TERKINI : VIDEO AMARAN KERAS BUAT PEMIMPIN CINA DAP DAN PKR...Sekumpulan lebih kurang 50 individu yang menggelarkan diri mereka “Majlis Jemaah NGO Islam Malaysia” bertindak menyembelih dua ekor ayam dan melumur darahnya pada kain rentang yang tertera gambar pemimpin Cina DAP dan PKR sebagai bantahan terhadap penghinaan pemimpin berkenaan kepada majoriti masyarakat Melayu beragama Islam.

Pemimpin yang wajahnya terdapat pada kain rentang itu adalah Teresa Kok, Ahli Parlimen Gelang Patah Lim Kit Siang, Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng dari DAP dan Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Machang Bubuk, Lee Khai Loon dari PKR.

Perhimpunan yang dinamakan "Bantahan penghinaan terhadap kepimpinan Melayu, Yang di-Pertuan Agong, dan agama Islam serta maruah Melayu” oleh rakyat biasa dan ahli NGO diadakan berhampiran Jalan Tun Perak berdekatan Puduraya, Kuala Lumpur petang ini.

TERKINI : VIDEO AMARAN KERAS BUAT PEMIMPIN CINA DAP DAN PKR... TERKINI : VIDEO AMARAN KERAS BUAT PEMIMPIN CINA DAP DAN PKR... Reviewed by Empayar Pemuda on 5:49 PM Rating: 5

4 comments:

 1. nyonya ni tiada agama..kepercayaan Nyonya ni Menyembah DEWA JAHAT..

  Kalau melayu dah tua dia ingat surau & mesjid.

  Ugut2 tak guna..semangat dewa jahat dia makin naik steam

  ReplyDelete
 2. sembelih ayam pastu gereng je lagi baik.itu je korang berani.pastu senyap.pastu najib kena gasak.kesian pm.

  ReplyDelete
 3. ini bukan islam tapi setan belaka..

  ReplyDelete
 4. orang umno sebelih ayam tidak mengadap kiblat. konon islam tapi bodoh macam taik . org umno bodoh ugama

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.