HOT : KURANG AJAR BETUL CINA NI..


Amboi..juah betul cina ni dengan Penguatkuasa yang sedang menjalankan tugas mereka...Dah la berniaga di tapak haram..pas tu boleh la pula bertindak kurang ajar apabila disuruh pulang..


Memang dasar tak boleh bagi muka..
HOT : KURANG AJAR BETUL CINA NI.. HOT : KURANG AJAR BETUL CINA NI.. Reviewed by Empayar Pemuda on 12:17 AM Rating: 5

9 comments:

 1. sepatutnya, bila cina tu pegang kayu... lapur pada polis, tangkap dia atas tuduhan cuba mencedera penguatkuasa dan ganggu tugas penguatkuasa.... ambil pengajaran untuk kes akan datang

  ReplyDelete
 2. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

  Kami ingin memohon jasa baik untuk link 'Rakyat News' dalam senarai blog pilihan di blog anda.

  Sekian. Terima Kasih

  Selamat Hari Raya Aidilfitri dari Rakyat News.

  Maaf Zahir dan Batin


  RAKYAT NEWS

  http://www.rakyatnews.my/

  ReplyDelete
 3. Kalau kat Barat, bukan main PENAKUT lagi imigran Cina nak lawan pihak berkuasa! JANGAN harap si Cina imigran berani menghina Bumiputera Barat, mahupun agama rasmi Barat, agama Kristian dan Raja-raja/pemimipin Barat; bahkan Barat ni, mana ada perayaan Buddha/Deepavali secara rasmi? Tahu pula SENYAP si Cina imigran kat Barat! Memang DASAR PENAKUT KURAP - dengan orang Islam/Melayu saja berani nak GERTAK dan BULI kita, sebab dia ingat kita takut!

  Itulah bangsa PENDATANG RASIS, TAMAK dan BONGKAK, yang dibawa British-Zionis, tak akan kenang budi bila-bila dan tak akan sedar diri, depa itu PENUMPANG/PEROMPAK/PRNYAMUN yang tidak DIUNDANG! Tapi nak berlagak macam mereka TUAN PENJAJAH kita; apalagi TOCANG mereka dah lama naik, bila Singapura diRAMPAS dari kita!


  MAKCIK Tempurung – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM/UMNO/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

  ReplyDelete
 4. itulah padahnya kalau jenis kiasu ni diberi muka ..

  ReplyDelete
 5. melayu memang terlalu lembut kerana telah diajar untuk bertoleransi semenjak kecil lagi... sekarang masa sudah berubah... cina dan musuh2 islam/melayu makin biadap dan tidak menghormati sesama kaum lagi... bayangkan kalu ini berlaku diSingapura, sudah masuk penjara orang2 itu... melayu mesti tegas kerana ini adalar satu-satunya negara kita... cina jenis kaum immigran... mereka berada dimana2 dipelusuk dunia ini...

  ReplyDelete
 6. Perancangan Zionis-British mengambil masa ratusan tahun untuk melumpuhkan Melayu Islam dan melenyapkan terus bangsa Melayu dlm arus liberalisme.Mengapa? dikalangan bangsa ini akan lahir penyelamat akhir zaman yakni Muhammad kedua. Ini Tanah Melayu, yang tinggal disini asalnya 100% Melayu,agama penduduknya 100% Islam. Sesiapa sahaja, keturunan apapun yg berhujrah ke sini akan diterima bilamana beragama Islam, bercakap Melayu dan berbudaya Melayu. tetapi jika bukan beragama Islam, mereka hanya lah tetamu yang dihormati. tetapi Zionis- British mahu mengubah ini semua, maka semasa penjajahan mereka membawa masuk seramai mungkin imigran yang bukan Islam. Mencampur-adukkan budaya dan bangsa agar hilang identiti Melayu dan tanah Melayu. Akan berjayakah usaha mereka yang didalangi oleh Dajjal itu? Rusuhan kaum, kacau bilau dan persengketaan adalah idaman mereka sejak dulu-duluan lagi.Namun Hang Tuah telah berkata 'takkan Melayu hilang didunia' kerana beliau yakin janji Tuhan diakhir zaman bahawa Islam akan bangkit semula ditangan MELAYU.Kepada bangsa bukan Islam, kamu tak usah khuatir kerana kamu akan tetap dibela dan dihormati sebagai tetamu.kamu boleh tinggal dan mencari rezeki diTanah Melayu ini tetapi bumi ini adalah tetap milik Melayu iaitu keturunan campuran Mala dengan Arab,Yahudi, Cina, India,Inggeris dll yang menjunjung Allah dan Rasul.Yang menjulang tinggi agama Islam. Melayu dan bukan Melayu yang akan dipimpin oleh Putera Bani Tamim dan Imamul Mahdi. Bersiap sedialah untuk menerima kedatangan mereka.

  ReplyDelete
 7. tangkap dan pukul si kurang ajar nih..

  ReplyDelete
 8. berusahalah lagi bersungguh-sungguh untuk melagakan melayu dengan cina
  itu sikap UMNgOk kan?

  ReplyDelete
 9. sebab itu lah gomen sekat pendatang cina ke malaysia sebab idologi komunis...

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.