TERKINI : BACAAN YASSIN BERGEMA DI PERKARANGAN MAHKAMAH RAYUAN PUTRAJAYA... @TunFaisal @LokmanAdam @Armand_PJU


Terima kasih kepada Perkasa dan Gabungan NGO Islam kerana berkumpul di luar Mahkamah Rayuan Putrajaya untuk menunggu keputusan rayuan permohonan Ketua Biskop Roman Katolik Murphy Pakiam untuk mengetepikan rayuan kerajaan berhubung penggunaan kalimah Allah dalam bible.
Antara yang kelihatan hadir ialah bekas Timbalan Presiden PAS, Nasharuddin Mat Isa dan Naib Presiden Perkasa, Datuk Zulkifli Noordin.
Orang ramai yang mula berkumpul sejak jam 8.00 pagi di perkarangan mahkamah bertakbir dan membaca Al-Quran pada ketika ini.


Saudara Tun Faisal, Exco Pemuda UMNO Malaysia juga turut kelihatan berkumpul bersama-sama NGO Islam di perkarangan Mahkamah bagi menunggu keputusan rayuan...Calon NKP UMNO Malaysia, Saudara Lokman Adam dan Calon EXCO Pemuda UMNO Malaysia, Saudara Armand juga turut hadir bagi memberi sokongan...Terbaik!! Exco-exco dan calon Exco yang lain mana pergi?? 


Semoga keputusan yang bakal diumumkan sebentar nanti akan menyebelahi pihak kita....
TERKINI : BACAAN YASSIN BERGEMA DI PERKARANGAN MAHKAMAH RAYUAN PUTRAJAYA... @TunFaisal @LokmanAdam @Armand_PJU TERKINI : BACAAN YASSIN BERGEMA DI PERKARANGAN MAHKAMAH RAYUAN PUTRAJAYA... @TunFaisal @LokmanAdam @Armand_PJU Reviewed by Empayar Pemuda on 11:58 AM Rating: 5

2 comments:

  1. SEPATUTNYA AHLI PAS ADA BERSAMA. KETEPIKAN SOAL POLITIK. INI UNTUK AGAMA ISLAM DI MALAYSIA. PAS TAKDE TELOR

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.