HOT : ZHARIF HAKIM MANUSIA PALING JAHAT DAN HINA #RememberingMH370 #MH370 #PrayForMH370


Di saat semua orang sedang menumpukan perhatian pada sesuatu isu, seperti biasa pasti ada malaun yang menjadi keyboard warrior semata-mata mahu meraih populariti murahan di laman siber.
Itulah yang berlaku sejak semalam apabila seorang pengguna Twitter menggunakan twithandle @Zharif32 atau Zharif Hakim didapati mengeluarkan status-status bodoh lagi tidak sensitif.
Berikut antara twit yang dikeluarkan oleh manusia kurang akal ini:
Paling JAHAT, Zharif membalas twit yang dimuatnaik anak Ketua Pramugara MH370, Maira Elizabeth Nari yang sedang bersedih dengan kata-kata yang amat kasar.
Susulan itu, ramai yang mengecam tindakan melampaunya.
Walau apa pun masalah dia ini, diharapkan pemilik Twitter @Zharif32 akan diberikan hidayah agar menjadi manusia yang lebih baik di dunia ini.
Atau sebaliknya, mungkin jika dia ditimpakan ujian seperti keluarga penumpang pesawat MH370 barulah dia ada akal sikit kot.
HOT : ZHARIF HAKIM MANUSIA PALING JAHAT DAN HINA #RememberingMH370 #MH370 #PrayForMH370 HOT : ZHARIF HAKIM MANUSIA PALING JAHAT DAN HINA #RememberingMH370 #MH370 #PrayForMH370 Reviewed by Empayar Pemuda on 3:05 PM Rating: 5

1 comment:

  1. Inilah jadinya bila hati sudah mati,,
    amat rerasa kekotoran dan kerosakan batinnya.

    Hopeless case.

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.