Monday, November 4, 2013


Berita yang baru EP terima sebentar tadi 4.40 petang melaporkan PAS menang di PRK Sg Limau.

Tunggu sat..bukan menang pilihanraya DUN Sg Limau tapi menang yang lain..


PAS menang menipu


PAS menang taktik kotor
PAS menang tabur duit


PAS menang takutkan pengundi


PAS menang tumbuk wanita


PAS menang tunjuk kemaluan


PAS menang hina arwah Azizan


PAS menang Syiah

Sehingga kini keputusan tak rasmi BN sedang mendahului bagi PRK Sg Limau. 

9 comments:

Anonymous said...

Haa Haa.. Terang Lagi Bersuluh PAS PeNiPu

Anonymous said...

YIP KUM FOOK (LAWYER) BOHONG KATA RESITS KUIL HILANG!
Kepada orang ramai yang di hormati,
YIP KUM FOOK (MCA GOMBAK) mengaduan ke Polis resit yang simpan di tempat Kuil yang sunyi pun hilang. Mengapa pencuri bolih tahu? Mengapa CCTV tak rakam? Semua cakap bohong.
Ini semuanya dia bermain wayang sendiri. Siapa mahu curi resit yang tidak berhargai itu? Ini bukan duit? Ini bukan Mas? Kerana dia cuba menutup akaun yang tidak serata Kuil SAMNAK SAMBODHI, TAMAN DESA JAYA, KEPONG, KULAU LUMPUR, MALAYSIA. Dia ingat orang ramai semua bodoh.

To the public that is respected,
YIP KUM FOOK (MCA Gombak) report to Police: donation receipts keep in Temple a quietly were disappeared. Why thieves can know? Why CCTV not record? All telling lie.
This is his entire play movie. Who wants to steal invaluable receipts? This is not money? This is not gold? Because he tried to cover unbalance account of SAMNAK SAMBODHI, TAMAN DESA JAYA, KEPONG, KULAU LUMPUR, MALAYSIA. . He thought, people are stupid.

MCA MALAYSIA
FORWAD BY SAMNAK SAMBODHI COMMITTEES

kumis said...

laen kali jangan over konpiden...kempen camni dah tak bekesan..try plak cara laen...keh keh keh..

Anonymous said...

masih ada org umno yg bodoh. inilah pandangan bodoh dari org umno. sg limau tolak parti pengkianat rakyat. umno sambut Maal HIJRAH dlm kebodohan.
nasib lu la umno. bodoh dulu kini dan selamanya bodoh sampai kemampus.

Anonymous said...

umno sesatkan melayu

Anonymous said...

Pas menang skandal..... Mat Sabun, silap Mat Sabu. Pas juga menang Mustafa Spender Putih. Pas juga menang sorak. Pas juga menang perangai samseng. Pas juga menang kopiah putih. Pas juga menang jilat jubur DAP. Pas hanya kalah dibodohkan oleh DAPigs.

samzy said...

umno gagal memerintah negara.dh berpuluh tahun.yukar la dgn pemimpin lain.pemimpin melayu umno bodoh buat habiskan duit negara.lembu umno banggang

Anonymous said...

PAS menipu???? Aku rasa UMNO yang x pernahnya jujur dengan penyokong2nye...dengan statement menteri ayamnya, PM diabetisnyer, minyaknyer, dan banyak lagi yang pada telinga aku memang kenyataan memperbodohkan orang...tapi xtau la klu penyokong UMNO memang percaya dengan statement2 pemimpin korang... tapi bagi kami....pemimpin korang x ubah cam peserta maharaja lawak...dari sudut mentaliti dan cara berfikir pula, amat memalukan sebenarnya...serius bro!!!

Anonymous said...

Shahrizat pun dah gugur saman...pecite ni??? takkan saje nak gegar time pemilihan je??? carry on la saman tu!.. buat malu kami je shahrizat!

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.