Sunday, October 27, 2013


Kesian Abby...Dah la tengah panas terik..tengah bendang..pakai jubah hitam..kereta rosak la pula..EP tak pasti la sama ada insiden ini berlaku sebelum atau selepas menabur fitnah..tapi apa yang pasti ini satu bala buat Abby..

Kalau tak silap EP..kereta ni ada kenangan manis antara Abby dan bekas suaminya..kiranya lama juga la Abby pakai kereta ni..mungkin dah sampai masanya untuk tukar kereta..duit fitnah kan banyak...kalau tak silap EP kalau satu ceramah sampai 2 ke 3 ribu...betul tak??

Inilah akibat kalau kerja menabur fitnah..ada saja dugaan yang mendatang..selamat satu kampung di Sg Limau tak dapat doaa sebab tak sempat nak dengar fitnah yang bakal ditaburkan oleh Abby...

Nasihat EP..sudah sudah lah buat kerja yang terkutuk ni..cuba belajar bersyukur dengan apa yang ada..kata nak cari keredhaan Allah..tapi perangai tak serupa bikin...

**Kesian EP tengok laki Abby..kena kontrol siot..siap kena marah masa kereta rosak tadi..."you buat apa kat luar..masuk dalam kereta.."..amboi..garangnya Abby..


**KALAU TAK CAYA..TANYA LEMAN RAJA TAK LAWAK..DIA ADA KAT SITU..

10 comments:

Anonymous said...

nak kuat sex jgn mkn gula. pesan lu punya pm

Anonymous said...

Woi !! pukimak !! mana video...buktikan......

Anonymous said...

Video adalah besi...

Anonymous said...

Kesian x tau antara marah ataupon x mrh..nk condem org no 1

Anonymous said...

BERITA INI MACAI UMNO TAKNAK KOMEN?

Dato Seri Najib Tun Razak dan Isterinya terselamat dalam kemalangan di kilometer 19 lebuhraya Senawang-Air Keroh. Pemandu dan pengawal peribadinya juga turut terselamat dalam kejadian malang tersebut.

Datuk Seri Najib dan Datin Seri Rosmah sedang dalam perjalanan ke Melaka apabila kejadian itu berlaku. Kejadian yang berlaku pada 13 Julai 1988 itu juga menyebabkan kereta rasminya mengalami kerosakan selepas ia terhumban ke dalam parit. cermin hadapan kereta itu juga turut pecah.

Pemandu beliau Hanafiah Abdul Hamid berkata kemalangan itu berlaku pada kira-kira jam 3.30 petang ketika mereka dalam perjalanan ke Melaka di waktu hujan lebat.

Anonymous said...

Apa relevan kes kemalangan 1988 dengan isu abby queen control eh? Ade sape2 boleh beri pencerahan.. aku confuse sebab banyak sangat terhirup petrol free PAS bagi dulu...

Anonymous said...

Kikiki...sy pun confius...cerita zaman tok kadok 88 tk sama dgn cerita abby marah suami

manjung said...

Aku pun confius....hehehe....dah gila meroyan kot perempuan tu...

robertocarlos said...

EP la yg pakar mmfitnah.. kalau stkt tunjuk gambar xde suara dia boleh jd jurucakap.. sapa yg percaya memang dia kenyang dengan fitnah.. sama2 la masuk neraka

Anonymous said...

biasa la bro, depa kan baca haramkah daily,soroskini...berita terlalu advance sampai terkeluar kotak... ha ha

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.