Monday, February 3, 2014


Apa sudah jadi?? Di bahagian atas terpampang papan tanda parti MCA dan dibahagian bawahnya pula tergantung banner DAP..


EP difahamkan gambar ini dirakam di Kampung Baru Chaah, Segamat Johor dan MCA selaku tuan punya premis tersebut telah menyewa bahagian bawah pejabat mereka kepada penyokong kuat DAP.. (mohon pencerahan kalau tak betul)

Hebatkan kerjasama antara MCA dan DAP ni..Lu sokong BN..Wa sokong DAP..tapi kita boleh duduk bawah satu bumbung..Siap bagi ruang lagi pada DAP untuk mengukuhkan kedudukannya di Kampung Baru Chaah tanpa sebarang masalah..

Mungkin bagi sesetengah pihak akan mengatakan perkara ini kecil.. STRICKLY BUSINESS MAA..itu pun nak gelabah..tapi kalau perkara ini tidak dipandang serius, tidak mustahil pada PRU14..Kerusi Parlimen Segamat akan jatuh ke tangan DAP.. 

(Untuk rekod, pada tahun 2008 BN menang di Parlimen Segamat dengan majoriti 2991..tahun 2013 pula BN menang dengan majoriti 1217.. Bukannya semakin meningkat tetapi semakin merosot..PRU14 pula apa keputusannya??)

Hebatkan politik orang Cina..


1 comments:

Anonymous said...

Mca tu wayang je.skrg ni semua cina babi dok bwh dap.

Melayu umno pas sj yg bodoh masih tak mau bersatu.dendam dan dengki tsk habis

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.