Thursday, August 22, 2013


Terima kasih kepada Perkasa dan Gabungan NGO Islam kerana berkumpul di luar Mahkamah Rayuan Putrajaya untuk menunggu keputusan rayuan permohonan Ketua Biskop Roman Katolik Murphy Pakiam untuk mengetepikan rayuan kerajaan berhubung penggunaan kalimah Allah dalam bible.
Antara yang kelihatan hadir ialah bekas Timbalan Presiden PAS, Nasharuddin Mat Isa dan Naib Presiden Perkasa, Datuk Zulkifli Noordin.
Orang ramai yang mula berkumpul sejak jam 8.00 pagi di perkarangan mahkamah bertakbir dan membaca Al-Quran pada ketika ini.


Saudara Tun Faisal, Exco Pemuda UMNO Malaysia juga turut kelihatan berkumpul bersama-sama NGO Islam di perkarangan Mahkamah bagi menunggu keputusan rayuan...Calon NKP UMNO Malaysia, Saudara Lokman Adam dan Calon EXCO Pemuda UMNO Malaysia, Saudara Armand juga turut hadir bagi memberi sokongan...Terbaik!! Exco-exco dan calon Exco yang lain mana pergi?? 


Semoga keputusan yang bakal diumumkan sebentar nanti akan menyebelahi pihak kita....

2 comments:

Firdaus Mat Nayan said...

dah kluar keputusan ke?

hazeeqtaib said...

SEPATUTNYA AHLI PAS ADA BERSAMA. KETEPIKAN SOAL POLITIK. INI UNTUK AGAMA ISLAM DI MALAYSIA. PAS TAKDE TELOR

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.