Wednesday, February 5, 2014


Aik..pandai pulak Teresa Cock buat laporan polis bila rakyat nak bergurau-senda dengannya..Kenapa ye?? Masa Tahun Baru Cina hari tu pandai pula Teresa Kok mengajak rakyat bergurau mempersenda pemimpin negara dan memperlekeh isu keselamatan negara...Bila kena pada batang hidungnya baru nak mengelabah.. 


Satu persatu kes bergurau kurang ajar yang dibuat oleh puak-puak pembangkang..Kes pertama berlaku di Machang Bubuk melibatkan ADUN PKR yang bertindak kurang ajar mengadakan Flash Mob dan mengajak rakyat menghina Perdana Menteri Malaysia dan kini Ahli Parlimen DAP pula mencuba nasib untuk mencari publisiti murahan..

Lepas ni EP nak tengok ADUN atau Ahli Parlimen mana pula dari parti pembangkang yang berani nak lakukan perkara yang terkutuk seperti ini..Kalau berani nak mencabar kesabaran rakyat yang sayangkan negara ini dipersilakan buat...
5 comments:

Anonymous said...

padan muda dia

Anonymous said...

POLIS JANGAN LAYAN LAPORAN YANG DUBUAT OLEH TERASA COCK INI. BIARKAN DIA MEROYAN

Anonymous said...

Apa lagi polis ambilah teresa cock dan letakan dia dalam tahanan polis demi menjaga kesalamatan beliau ......dan jangan lupa beri dia makanan anjing......kerana makanan itulah saja yang layak untuk beliau

Anonymous said...

Jom baca sekali lagi satira politik bertajuk "Politik Baru YB J" kat

http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2008&dt=1012&pub=Utusan_Malaysia&sec=Sastera&pg=sa_01.htm

Anonymous said...

theresa BABI lancau..

Maaf bergurau Jenaka aje.

babi lu..gurau aje..Bahasa Melayu lu tak paham

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.