Saturday, April 5, 2014

SubhanAllah.. ribuan rakyat Baling membanjiri Program Malam Cinta Rasul di Dataran Balung...

Semoga cinta kita terhadap Allah dan Rasul akan terus mekar dan berkekalan dan perpaduan di antara umat Islam akan kembali kukuh tanpa mengira fahaman politik..


2 comments:

Anonymous said...

...himpunan derita rakyat di baling.....ternyata lagi puak PAS yang mendominasi himpunan tersebut....puak ini cukup derita bila minda dan mental mereka diliwat oleh PKR dan gang Stopa the spenderman dalam PAS....pemimpin yang dating paling koman memandu Toyota Alphard Merz dan BMW 3 Series...puak yang hadir kebanyakkan menderita obesity melampau...yang pelik apa yang derita puak ini....perut masing masing boroi tiada yang kurus kering macam orang tak makan 3 hari ....tin tin milo penuh dengan duit derma....ternyata stopa ali dan gangs tersenyum lebar duit derma dah masyuk bole le buat pesta tayang spender lagi....kesian pencacai PAS tak abis abis mindan dan otak derita diliwat Anwar Ibrahim

Anonymous said...

Tak apa kesimpulannya yang menipu dan yang kena tipu puak dia orang. Hiduplah dalam kebodohan yang mereka cipta sendiri.

Kibarkan panji-panji Spenda Stopa!

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.