Thursday, August 22, 2013


Jenayah perang yang sedang berlaku di Syria adalah bukti penentangan terbuka pengikut Syiah tehadap umat Islam.


Keterbukaan pengikut Syiah membenci sahabat-sahabat Rasulallah iaitu Saidina Umar bin Al Khattab, Saidina Uthman bin Affan dan Saidina Abu Bakar As Siddiq juga tidak pernah diselindungkan.

Amat biadap apabila seorang lelaki Syiah, didapati menulis nama-nama sahabat nabi ini di tapak kakinya. Bersama coretan nama-nama insan yang sudah dijanjikan syurga oleh Allah Taala ini, disertakan perkataan ’3 idiots’.

Betapa terpesongnya puak Syiah memandangkan Nabi Muhammad SAW sendiri amat mengasihi ketiga-tiga sahabatnya.

Semoga Allah memberi petunjuk kepada mereka yang tersilap langkah mengikut fahaman yang terang-terangan sudah terkeluar daripada Islam ini.

1 comments:

Anonymous said...

Cepat cepatlah diadakan semula undang undang pencegahan menghina agama! Sudah melampau lampau nampaknya.

Inilah kebijaksanaan pemimpin yang 'teluuuuuuuuuuuuuus' dan penjaga hak asasi manusia. Dia lupa hak asasi manusia majority rakyat Malaysia yang cintakan keamanan dan kesejahteraan hidup!

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.