TERKINI : WAN AZIZAH SAHKAN VIDEO AKSI TERLARANG NURUL IZZAH TULEN... #GE13 #PRU13


Sejak dari semalam kecoh satu Malaysia kerana hangat memperkatakan tentang video aksi terlarang anak kesayangan Wan Azizah iaitu Nurul Izzah.. 

Kalau sebelum ini ramai yang cuba menafikan kewujudan video tersebut dan puak-puak pembangkang pula menyalahkan UMNO kerana cuba menfitnah Nurul Izzah dengan cara yang hina dan terkutuk walaupun secara realitinya UMNO tidak terlibat.. 

Tetapi hari ini...Wan Azizah sendiri telah mengaku menerusi blognya bahawa video aksi terlarang anak kesayangannya itu yang telah tersebar sejak semalam adalah tulen dan buka rekaan UMNO...

Kenyataan dari Blog Wan Azizah..
Secara peribadi sebagai seorang ibu, saya amat terguris hati dengan pengedaran klip video memaparkan bekas pensyarah dan anak sulung saya dalam keadaan yang mengaibkan.
Sebagai pengajar yang diberi amanah untuk mendidik anak sulung saya, tindakan bekas pensyarah itu adalah dikutuk dan dikeji serta melanggar sepenuhnya tata etika sebagai seorang dengan memanipulasikan anak saya yang masih mentah ketika itu.
Saya dan keluarga tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap beliau dan sesiapa yang terlibat membuat sebaran klip video tersebut.
Sekian untuk makluman.
Dr Wan Azizah Wan Ismail 

Kesian Wan Azizah...satu persatu bala yang menimpa dirinya..Yang si suami tak kira depan belakang..hentam saja la...dan yang si anak pula sanggup buat perbuatan yang terkutuk dengan pensyarahnya hanya untuk mendapat gred yang tinggi...

Layakkah orang-orang macam ni menjadi pemimpin masyarakat..fikir-fikirkan..


TERKINI : WAN AZIZAH SAHKAN VIDEO AKSI TERLARANG NURUL IZZAH TULEN... #GE13 #PRU13 TERKINI : WAN AZIZAH SAHKAN VIDEO AKSI TERLARANG NURUL IZZAH TULEN... #GE13 #PRU13 Reviewed by Empayar Pemuda on 3:26 PM Rating: 5

53 comments:

  1. Allah Maha Kuasa...

    ReplyDelete
  2. Lagi Cerita Lucah ? hmmmmm ....

    ReplyDelete
  3. cerita lucah apanya?ini pengakuan seorang ibu tentang video yang melibatkan anaknya..mmg ada lucah,tapi bukan fitnah or bukan edit..

    ReplyDelete
  4. kalau le perkara ini betul bongkarkan akar umbi semua pensyarah kalu bujang sebat kalu dah beristeri sula kita tak mahu benih ini.

    ReplyDelete
  5. Tolong bg adress blog dia nk tgk....

    ReplyDelete
  6. Takziah pada Datin Seri Wan Azizah..

    ReplyDelete
  7. nanti mahaguru Hadi kata itu video BESI
    dan mahaguru Nicky kata Tuhan dah ampunkan atas guaranty Tok Nicky....
    muahahahahahahahaha

    ReplyDelete
  8. sian..walaupun sy org umno tp memang ramai pensyarah malah cikgu sekolah suka amik kesempatan.. x patut la sebarkan.. aib wanita kenela jaga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Emmm..sy heran juga..kalau ada video seks...mula tuding jari puak satu lagi..kita jgn lupa dlm selimut pun ada musuh..musuh dlm selimut..pepatah Melayu lama memang ada kebenarannya...

      Delete
  9. http://wanazizahblog.com/2013/05/03/tindakan-undang-undang-ke-atas-bekas-pensyarah-anak-saya/

    ReplyDelete
  10. Kita jangan terlalu awal bersorak. Saya rasa ini helah politik. Tujuannya -
    1. Menagih undi simpati untuk anaknya yg bakal kalah di Lembah Pantai
    2. Menunjukkan yang dirinya berani mengaku sekiranya benar keluarganya terlibat dalam skandal. Tengoklah nanti orang PR akan kata: "Kak Wan takkan bohong dalam kes macam ni. Kalau betul Anwar tu peliwat, macamana boleh Kak Wan nafikan?"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sokong. Otak hang mmg geliga.

      Delete
  11. Sakit jantunglah presiden pkr ni..anak beranak aibkan keuarga

    ReplyDelete
  12. Blog kena hack.. believe me ini akan jadi sebab.. just dont know samada di hack atau damage control. Tk

    ReplyDelete
  13. sapo hisap polir sapo hisap polir hahahahahaha

    ReplyDelete
  14. Ksian azizah..msih blm tlmbat kmbli ke pkl jln jgn bsubhat lg.. walau pun suami.. klau bsubhat bnda yg xbetol.. slh dcc agama.. wajib tolok.

    ReplyDelete
  15. http://wanazizahblog.com/ MANA ADA PUN. KENA HACK LA TU.

    ReplyDelete
  16. da korang hack lepas tu buat taik pastu kata jijah ngaku pastu ramai yang sambut begandaganda dosa la korang ni minta Wan Azizah ampunkan korang ni

    ReplyDelete
  17. ko bgi link ape jadah..xde betulnye pn..sdh la fitnah memfitnah bro..

    ReplyDelete
  18. aish korang ni.nampak sgt blog kak Wan kna hack.
    obviously lah.Nurul Izzah tu anak bongsu dia, knape pulak tiba2 dia nak ngaku dan cakap video 'anak sulung saya'..hek eleh korang ni.
    #sy bukan org UMNO,bukan jugak org PR, tp sy BENCI politik kotor#

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro,dia anak sulung da.mana ade kena hacked.

      Delete
  19. Nurul Izzah bukan anak bongsu. Please check your facts.

    ReplyDelete
  20. link tu ada tadi.. sempat baca.. alih2 dah delete

    ReplyDelete
  21. dr wan azizah dah delete tp korang still boleh check scrrenhot google..klik link ni..

    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache%3Awanazizahblog.com%2F2013%2F05%2F03%2Ftindakan-undang-undang-ke-atas-bekas-pensyarah-anak-saya%2F&rlz=1C1RNHN_enMY514MY514&aq=f&oq=cache%3Awanazizahblog.com%2F2013%2F05%2F03%2Ftindakan-undang-undang-ke-atas-bekas-pensyarah-anak-saya%2F&aqs=chrome.0.57j58.1602j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8

    ReplyDelete
  22. Tadi sempat baca..tp ptg dah delete. .

    ReplyDelete
  23. Alah, andaikata skandal ni betul, ada banyak lagi skandal pasal pemimpin UMNO. Skandal begini tidak akan mempengaruhi orang ramai sebab tiap satu skandal PR ada 10 daripada UMNO. Pilihannya jelas, PR lagi bermoral.

    Yang kita nak tengok ialah kewibawaan parti dan polisi yang berfikiran jauh. PR jauh lebih berwiba dari sudut ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang kita cakap berasaskan bukti....

      Delete
  24. tak habis habis hampa nak buat fitnah,,memang bangang umno ni,,,tak dak modal lain dah

    ReplyDelete
  25. booo tgk berita tak sedara? dekat awani ckp blog wan azizah kena hack kan? jgn tepuk tangan dulu. politik malaysia kotor.
    ye memang ni taktik kotor, taktik nak menjatuhkan izzah but she's cool. tolong la macai otak blue sikit2 video skandal seks. muak weh. setakat video blur gitu macai sekalian dah percaya, noob nya. mudah nya fitnah dan macai pun share dosa. moga Allah beri petunjuk.

    ReplyDelete
  26. petang tadi ada, sekarang dah remove

    ReplyDelete
  27. Asyik-asyik berita lucah sahaja yang kau nak paparkan. Tak adakah dalam otak-otak kamu berita yang boleh membuka minda orang-orang Islam ke arah kebaikan. Kau suka buka cerita-cerita aib seseorang yang belum tentu sahihnya... gimana pula jika orang lain buka cerita aib kau dan keluarga kau!!! Pui!!! macam orang yang tak ada pedoman agama.

    ReplyDelete
  28. Pluralisme & lgbt. Balasan Allah.

    ReplyDelete
  29. Sabar semua..

    ReplyDelete
  30. Kita x tau sbnrnya sapa salah sapa benar..klu pr tuduh umno punya kerja..yg penting sbg umat islam baik kita dok diam ja..sbb klu benda tu palsu kita sebarkan bkn ker kita tergolong dlm golongan yg terbabit sama menyebarkan fitnah..bkn ker fitnah itu berdosa besar..skrg pikir sndri..
    Aku biarpun kkdg marah ngan BN tp aku ttp akn sokong BN krn aku tahu walau apapun yg terjadi perdana menteri kita adlh melayu..melayu akn terus memerintah MALAYSIA..tp klu PR mng anda yakin ker PM kita nnti adlh org MELAYU..jd pikir2kan la

    ReplyDelete
  31. Blog DSWA telah di'hack'. Hentikan paparan berita ini. Semoga Allah SWT memberi balasan kepada anda dan mereka yang tidak bertanggungjawab dan menyebarkan fitnah ini.

    An-Nur : 23-24
    Mereka yang memfitnah perempuan suci, celakalah di dunia dan akhirat; bagi mereka hukuman yang dahsyat dihari pengadilan; lidah, tangan dan kaki mereka menjadi saksi diatas perbuatan mereka.

    ReplyDelete
  32. Seorang sahabat telah memberikan link ini saya. Dengan rasa rendah diri saya tidak lagi bersama umno. Saya akan undi Pakatan Rakyat pd hari Ahad ini .
    Ini link yang telah menginsafkan saya ; http://www.youtube.com/watch?v=lWrvd604QeQ
    Terima kasih sahabat.

    ReplyDelete
  33. bodoh aper saper percaya blog2 ni..
    pi tanya tuan badn la..
    blog ni nk fake n hack pon boleh..
    cari modal yg logik boleh tak?
    jgn jadi bodoh dengan wat bnda ni boleh tak??
    ape korang dapat weh?
    binatang pon xde bodoh mcmni nk wt fitnah xpasal2..
    ni bkn nak maki.. tapi layak kna maki..
    pk la sendiri.. ish ish ish.. cobaan..~

    ReplyDelete
  34. Plek ..asal x kuar tv3...

    ReplyDelete
  35. jika tuan2 rasa lega kerana ber jaya menjadi juara dalam mengaibkan insan2 yang tuan2 tidak suka,,,, silakan,,,, jika tuan berjaya menjatuhkan maruah sesaorang yang tuan2 tidak suka ,,, silakan,,,,tetapi tuan2 mungkin terlupa,,, negara kita sedang dibanjiri orang2 asing bagi menuntukan nasib tuan2 juga saya,,, dalam kejuaraan2 yang tuan cipta saperti saya sebutkan diatas tu,,,, kan lebih baik tuan laku satu pengorbanan yang mana seluruh rakyat akan menyanjungi nya,,, pengorbanan demi untuk negara dan rakyat am nya,,, dengan memikirkan bagaiman untuk menyekat anasir2 asing yang mnjadi penentu jatuhbangun tentang kehidupan kita,,,,, jadilah juara sebenar,,,,,, sekian terima kasih yang ikhlas insan atas pagar,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    ReplyDelete
  36. Jom tukar! Vote for PR..
    BN is Bangla Nation, Bancrupt Nation..
    Dah lama sangat BN berkuasa, 55 tahun..

    dah nyanyuk pun..pemimpin BN ni dah kurang diajar, sebab tu kurang ajar..dok susahkan rakyat jer.. kayakan diri sendiri..

    untuk kekal berkuasa, sanggup bagi i/c kepada bangsa asing. sebab tu ramai PATI kat Malaysia. jenayah semakin meningkat, negara semakin bankrap..

    Saya sokong PR! Ini kalilah, jom tukar! jangan jadi pengecut, xda telor! jangan undi BN!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bercakap pakai fakta lg bagus dr percaya pd percakapan lisan

      Delete
  37. hahaha . dah desperate sanngat dah Be ENd ni. kelucahan & fitnah dah jadi makanan asasi yg tak dapat dipisahkan lg. dh jd darah daging.ajak berhujah isu rakyat semua kecut kote. nak taknak. baling batu sembunyi tangan je lah keje dia. sori la. pengunndi dh wt keputusan lama sblum penamaan calon lg. xde sapa nk percaya dah last minute desprado camni. cerita kt org asli bleh la. moga2 diaorg pn ada tenet gak. kalu xleh acces tenet gak. nasib ko la labu.

    ReplyDelete
  38. Bangang abadi...Nape kome X siarkan sekali kenyataan Wan Azizah yang blog dia kene hack?Kome paham X maksud Hack?Tu bukan kenyataan dia...sebab dia sendiri pun dah X boleh nak masuk blog dia sendiri...Tu lah...Kalau dah nama bangang abadi,bab camtuh memang laju kome publish...

    ReplyDelete
  39. http://www.keadilandaily.com/laman-web-digodam-presiden-keadilan-lapor-polis-esok/index.html

    ReplyDelete
  40. 公告社会人士,
    主席MCA GOMBAK叶金福住Taman Desa Jaya,吉隆坡甲洞是一个佛教信仰叛徒。
    1)他用权力暴力试图打僧侣 SAMNAK SAMBODHI, DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR
    2)他用 权力叫警察和外人到来佛教神圣的地方,试图抓佛教僧侣。僧侣做错了什么?
    3)他用权力吃佛教协会的金钱。
    4)他用权力骗妇女的钱和破坏别人的家庭
    5)他是一个邪恶和说谎的人

    Memberitahu kepada orang ramai,
    Ketua MCA Gombak YIP KUM FOOK yang bertinggal di Taman Desa Jaya, Kepong, Kuala Lumpur ialah seorang pengkhianat Buddha.
    1) Dia guna kuasanya upah kumpulan ganas cuba menukul Sami Buddha SAMNAK SAMBODHI, DESA JAYA, KEPONG, KL.
    2) Dia guna kuasanya suruh polis dan orang luar pijat tanah suci Kuil, cuba menangkap Sami Buddha tanpa kesalahan.
    3) Dia guna kuasanya makan wang persatuan Buddha.
    4) Dia guna kuasanya tipu wang perempuan dan merosakan keluarga orang lain
    5) Dia benar-benar orang jahat dan penipu

    Inform the public,
    Head of MCA Gombak YIP KUM FOOK stay at Taman Desa Jaya, Kepong Kuala Lumpur is a traitor Buddha.
    1) He used his powers wage violent of groups tried hammer Buddhist Monk at SAMNAK SAMBODHI, DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR
    2) He used his powers to order police and outsider to step the Holy place, try to catch the Buddhist monks without wrongdoing.
    3) He used his powers to corruption money of Buddhist associations.
    4) He used his powers to cheated women's money and broken people family
    5) He’s totally evil and lying
    By MCA RAWANG

    ReplyDelete
  41. Bile org umno nak buat video seks wan azizah pulak?biar lengkap satu family...

    ReplyDelete
  42. He3 umno buat ke vedeo ni,,@ sebaliknya mn kita taukn,,, tunggu,,kalau fitnah saman apa susah,,,buktikn nk tuduh sana sini xguna juga,,sama2 buat dosa je xde bezanya 2x5

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau ada video jer salahkan org lain..kenapa x salahkan diri org yg melakukannya kalau benar.
      Kita di berikan akal untuk berfikir..

      Delete
  43. Kesimpulanya,org ramai dapat menilai antara benar dan palsu,..disebabkan kuasa,korang sanggup menyebarkan fitnah,pengarah,penerbit,penonton yg bersubahat,..neraka

    ReplyDelete
  44. hek eleh... stakt pengakuan dalam blog je dh nk gelabah... mane la tau yg blog tu kepunyaan wan Azizah... skarang ni zaman teknologi smue bende bleh edit. Tolong bg video yg full pengakuan wan Azizah.

    ReplyDelete
  45. stakat video yg blur tu smue org bleh buat spekulasi... kite jgan mudah mudah menuduh kalau bukti xjelas... sebaliknya haruslah di kaji secara teliti...

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.