Monday, February 10, 2014


Bekas Perdana Menteri Dr Mahathir Mohamad berkata beliau berharap pengundi Dewan Undangan Negeri Kajang sudah cukup bosan dengan sandiwara sebuah parti yang sengaja hendak mengadakan pilihan raya kecil walaupun ia tidak ada halangan dari segi undang-undang.

Beliau berkata Ketua Umum PKR Datuk Seri Anwar Ibrahim yang dinamakan sebagai calon pilihan raya kecil itu baru-baru ini, sebenarnya tidak menghormati undang-undang apabila terus memperkatakan dalam ceramahnya soal perbicaraan kes yang sedang dihadapinya di mahkamah.

"Orang tak hormat undang-undang tak ada hak jadi pemimpin. Pemimpin mesti orang yang pegang kepada undang-undang dan peraturan, barulah negara aman. Kalau kita dapat seseorang yang tidak hormati undang-undang sebagai pemimpin, negara akan rosak," katanya.

Dr Mahathir ditemui pemberita selepas menerima kunjungan pengayuh basikal solo, Wan Hashim Wan Mahmood, 68, di Yayasan Kepimpinan Perdana di sini hari ini.

Pilihan raya kecil Dun Kajang akan diadakan pada 23 Mac ini ekoran peletakan jawatan secara mengejut wakil rakyat PKR Lee Chin Cheh pada 27 Januari lepas. - Bernama

7 comments:

Anonymous said...

Kes Makamah Beruk siapa nak hormat , bodoh Madir????????????

Anonymous said...

Bukan mahkamah beruk lah mangkuk..!! Tapi 'Beruk' yg kena dakwa meliwat tu.. Bodoh punya LBGT??????????????? Ko ni spesis mana.. GAY atau HOMO atau Lesbian atau Baboon..

Anonymous said...

Hang ni dari spesis mana.kot2 hang Sama dgn nuar aljuburi kot.

Anonymous said...

Sepatutnya orang yang menentang Mamak Haramjadah Perompak No.1 Malaysia PukiMamak Malabari Tongkang Madir Iskandar Kuti, tidak hadir dimahkamah Tarzan yg menyokong Dajjal ini. Kerana keputusan mahkamah dibuat terlebih dulu kecuali dimana Hakim takut pada Allah.

zethro said...

Woi anony bengap. Ko ade bukti ke Tun Mahathir tu dajjal? Ko ade bukti ke yg dia merompak? Ke ko just dgr ceramah2 ustaz2 kongkang korang tu yg just tau nak maki hamun org lain je?
Oh, ko ckp mahkamah tarzan eh? Kalo camtu kire btul la UlulAmri ko si Anuwar tu bersalah sbb dia terlepas aritu pasal mahkamah tarzan dah buat keputusan dulu dah, so mahkamah just lepaskan je si Anuwar tu bg pencacai mcm ko happy kan? Ntah pape ntah pencacai PR ni. Label org mcm dia bagus sgt. Fakta takda, auta je lebih.

Anonymous said...

Senang cerita. Nik Ajis tu setan Aljuburi tu BABI! Okay jugak tu kan....

vipmaster power said...

Rahsia Pancutkan Isteri Terbongkar !!
Kenikmatannya Terasa Hingga Ke Subuh !! >>> http://mantopbro.blogspot.com

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.