HOT : INI SEMUA SALAH UMNO... INI BUKTINYA @NajibRazak @Khairykj @azwanbro @TunFaisal #PRK Kajang #Kajang


Apa!!!..Azmin bergaduh dengan Khalid sebab media UMNO memanipulasi cerita sehingga hubungan mereka keruh.. Hebat!!..Setahu EP pauk-puak pembangkang ni dah diharamkan membaca, melihat atau mendengar media pro-UMNO.. jadi bagaimana pula mereka boleh terpengaruh dengan hasutan media pro-UMNO??

Dalam erti kata lain media pro-UMNO lagi hebat la daripada pemimpin yang kononnya bertaraf dunia yang ada bersama mereka tu sampai kedua-dua orang kanannya sendiri lebih mempercayai media pro-UMNO daripada mempercayainya ..

Pemimpin bertaraf dunia apa macam tu..sampai orang kanan sendiri pun tak percaya..Kalau Azmin dan Khalid  percaya cakap Anwar..EP yakin banyak duit cukai rakyat dapat dijimatkan kerana tak perlu buat PRK Kajang. Masalah dalaman PKR boleh selesai dengan mudahnya..tapi ini tidak...makin teruk la...

Nampak sangat Anwar banyak sangat berbohong..bukan sahaja pada rakyat tetapi kepada kedua-dua orang kanannya sendiri..hahahaha..jadi nak cover line punya pasal terpaksalah menyalah media Pro-UMNO..


Ketua Umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim meminta dua pemimpin parti itu – Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim dan Mohamed Azmin Ali, untuk berhenti bergaduh secara terbuka berhubung pemecatan 22 pekerja anak syarikat kerajaan negeri Selangor.

Anwar berkata, pergaduhan berterusan di antara Abdul Khalid yang merupakan menteri besar Selangor dan Azmin, pengerusi PKR Selangor, dimanipulasi media pro-Umno, dan ini mengeruhkan lagi hubungan mereka.

"Saya sudah nasihati Khalid dan Azmin bahawa kita tidak perlu perbesarkan lagi perkara ini. Khalid sudah mengatakan beliau sedang melihat mengenai perkara itu," kata Anwar dalam satu sidang akhbar di Puchong hari ini.

Kedua-dua pemimpin itu bertukar-tukar kritikan melalui media selepas 22 pekerja PKNS Holdings Sdn Bhd (PHSN) dipecat. – 9 Februari, 2014.
HOT : INI SEMUA SALAH UMNO... INI BUKTINYA @NajibRazak @Khairykj @azwanbro @TunFaisal #PRK Kajang #Kajang HOT : INI SEMUA SALAH UMNO... INI BUKTINYA @NajibRazak @Khairykj @azwanbro @TunFaisal #PRK Kajang #Kajang Reviewed by Empayar Pemuda on 2:03 PM Rating: 5

3 comments:

 1. Assalammualaikum wmt,
  Biasa ler....
  Yang tak baik ialah UMNO. Tapi si Nuar tu jadi kaya raya kerana siapa, kalau bukan kerana UMNO beri dia jawatan Timbalan Perdana Menteri dan Menteri Kewangan?
  Dan sekarang dia meroyan hingga gila juga kerana UMNO, iaitu kerana dia dipecat dari UMNO.
  Betullah tuuuu....
  Anwar Ibrahim gilakan UMNO.
  Dalam satu hari kalau dia tak sebut nama UMNO, itu tandanya dia dah nak mampooosssss!
  Justeru, janganlag salah faham apabila Anwar salahkan UMNO.
  Memang UMNO bersalah pada dia kerana tidak membenarkan dia jadi PM.
  Yang dia tak cerita ialah kenapa UMNO, khasnya Tun M pecat dia dari UMNO?
  Yang dia main bontot tu apa hal?
  Tak sudah-sudah dari muda sampai tua!
  Tak cukup dengan pelacur, dgn bini kawan pun dia sapau sampai keluar anak?
  Kenapa itu semua dia tak ceritakan kpd orang Kajang?

  ReplyDelete
 2. la....permainan bola tanggung..... bukan kah jenis kuda-kuda ini selalu menjadikan Umno bola tanggung ?

  bukan baru, Umno di libas, di terjang, di terjah dan di lipat maut sehingga menjadi pandera mainan pembangkang ?

  Baca ajelah blog pecacai pkr atau pas ! mereka ini semua penghuni neraka. Alim dalam menzalimi diri ! Apa lagi pemimpin mereka. Yang kafir, memang sah.

  ReplyDelete
 3. hidup dato seri..hidup anwar bakal MB Selangor kami...

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.