HOT : VIDEO CINA HALAU MELAYU YANG WAJIB KITA LIHAT..


Pada 13 Mei Kuala Lumpur berpesta api.. Pada 13 Mei darah menyimbah Sungai Klang..Pada 13 Mei Polis Melayu dipersoalkan.."Apa polis boleh buat".."Kita(DAP) Raja"..Buang semua Polis Melayu...Kuala Lumpur sekarang CINA punya..Melayu balik Kampung.. Melayu sekarang tak ada kuasa lagi..Sekarang kita control....HOT : VIDEO CINA HALAU MELAYU YANG WAJIB KITA LIHAT.. HOT : VIDEO CINA HALAU MELAYU YANG WAJIB KITA LIHAT.. Reviewed by Empayar Pemuda on 3:03 PM Rating: 5

1 comment:

 1. Mungkin di masa hadapan, tanah MASJID/SURAU/SEKOLAH PONDOK/KUBUR PUSAKA dsbnya serta tanah kem TENTERA/POLIS kita pun akan TERGADAI kpd. si PENDATANG/PENCEROBOH KAPIRDAJAL RASIS DAPBANGKAI/PKRSODOM! Inilah akibat puak Islam/Melayu LIBERAL, samada dlm. PAS/UMNO/PKR makin ramai - tahu nak cakap psl. jadi negara maju dan pelaburan berlambak dr. si KAPIRDAJAL Barat-ZIONIS, termasuk nak masuk TPPA (yg. sebenaqnya, ejen tempatan utama si Barat-ZIONIS ini ialah dr. si KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRSODOM), sedgkan maruah dan hak agama, bangsa dan negara, serta TANAH PUSAKA nenek moyang Islam/Melayu kita terus TERGADAI!

  Lihat artikel BERNAS Datuk Zaini Hassan di http://www.utusan.com.my/utusan/Rencana/20140416/re_02/Tanah-Masjid-Tanah-TUDM-dan-Tanah-Air :

  Tanah Masjid, Tanah TUDM dan Tanah Air

  Oleh Zaini Hassan

  16/04/2014

  Dilema status tanah masjid
  BENARKAH tanah-tanah masjid, surau, tanah-tanah perkuburan dan institusi keIslaman lain di negara ini tidak memiliki status hakmilik atau geran?

  Adakah kerajaan BN yang menaungi beberapa negeri terlalu yakin bahawa negeri mereka akan kekal dinaungi selama-lamanya.

  Jika ia berada di bawah BN, atau di bawah Pas seperti di Kelantan mungkin tiada masalah, tetapi bagaimana sekiranya terlepas kepada tangan DAP seperti di Pulau Pinang atau kuasa politik Melayu yang dipegang oleh DAP seperti di Selangor atau Perak?

  Saya difahamkan di Selangor hampir kesemua tanah masjid dan institusi agama Islam tidak mempunyai geran hakmilik, yang membuka ruang untuk diambil alih sewenang-wenangnya pada bila-bila masa.

  Ingatan ini, saya difahamkan telah dititahkan berkali-kali oleh DYMM al-Sultan Selangor, tetapi tidak diendahkan oleh kerajaan BN yang terdahulu.

  Sekarang sudah terlambat.
  Difahamkan ada antara di negeri pembangkang itu mahu meminta tanah untuk mendirikan masjid pun amat sukar. Macam-macam syarat diletakkan.

  Antaranya, jika tanah masjid diberikan, kena agih juga sama rata untuk tanah kuil, tokong dan gereja. Mereka mempunyai kepercayaan semuanya harus sama-rata, termasukkan jika diluluskan lima hektar tanah masjid dalam masa yang sama kena lulus juga lima hektar tanah bagi rumah ibadat agama-agama lain.
  Tahniahlah diucapkan kepada orang Melayu Islam yang telah bersetuju dengan langkah tersebut.

  Bak kata pepatah Melayu kuno "nasi sudah menjadi bubur." Saya tidak kata kita tidak boleh makan bubur, namun saya masih belum berjumpalah orang memakan bubur sebagai makanan ruji setiap hari......

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN ISLAM/umatnya, Kesultanan Melayu, Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.