HOT : HARAP-HARAP RAMALAN PAKAR INI SALAH DAN TIDAK TEPAT #MH370 #PrayForMH370


Pencarian pesawat Penerbangan Malaysia, MH370 yang hilang sejak 8 Mac lalu, memerlukan dedikasi yang teramat tinggi dan perbelanjaan ratus juta dolar, memandangkan ianya sesuatu yang tidak pernah berlaku sebelum ini.

Mearns yang berasal daripada United Kingdom, juga merupakan seorang pakar pencarian kapal karam di lautan dalam, berkata, dia terpaksa bersikap pesimistik dengan menyatakan misi pencarian MH370 akan gagal dalam menemui kapal malang itu di di dasar laut di Lautan Selatan India dengan hanya berdasarkan petunjuk yang ada.Kenyataan ini dibuat oleh seorang saintis bertaraf dunia, David Mearns menerusi temuramahnya dengan China Central Television (CCTV), Sabtu lepas.

Katanya, walaupun ada bangkai kapal yang dibawa naik, ia agak mustahil untuk menjejak MH370 memandangkan kapal hilang itu sudahpun dibawa arus lautan gergasi ke arah yang tidak diketahui lebih daripada 20 hari.

Mearns juga menyatakan realiti yang harus ditempuhi semua, bahawa, kotak hitam yang dicari-cari selama ini tidak berkemungkinan dapat dijumpai.

Ini menurutnya, kerana penggunaan teknik dan peralatan oleh pasukan misi pencarian yang ada kini tidak mempunyai keupayaan yang mencukupi.

Saintis marin ini juga berkata satu-satunya cara untuk mencari kotak hitam adalah untuk mencari dan menapis bangkai ataupun serpihan pesawat yang ditemui.

Mengikut pengalamannya, kos pencarian ini akan mencecah lebih 45 juta dolar, dan akan menjadikannya jumlah yang lebih besar mengatasi tragedi Air France di Lautan Atlantik pada tahun 2009. - 
Astro Awani
HOT : HARAP-HARAP RAMALAN PAKAR INI SALAH DAN TIDAK TEPAT #MH370 #PrayForMH370 HOT : HARAP-HARAP RAMALAN PAKAR INI SALAH DAN TIDAK TEPAT #MH370 #PrayForMH370 Reviewed by Empayar Pemuda on 11:38 PM Rating: 5

1 comment:

 1. Media Barat yg. anti-ISLAM spt. CELAKANewsNetwork-FOCKNews-DailyMailJAHANAM itu memang disyaki dikuasai Mossad-CIA-MI6-NATO! Kat Malaysia ni kita ada ejen mereka dari EvangeliSStar dan MalaysiaKKKini, serta termasuklah DAPBANGKAI//PKRPELIWAT/PENGGANAS Red Bean!!

  Tapi, nasib baik ada Media Alternativ (label "teori konspirasi" adalah label si Illuminati Barat-ZIONIS utk. memburukkan dan menutup mulut Media dan mana-mana teori Alternativ), yg. cuba memberikan maklumat BENAR! Tapi nampaknya lansung tak dipedulikan Menteri yg. pro-Amerika tu!

  Lihat artikel amat BERNAS dr. wartawan Jepun Yoichi Shimatsu, yg. menyambungkan titik-titik penting misteri kehilangan MAS kita ini, termasuk kemungkinan penglibatan si ZIONIS Soros, bukan shj. utk. menjatuhkan Iran (Israel juga berpengkalan dgn. Submarine senjata Nuklear di Diego GarCIA) tetapi kerana dendamnya yg. lama, pd. YAB Ayahanda Tun Dr. Mahathir kita – di http://www.sovereignindependentuk.co.uk/2014/03/28/latest-posts-role-of-israel-and-soros-exposed-by-mh370-twin-jet-in-tel-aviv-top-10-veterans-stories-in-todays-news-march-26-2014-adl-deceit-sinks-judgeship-t/ , Role of Israel and Soros Exposed by MH370 Twin Jet in Tel Aviv , By Yoichi Shimatsu, March 26, 2014!

  ZIONIS DAJAL Soros serta Rockefeller, adalah dari geng Rothschild, iaitu ketua pemuja SYAITAN Illuminati yg. menubuhkan Israel dgn. membunuh dgn. amat kejam secara beramai (Genocide) Bumiputera Islam Palestin, dan disyaki memulakan perang Dunia Pertama dan Kedua, serta membunuh Tsar Russia dan seluruh keluarganya, Pres. Lincoln dan Kennedy, Allahyarham Pres. Yasser Arafat, dan menjadikan Israel kuasa Nuklear, yg. paling bahaya ke atas Dunia Islam!

  Dan si FBI/CIA/Pentagon-MI6-NATO (Barat), yg. sebenaqnya sudah dikuasai Mossad-Israel/ZIONIS itu, yg. juga mempunyai ejen tempatannya dr. PENGGANAS Red Bean/DAPBANGKAI/PKRPELIWAT, yg. kesemuanya memang tak habis-habis nak mengalih perhatian dunia dari bukti penglibatan Diego GarCIA di tengah Lautan Hindi itu!

  Diego GarCIA ini sebenarnya adalah pengkalan tentera BAWAH TANAH- kongsi US-British-Israel-NATO yg. mungkin mengandungi senjata Nuklear (MAS disyaki di ‘hijack’ ke situ dulu, sebelum si Barat-ZIONIS ni bagi cerita palsu kat kita yg. MAS di'hempaskan' di Lautan Hindi, tetapi tidak akan dijumpai kerana Lautan Hindi itu sukar)!

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.