HOT : BERANI TAK KETUA-KETUA BAHAGIAN TERIMA CABARAN INI?? @NajibRazakTun Dr Mahathir Mohamad hari ini memberi nasihat supaya Umno dikaji semula agar ia relevan menjelang pemilihan parti itu tidak lama lagi, secara tidak langsung memberi gambaran pemilihan kali ini sengit kerana sistem baru yang diperkenalkan.

Bekas Presiden Umno itu menggesa agar perwakilan dan kepimpinan memberi laluan kepada muka baru supaya tidak ketandusan di masa depan.

"Mereka perlu kaji diri mereka sendiri, parti tersebut telah menjadi tua dan banyak pemimpin yang berada di dalamnya terlalu lama.

"Ia sebabkan orang muda tidak mendapatinya ia menarik lagi," kata Dr Mahathir dalam sidang media di rumah terbukanya di Mines Resort City.

Dr Mahathir menyifatkan Umno tidak menyediakan peluang dan keterbukaan untuk mengetengahkan pemimpin muda supaya menonjol.

"Jadi nampak seolah-olah generasi muda ini nak main peranan yang lebih berkesan.

"Tapi dilihat kepada kepimpinan yang ada sekarang, di cawangan, negeri, nasional… kita tak bagi peluang," ujarnya lagi.

** Mana-mana Ketua Bahagian yang dah kaya dan tua tu..bagi la peluang orang lain pula ye...Lama mana nak bolot semua harta rampasan perang..
HOT : BERANI TAK KETUA-KETUA BAHAGIAN TERIMA CABARAN INI?? @NajibRazak HOT : BERANI TAK KETUA-KETUA BAHAGIAN TERIMA CABARAN INI?? @NajibRazak Reviewed by Empayar Pemuda on 11:00 PM Rating: 5

No comments:

Popular

Powered by Blogger.