Saturday, May 11, 2013


Malam ni EP difahamkan unit amal PAS dikerah oleh Anwar dan DAP untuk menjaga lalulintas dan keselamatan Perhimpunan Suara Rakyat Suara Keramat di Stadium Batu Kawan...

Berapa lama PAS nak jadi KUDA tunggangan PKR dan DAP di Pulau Pinang...Tak kan PAS tak sedar lagi kot bagaimana Saleh Man diketepikan daripada menjadi EXCO oleh DAP walaupun dah dua penggal dah jadi wakil rakyat..

Fikir-fikirkan..

8 comments:

Anonymous said...

Mereka suka nak buat mcm mn...

Anonymous said...

BOIKOT PERNIAGAAN CHINA...DAPATKAN KEPERLUAN HARIAN ANDA DI KEDAI MILIK BUMIPUTRA

Anonymous said...

Tipu helah global, mahukan pemimpin proxy yang telinga boleh dipulas, dan bina benteng sekat jangkauan negara Besar China. Dalam Tipu Helah besar global itu, DAP melihat kemenangan mengheret bangsa Cina ke satu penjuru sebagai kejayaan maha hebat.

PAS merasakan berkawan dengan DAP adalah lebih baik untuk membina sebuah negara Islam acuan PAS, sedangkan seluruh dunia mahu percaya Malaysia telah berjaya, menjiwai Islam dan lebih baik dari kebanyakan negara Islam lain.

Anwar ingin membina kerangka kuasa dari luar, sokongan luar, wang ringgit luar. Kalau Anwar menang, hutang yang perlu dibayar mungkin KEDAULATAN NEGARA DAN KESUCIAN AGAMA ISLAM sendiri..

Anonymous said...

kesian PAS...

Anonymous said...

HAIYA...HAIYA....HAIYA.....

LU OLANG TATAK BODOH TAPI BENGAP

LU OLANG Aaaaaa TATAK BODOH TAPI LU PALINGGGGGGG BODOH.....

TATAK TATAK TATAK.....HAIYA......MALI MALI JAGA BELAKANG JAGA BELAKANG ......LU Aaaaa JGN BAGI OLANG MASUK.....

NANTI LIBUT HAIYAAAA

Anonymous said...

Mmg itu la standard puak2 pas.nak marah siapa.

Anonymous said...

Setuju. .lingkup kN ekonomi cina babi..

Anonymous said...

Duit punya pasal

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.