TERKINI : UNIT AMAL PAS KENA KUDA DENGAN PKR DAN DAP..


Malam ni EP difahamkan unit amal PAS dikerah oleh Anwar dan DAP untuk menjaga lalulintas dan keselamatan Perhimpunan Suara Rakyat Suara Keramat di Stadium Batu Kawan...

Berapa lama PAS nak jadi KUDA tunggangan PKR dan DAP di Pulau Pinang...Tak kan PAS tak sedar lagi kot bagaimana Saleh Man diketepikan daripada menjadi EXCO oleh DAP walaupun dah dua penggal dah jadi wakil rakyat..

Fikir-fikirkan..
TERKINI : UNIT AMAL PAS KENA KUDA DENGAN PKR DAN DAP.. TERKINI : UNIT AMAL PAS KENA KUDA DENGAN PKR DAN DAP.. Reviewed by Empayar Pemuda on 8:28 PM Rating: 5

8 comments:

 1. Mereka suka nak buat mcm mn...

  ReplyDelete
 2. BOIKOT PERNIAGAAN CHINA...DAPATKAN KEPERLUAN HARIAN ANDA DI KEDAI MILIK BUMIPUTRA

  ReplyDelete
  Replies
  1. Setuju. .lingkup kN ekonomi cina babi..

   Delete
 3. Tipu helah global, mahukan pemimpin proxy yang telinga boleh dipulas, dan bina benteng sekat jangkauan negara Besar China. Dalam Tipu Helah besar global itu, DAP melihat kemenangan mengheret bangsa Cina ke satu penjuru sebagai kejayaan maha hebat.

  PAS merasakan berkawan dengan DAP adalah lebih baik untuk membina sebuah negara Islam acuan PAS, sedangkan seluruh dunia mahu percaya Malaysia telah berjaya, menjiwai Islam dan lebih baik dari kebanyakan negara Islam lain.

  Anwar ingin membina kerangka kuasa dari luar, sokongan luar, wang ringgit luar. Kalau Anwar menang, hutang yang perlu dibayar mungkin KEDAULATAN NEGARA DAN KESUCIAN AGAMA ISLAM sendiri..

  ReplyDelete
 4. HAIYA...HAIYA....HAIYA.....

  LU OLANG TATAK BODOH TAPI BENGAP

  LU OLANG Aaaaaa TATAK BODOH TAPI LU PALINGGGGGGG BODOH.....

  TATAK TATAK TATAK.....HAIYA......MALI MALI JAGA BELAKANG JAGA BELAKANG ......LU Aaaaa JGN BAGI OLANG MASUK.....

  NANTI LIBUT HAIYAAAA

  ReplyDelete
 5. Mmg itu la standard puak2 pas.nak marah siapa.

  ReplyDelete
 6. Duit punya pasal

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.