Friday, August 16, 2013


Ni sekoq lagi anak haram Red Bean Army yang sengaja nak menghuru-harakan negara dengan menghina bangsa Melayu..


Jika di rujuk FB anak haram ni, dia adalah peminat Pakatan pembangkang dan juga Red Bean Army..



Menurut Mazidul, Anjing seperti Robert Loft ini hanya berani berselindung di sebalik ikon. Menyalak tidak berkesudahan kerana dia tahu tindakan Suruhajaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia bukan sepantas kilat.


Kenyataan dicatatkan di laman sosial itu ternyata mampu mengeruhkan hubungan antara kaum di Malaysia.

Tetapi tidak mengapa, orang Melayu memang diketahui terlalu kaya dengan kesabaran. 

Cakaplah apa pun :)

10 comments:

platinumherbs said...

Kita belasah jer mamat nie n minta kerajaan ujudkan balik ISA.. kalau tidak sampai bila2 akan jadi ISD..

platinumherbs said...

Kita belasah jer mamat nie n minta kerajaan ujudkan balik ISA.. kalau tidak sampai bila2 akan jadi ISD..

Anonymous said...

belasah jangan kasi muka kiasu mcm ni.

Patriot said...

Jangan sampai ada lagi insiden bulan May 2014 pulak...

Anonymous said...

You fuck yourself Lobert or sorry ROOObert mah! Your penis is far too short to fuck anything! Exactly the way my American friend describes her Chinese boyfriends, " Chinese one is too short and jellylike"

babi kau said...

ahahahahahha gogogogogo pukimak punye cine

Anonymous said...

jangan dilayan bangsa kurang ajar ni...buat bodoh je..perlaku sebegini melambangkan sikap orang CINA MALAYSIA..yang terkenal dgn sikap kurang ajar, tidak sopan...cakap kuat...tak pandai beratur dan selalu meluru luru...hehehe

mie suhaime said...

biarkan,tapi kalau nak dibiarkan takut melarat pulak,bro sedar lah kau tu siapa,ini tanah melayu bro,tak akan hilang melayu di dunia,tolong simpan sikap kurang ajar kau tu bro,jgn kau di sedarkan oleh kaum melayu bro,parah nanti kau bro,INGAT TU

Anonymous said...

kalo berani datang ke subang jaya. aku akan bunuh engkau,

Anonymous said...

bunuh mereka sekiranya jelas dan nyata menghina atau nak menghapuskan agama suci Islam kita !!! tapi jgn lupe apa tipu daya mereka atau helah mereka

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.