Friday, May 10, 2013


Dah lebih daripada sejam para wartawan menunggu Azmin Ali untuk memulakan sidang medianya yang dijanjikan pada pukul 11.00 pagi...Kenapa delay lama sangat ni??

Kalau mengikut Tweet yang dibuat oleh AgendaDaily sebentar tadi..Azmin sudah berada di HQ PKR..Cumanya di bersembunyi di tingkat atas pejabat sedangkan para wartawan sesak menunggu di ruang PC HQ PKR...


Nak minta restu Anwar dulu ke sebelum buat PC sampai delay lebih daripada sejam...??

Apa yang menariknya...ramai yang masih tertanya-tanya apa isi kandungan PC yang akan dibuat oleh Azmin sebentar lagi selain daripada menjelaskan isu menyindir Anwar di Twitter Selasa lalu..

Ada ura-ura yang mengatakan Azmin akan tinggalkan PKR...Tapi bagi EP..perkara itu tak mungkin berlaku setelah apa yang Azmin dikorbankan untuk Anwar...

Sementara itu, Datuk Zahrain iaitu bekas Ahli Parlimen PKR dan bekas Pengerusi PKR Pulau Pinang juga ada meng'tweet' bertanyakan soalan cepu emas pada Azmin...


Berani ke??..Nak buat PC pun delay begitu lama..Dan secara logiknya kalau Azmin tinggalkan PKR..tak kan la dia buat PC di HQ PKR..mesti dia buat di tempat lain..Betul tak??

Apa-apa pun sama-sama kita tunggu kesudahan PC Azmin Ali...

2 comments:

azman66 said...

porrah nama pun pkr parti kencing rakyat,hari2 kencing ma.X de reason pun pkr ada. Tak de benda yang diperjuangkan melainkan hak untuk kencing tiap2 hari atas nama hak asasi.wak lu

Anonymous said...

Letihlah dgn PKR ni ..

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.