Wednesday, August 21, 2013


Brutal gila awek ni ni..Berpakaian sebegini semasa membonceng motosikal..Kalau nak seksi pun jangan la sampai berpakaian sebegini...Ini tak de sikit pun perasaan malu..Kalau pakai short skirt atau pun seluar pendek lain cerita laa...Ini hanya pakai G-String je...

Menurut sumber kejadian memalukan ini berlaku di Kajang pada bulan puasa...Hmmm..tak pasal-pasal lelaki-lelaki yang terpandang kelibat wanita ini kurang pahala...Hahaha..

Inilah padahnya kalau stim pil atau mabuk..Sampai seluar tak pakai pun dia tak sedar...dunia ohh..dunia..









5 comments:

Anonymous said...

Selangor skrg Darul Maksiat dan darul jenayah.. tahniah rakyat yg memilih krjn PR-Krjn berteraskan nafsu BINATANG dan SETAN!! Hidup PR Hidup Setan!

Anonymous said...

Amoi DAP tu, tukang urut pakai tetek ...

Anonymous said...

bersangka baik lah..mungkin amoi tu kene rogol ke?baju dia kene bawak lari ke?aduh korang ni..dia pun nampah macam takut2 naik motor tu..mungkin mamat motor tu nak tolong dia..

Anonymous said...

rasanya dia pakai seluar ketat la. kaler coklat kulit. cuba tgk betol2. nie cam kes kilafery aritu.

Anonymous said...

Cinabeng, mana ada adap.

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.