Friday, May 3, 2013


Sejak dari semalam kecoh satu Malaysia kerana hangat memperkatakan tentang video aksi terlarang anak kesayangan Wan Azizah iaitu Nurul Izzah.. 

Kalau sebelum ini ramai yang cuba menafikan kewujudan video tersebut dan puak-puak pembangkang pula menyalahkan UMNO kerana cuba menfitnah Nurul Izzah dengan cara yang hina dan terkutuk walaupun secara realitinya UMNO tidak terlibat.. 

Tetapi hari ini...Wan Azizah sendiri telah mengaku menerusi blognya bahawa video aksi terlarang anak kesayangannya itu yang telah tersebar sejak semalam adalah tulen dan buka rekaan UMNO...

Kenyataan dari Blog Wan Azizah..
Secara peribadi sebagai seorang ibu, saya amat terguris hati dengan pengedaran klip video memaparkan bekas pensyarah dan anak sulung saya dalam keadaan yang mengaibkan.
Sebagai pengajar yang diberi amanah untuk mendidik anak sulung saya, tindakan bekas pensyarah itu adalah dikutuk dan dikeji serta melanggar sepenuhnya tata etika sebagai seorang dengan memanipulasikan anak saya yang masih mentah ketika itu.
Saya dan keluarga tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap beliau dan sesiapa yang terlibat membuat sebaran klip video tersebut.
Sekian untuk makluman.
Dr Wan Azizah Wan Ismail 

Kesian Wan Azizah...satu persatu bala yang menimpa dirinya..Yang si suami tak kira depan belakang..hentam saja la...dan yang si anak pula sanggup buat perbuatan yang terkutuk dengan pensyarahnya hanya untuk mendapat gred yang tinggi...

Layakkah orang-orang macam ni menjadi pemimpin masyarakat..fikir-fikirkan..


53 comments:

malayoo mudah lupa said...

What goes around comes around...

Anonymous said...

Allah Maha Kuasa...

Anonymous said...

Lagi Cerita Lucah ? hmmmmm ....

Anonymous said...

face palm .

fhazzy said...

cerita lucah apanya?ini pengakuan seorang ibu tentang video yang melibatkan anaknya..mmg ada lucah,tapi bukan fitnah or bukan edit..

Gagak Emas said...

kalau le perkara ini betul bongkarkan akar umbi semua pensyarah kalu bujang sebat kalu dah beristeri sula kita tak mahu benih ini.

Anonymous said...

Tolong bg adress blog dia nk tgk....

hardcore BN supporter said...

Takziah pada Datin Seri Wan Azizah..

Anonymous said...

nanti mahaguru Hadi kata itu video BESI
dan mahaguru Nicky kata Tuhan dah ampunkan atas guaranty Tok Nicky....
muahahahahahahahaha

Anonymous said...

sian..walaupun sy org umno tp memang ramai pensyarah malah cikgu sekolah suka amik kesempatan.. x patut la sebarkan.. aib wanita kenela jaga.

Anonymous said...

http://wanazizahblog.com/2013/05/03/tindakan-undang-undang-ke-atas-bekas-pensyarah-anak-saya/

Anonymous said...

Kita jangan terlalu awal bersorak. Saya rasa ini helah politik. Tujuannya -
1. Menagih undi simpati untuk anaknya yg bakal kalah di Lembah Pantai
2. Menunjukkan yang dirinya berani mengaku sekiranya benar keluarganya terlibat dalam skandal. Tengoklah nanti orang PR akan kata: "Kak Wan takkan bohong dalam kes macam ni. Kalau betul Anwar tu peliwat, macamana boleh Kak Wan nafikan?"

perodua2u said...

Sakit jantunglah presiden pkr ni..anak beranak aibkan keuarga

Anonymous said...

Blog kena hack.. believe me ini akan jadi sebab.. just dont know samada di hack atau damage control. Tk

Anonymous said...

sapo hisap polir sapo hisap polir hahahahahaha

Anonymous said...

Ksian azizah..msih blm tlmbat kmbli ke pkl jln jgn bsubhat lg.. walau pun suami.. klau bsubhat bnda yg xbetol.. slh dcc agama.. wajib tolok.

Anonymous said...

http://wanazizahblog.com/ MANA ADA PUN. KENA HACK LA TU.

Anonymous said...

da korang hack lepas tu buat taik pastu kata jijah ngaku pastu ramai yang sambut begandaganda dosa la korang ni minta Wan Azizah ampunkan korang ni

Anonymous said...

ko bgi link ape jadah..xde betulnye pn..sdh la fitnah memfitnah bro..

Anonymous said...

aish korang ni.nampak sgt blog kak Wan kna hack.
obviously lah.Nurul Izzah tu anak bongsu dia, knape pulak tiba2 dia nak ngaku dan cakap video 'anak sulung saya'..hek eleh korang ni.
#sy bukan org UMNO,bukan jugak org PR, tp sy BENCI politik kotor#

Anonymous said...

Nurul Izzah bukan anak bongsu. Please check your facts.

Anonymous said...

Bro,dia anak sulung da.mana ade kena hacked.

Anonymous said...

Sokong. Otak hang mmg geliga.

Anonymous said...

link tu ada tadi.. sempat baca.. alih2 dah delete

Anonymous said...

dr wan azizah dah delete tp korang still boleh check scrrenhot google..klik link ni..

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache%3Awanazizahblog.com%2F2013%2F05%2F03%2Ftindakan-undang-undang-ke-atas-bekas-pensyarah-anak-saya%2F&rlz=1C1RNHN_enMY514MY514&aq=f&oq=cache%3Awanazizahblog.com%2F2013%2F05%2F03%2Ftindakan-undang-undang-ke-atas-bekas-pensyarah-anak-saya%2F&aqs=chrome.0.57j58.1602j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Anonymous said...

Tadi sempat baca..tp ptg dah delete. .

Anonymous said...

Alah, andaikata skandal ni betul, ada banyak lagi skandal pasal pemimpin UMNO. Skandal begini tidak akan mempengaruhi orang ramai sebab tiap satu skandal PR ada 10 daripada UMNO. Pilihannya jelas, PR lagi bermoral.

Yang kita nak tengok ialah kewibawaan parti dan polisi yang berfikiran jauh. PR jauh lebih berwiba dari sudut ini.

Anonymous said...

tak habis habis hampa nak buat fitnah,,memang bangang umno ni,,,tak dak modal lain dah

Anonymous said...

booo tgk berita tak sedara? dekat awani ckp blog wan azizah kena hack kan? jgn tepuk tangan dulu. politik malaysia kotor.
ye memang ni taktik kotor, taktik nak menjatuhkan izzah but she's cool. tolong la macai otak blue sikit2 video skandal seks. muak weh. setakat video blur gitu macai sekalian dah percaya, noob nya. mudah nya fitnah dan macai pun share dosa. moga Allah beri petunjuk.

Anonymous said...

petang tadi ada, sekarang dah remove

Anonymous said...

Asyik-asyik berita lucah sahaja yang kau nak paparkan. Tak adakah dalam otak-otak kamu berita yang boleh membuka minda orang-orang Islam ke arah kebaikan. Kau suka buka cerita-cerita aib seseorang yang belum tentu sahihnya... gimana pula jika orang lain buka cerita aib kau dan keluarga kau!!! Pui!!! macam orang yang tak ada pedoman agama.

Anonymous said...

Pluralisme & lgbt. Balasan Allah.

Anonymous said...

Sabar semua..

Anonymous said...

Kita x tau sbnrnya sapa salah sapa benar..klu pr tuduh umno punya kerja..yg penting sbg umat islam baik kita dok diam ja..sbb klu benda tu palsu kita sebarkan bkn ker kita tergolong dlm golongan yg terbabit sama menyebarkan fitnah..bkn ker fitnah itu berdosa besar..skrg pikir sndri..
Aku biarpun kkdg marah ngan BN tp aku ttp akn sokong BN krn aku tahu walau apapun yg terjadi perdana menteri kita adlh melayu..melayu akn terus memerintah MALAYSIA..tp klu PR mng anda yakin ker PM kita nnti adlh org MELAYU..jd pikir2kan la

Anonymous said...

Blog DSWA telah di'hack'. Hentikan paparan berita ini. Semoga Allah SWT memberi balasan kepada anda dan mereka yang tidak bertanggungjawab dan menyebarkan fitnah ini.

An-Nur : 23-24
Mereka yang memfitnah perempuan suci, celakalah di dunia dan akhirat; bagi mereka hukuman yang dahsyat dihari pengadilan; lidah, tangan dan kaki mereka menjadi saksi diatas perbuatan mereka.

Anonymous said...

Seorang sahabat telah memberikan link ini saya. Dengan rasa rendah diri saya tidak lagi bersama umno. Saya akan undi Pakatan Rakyat pd hari Ahad ini .
Ini link yang telah menginsafkan saya ; http://www.youtube.com/watch?v=lWrvd604QeQ
Terima kasih sahabat.

Anonymous said...

bodoh aper saper percaya blog2 ni..
pi tanya tuan badn la..
blog ni nk fake n hack pon boleh..
cari modal yg logik boleh tak?
jgn jadi bodoh dengan wat bnda ni boleh tak??
ape korang dapat weh?
binatang pon xde bodoh mcmni nk wt fitnah xpasal2..
ni bkn nak maki.. tapi layak kna maki..
pk la sendiri.. ish ish ish.. cobaan..~

Anonymous said...

Sekarang kita cakap berasaskan bukti....

Anonymous said...

Plek ..asal x kuar tv3...

Anonymous said...

jika tuan2 rasa lega kerana ber jaya menjadi juara dalam mengaibkan insan2 yang tuan2 tidak suka,,,, silakan,,,, jika tuan berjaya menjatuhkan maruah sesaorang yang tuan2 tidak suka ,,, silakan,,,,tetapi tuan2 mungkin terlupa,,, negara kita sedang dibanjiri orang2 asing bagi menuntukan nasib tuan2 juga saya,,, dalam kejuaraan2 yang tuan cipta saperti saya sebutkan diatas tu,,,, kan lebih baik tuan laku satu pengorbanan yang mana seluruh rakyat akan menyanjungi nya,,, pengorbanan demi untuk negara dan rakyat am nya,,, dengan memikirkan bagaiman untuk menyekat anasir2 asing yang mnjadi penentu jatuhbangun tentang kehidupan kita,,,,, jadilah juara sebenar,,,,,, sekian terima kasih yang ikhlas insan atas pagar,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Anonymous said...

Jom tukar! Vote for PR..
BN is Bangla Nation, Bancrupt Nation..
Dah lama sangat BN berkuasa, 55 tahun..

dah nyanyuk pun..pemimpin BN ni dah kurang diajar, sebab tu kurang ajar..dok susahkan rakyat jer.. kayakan diri sendiri..

untuk kekal berkuasa, sanggup bagi i/c kepada bangsa asing. sebab tu ramai PATI kat Malaysia. jenayah semakin meningkat, negara semakin bankrap..

Saya sokong PR! Ini kalilah, jom tukar! jangan jadi pengecut, xda telor! jangan undi BN!!!

Anonymous said...

hahaha . dah desperate sanngat dah Be ENd ni. kelucahan & fitnah dah jadi makanan asasi yg tak dapat dipisahkan lg. dh jd darah daging.ajak berhujah isu rakyat semua kecut kote. nak taknak. baling batu sembunyi tangan je lah keje dia. sori la. pengunndi dh wt keputusan lama sblum penamaan calon lg. xde sapa nk percaya dah last minute desprado camni. cerita kt org asli bleh la. moga2 diaorg pn ada tenet gak. kalu xleh acces tenet gak. nasib ko la labu.

Anonymous said...

Bangang abadi...Nape kome X siarkan sekali kenyataan Wan Azizah yang blog dia kene hack?Kome paham X maksud Hack?Tu bukan kenyataan dia...sebab dia sendiri pun dah X boleh nak masuk blog dia sendiri...Tu lah...Kalau dah nama bangang abadi,bab camtuh memang laju kome publish...

Anonymous said...

http://www.keadilandaily.com/laman-web-digodam-presiden-keadilan-lapor-polis-esok/index.html

Anonymous said...

公告社会人士,
主席MCA GOMBAK叶金福住Taman Desa Jaya,吉隆坡甲洞是一个佛教信仰叛徒。
1)他用权力暴力试图打僧侣 SAMNAK SAMBODHI, DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR
2)他用 权力叫警察和外人到来佛教神圣的地方,试图抓佛教僧侣。僧侣做错了什么?
3)他用权力吃佛教协会的金钱。
4)他用权力骗妇女的钱和破坏别人的家庭
5)他是一个邪恶和说谎的人

Memberitahu kepada orang ramai,
Ketua MCA Gombak YIP KUM FOOK yang bertinggal di Taman Desa Jaya, Kepong, Kuala Lumpur ialah seorang pengkhianat Buddha.
1) Dia guna kuasanya upah kumpulan ganas cuba menukul Sami Buddha SAMNAK SAMBODHI, DESA JAYA, KEPONG, KL.
2) Dia guna kuasanya suruh polis dan orang luar pijat tanah suci Kuil, cuba menangkap Sami Buddha tanpa kesalahan.
3) Dia guna kuasanya makan wang persatuan Buddha.
4) Dia guna kuasanya tipu wang perempuan dan merosakan keluarga orang lain
5) Dia benar-benar orang jahat dan penipu

Inform the public,
Head of MCA Gombak YIP KUM FOOK stay at Taman Desa Jaya, Kepong Kuala Lumpur is a traitor Buddha.
1) He used his powers wage violent of groups tried hammer Buddhist Monk at SAMNAK SAMBODHI, DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR
2) He used his powers to order police and outsider to step the Holy place, try to catch the Buddhist monks without wrongdoing.
3) He used his powers to corruption money of Buddhist associations.
4) He used his powers to cheated women's money and broken people family
5) He’s totally evil and lying
By MCA RAWANG

Anonymous said...

Bile org umno nak buat video seks wan azizah pulak?biar lengkap satu family...

Anonymous said...

He3 umno buat ke vedeo ni,,@ sebaliknya mn kita taukn,,, tunggu,,kalau fitnah saman apa susah,,,buktikn nk tuduh sana sini xguna juga,,sama2 buat dosa je xde bezanya 2x5

Anonymous said...

Emmm..sy heran juga..kalau ada video seks...mula tuding jari puak satu lagi..kita jgn lupa dlm selimut pun ada musuh..musuh dlm selimut..pepatah Melayu lama memang ada kebenarannya...

Anonymous said...

Bercakap pakai fakta lg bagus dr percaya pd percakapan lisan

Anonymous said...

Kalau ada video jer salahkan org lain..kenapa x salahkan diri org yg melakukannya kalau benar.
Kita di berikan akal untuk berfikir..

Anonymous said...

Kesimpulanya,org ramai dapat menilai antara benar dan palsu,..disebabkan kuasa,korang sanggup menyebarkan fitnah,pengarah,penerbit,penonton yg bersubahat,..neraka

Bawang Putih said...

hek eleh... stakt pengakuan dalam blog je dh nk gelabah... mane la tau yg blog tu kepunyaan wan Azizah... skarang ni zaman teknologi smue bende bleh edit. Tolong bg video yg full pengakuan wan Azizah.

Bawang Putih said...

stakat video yg blur tu smue org bleh buat spekulasi... kite jgan mudah mudah menuduh kalau bukti xjelas... sebaliknya haruslah di kaji secara teliti...

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.