Tuesday, February 11, 2014

Ayoyo..kadavela...Beraninya budak perempuan ni bermain dengan api... EP tak pasti samaada pemilik akaun ini wujud atau akaun ini sengaja diwujudkan untuk mencetuskan ketegangan kaum di Malaysia..Kalau akaun ini sengaja diwujudkan EP yakin ini mesti kerja RBA...

Wujud tak wujud kita letak tepi dulu.. apa yang pasti mesti ada hantu yang gatal pi cari penyakit..Bila start orang maki dan lempar kata-kata kesat kepadanya..mulalah nak salahkan semua pihak..kononnya pihak yang bertanggungjawab tak buat kerja, berat sebelah lah etc...ala macam Terasa Cock tu..gatal tak tentu pasal cari penyakit..

Jom kita ikuti pendedahan yang dibuat oleh Blogger MyMassa mengenai kegatalan budak kurang ajar ni..



PRK Kajang akan berlangsung tak lama lagi. Para pengikut pakatan dajjal kini memulakan serangan ke atas umat Islam, Melayu dan Sultan di Selangor. Berdasarkan kepada kenyataan-kenyataan yang dikeluarkan betina ini sebenarnya baru sahaja memeluk agama Kristian dan perasan kononnya dia sudah jadi orang putih dan statusnya telah tinggi berbanding masyarakat India yang sebangsa dengannya. 

Dan berdasarkan kepada kenyataan-kenyataannya juga, betina kapir harbi ini merupakan antara barisan muda DAP yang cuba mendapatkan perhatian daripada masyarakat Kajang khususnya. Tidak mustahil sekiranya, paderi yang dimaksudkan, yang terdapat dalam senarai 'friend'nya merupakan antara sumber penggalak untuk dia merangsang kemarahan masyarakat Melayu-Islam.




Betina ini barangkali tidak tahu bahawa akaun Facebooknya boleh diakses dengan sepenuhnya. Berdasarkan kepada tahap Bahasa Inggerisnya yang sangat lintang pukang, selain Bahasa Melayunya dengan kosa kata terhad kepada anjing, babi, sial, lembu dan tahi, Josephine Mary besar kemungkinan merupakan salah seorang pelajar Sekolah Rendah Jenis Kebangsaan Tamil yang terletak di kawasan yang sama. 

Antara kata-katanya ialah;


Selagi Islam Melayu Malaysia ini ada negara ini tidak akan maju... melayu bodoh nak hancurkan agama kristian... menteri, sultan semua bodoh makan tahi anjing sial."

"Saya Josephine Mary dari Kajang Tamah Megah, saya pergi ke Gereja Holy Family Kajang. Paderi kami, George Harrison ajar kami dalam Melayu Allah, kenapa Melayu Islam isukan hal kalimah Allah ini... saya tak puas hati la, memang Melayu Islam Malaysia bodoh makan tahi... sultan menteri semua bodoh melayu sial."


"Sultan Selangor pun macam anjing sial bodoh dengar cakap orang... allah milik orang kristian, islam melayu malaysia nak rampas konon, melayu anjing sial."


Buktinya seperti berikut;





Bila otak dipenuhi nafsu seks, maka apa yang keluar dari mulutnya selalunya mencerminkan betapa kotor dan buruknya jiwa dan fikiran seseorang itu. Apakah ini yang sering diajari oleh paderi-paderi kristian di gereja khatolik Holy Family Kajang pada penganut-penganutnya?

Gereja ajar ilmu mencarut, lesbian, seks bebas untuk memberontak...???

Ini buktinya...



Inilah Gereja Khatolik Holy Family di Kajang yang dimaksudkan tempat Josephine Mary mendapat ilmu songsang paderi khatolik yang menghina bangsa Melayu, Islam dan Sultan.



Gereja Holy Family, Kajang - menjadi pusat gerakan anti Islam, Melayu dan Sultan Selangor


Gereja tempat ajar ilmu kristian atau pusat mengajar penganutnya jadi kurang ajar terhadap bangsa Melayu, Agama Islam dan Sultan?


Lokasi ke Taman Megah, Kajang tempat kediaman betina kristian yang menghina Islam, Melayu dan Sultan

Apa lagi mahu ditunggu wahai pejuang-pejuang Melayu-Islam, jangan sekadar buat laporan polis dan SKMM. Sewajibnya kita mencari betina kapir harbi ini hingga dapat dan ajar secukup-cukupnya. Gereja khatolik Holy Family Kajang ini perlu disiasat dan ditutup kerana menjadi pusat ajaran songsang menyemai kebencian kepada umat Islam selama ini.

Demo-demo juga tetapi betina ini harus ditangkap dan dihukum bersama-sama paderi yang menghasutnya. Jika Polis tidak bertindak jangan marah jika ada umat Islam yang ambil tindakan sendiri. 

Ini merupakan penderhakaan dan wajar dikenakan tindakan kerana kegiatan subversif. Anwar dan DAP harus bertanggungjawab!!!

5 comments:

Anonymous said...

Account ni sebenarnya permainan macai untuk provoke reaksi yg akan menimbulkan huru hara. Baru created 25 January dan dgn sengaja membiarkan semua post menjadi public. Rilek brader. Tak perlu kita nak layan troll macai ni.

Anonymous said...

kalau akaun ni nak timbul provokasi pun, dah tentu kafir yang buat. Yang peliknya Parti Isle boleh dok nganga ja. Sapa lagi kalau bukan kawan depa. Bodo tongong.

akarjati said...

babi punya keling..

Anonymous said...

Apa nak jadi dengan undang undang MALAYSIA sekarang ni,Makin teruk aku rasa , Dah teruk umat ISLAM dan MELAYU di hina di kutuk di NEGARA sendiri,tapi tak boleh buat apa apa , Sampaikan SULTAN dan RAJA di hina pun kita hanya boleh dengar je

Anonymous said...

Inilah yg twrjadi bila melayu sama melayu berpecahbelah kerana politik....bangsa lain bertepuk tangan dan ambik kesempatan menghina dan memburuk2kan melayu islam.

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.