pemaju lah. Dia charge mereka 5% kau orang tak tau ke? Tapi sebenarnya duit rakyat juga kerana kontraktor dan pemaju akan naik kan harga tender/hartanah mereka. Jadi harga rumah melambung. Harga projek meningkat. Duit Kerajaan adalah duit rakyat, jangan lupa pulak.

Anonymous said...

Cina sial dap nak Tunjok kuasa yang dia tak de. Dasar cina pelarian tong san. Boleh get lost from pulau pinang. Ini Tanah Melayu. Ada faham!!

Alexia Nanda said...

[^]PORN:pepek luncah awek
[^]PORN:luncah video terbaru
[^]PORN:gambar gambar luncah

[$]pepek luncah awek
[$]luncah video terbaru
[$]gambar gambar luncah

[@]cerita rogol awek bertudung
[@]video rogol awek
[@]awek di rogol jejaka
[@]rogol awek melayu

[!]11 Gambar Awek Kelantan Yang Comel
[!]Awek Jutawan Malaysia Paling Cantik Bogel
[!]Video bogel awek arab dance

[%]PORN|11 Gambar Awek Kelantan Yang Comel
[%]PORN|Awek Jutawan Malaysia Paling Cantik Bogel
[%]PORN|Video bogel awek arab dance


[&]Awek kampung mandi bogel
[&]Foto awek malay bogel - Camcon Oil
[&]AWEK BOGEL MELAYU: gambar bogel tasya
[&](45) (Video) Awek separuh bogel nikmati Cadbury


[)]Awek Tipu Ibu Beli Buku Teks Full Video
[)]gambar awek bogel bersetebuh dalam stesen minyak tersebar
[)]Seri Bogel Tudung Melayu Jahil
[)]spy cam awek bogel

[(]Awek Tipu Ibu Beli Buku Teks Full Video
[(]PORN|gambar awek bogel bersetebuh dalam stesen minyak tersebar
[(]PORN|Seri Bogel Tudung Melayu Jahil
[(]PORN|spy cam awek bogel

[_]PORN|gambar awek bogel dengan teman lelaki di dalam tandas
[_]PORN|awek bogel sangap batang
[_]PORN|Lucunya Malam Pertama

[=]Awek Berjerawat Bogel
[=]Koleksi awek-awek Jepun berpakaian Meleleh Air Liur
[=]Gambar Awek Jepun Bogel
[=]awek cun mandi bogel di air terjun

[-]Awek Berjerawat Bogel
[-]PORN|Koleksi awek-awek Jepun berpakaian Meleleh Air Liur
[-]Gambar Awek Jepun Bogel
[-]PORN|awek cun mandi bogel di air terjun

[/]PORN|gadis melayu lucah bogel tetek seksi tudung
[/]PORN|Awek Putih Gebu Separa Bogel Atas Katil
[/]PORN|Malay Girls and Malay Sex























































































































































































































Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.