TERHOT : PAS GELAK SAKAN BILA TENGOK GAMBAR KLON ANWAR DAN CHINADOLL..Kelmarin, seorang lelaki yang dikatakan klon Anwar sudah ditahan oleh pihak berkuasa. Menurut sumber, kemasukan lelaki berkenaan sudah dimaklumkan kepada PDRM melalui sms (nombor tidak dikenali). Ada yang kata, tindakan tersebut dilakukan oleh orang PKR sendiri yang kurang yakin bahawa KLON ini sama dengan Anwar. Malah jauh sangat rupanya.
Lt Col Jehismail Jehmong
Bekas Polis Thailand ini bukan calang-calang orang. Pernah menjadi orang penting Thai Rak Thai Party (parti milik Thaksin) – dan menang sebagai wakil rakyat di Patani. Kuat dengan NGO Islam di Thailand.
Jehismail Jehmong inilah yang dikatakan MIRIP kepada Anwar. Walaupun badannya kelihatan jauh lebih besar daripada badan Anwar.
Jehismail Jehmong akan tampil dan mengakui bahawa dia adalah pelakon di dalam video sex tersebut. Aksi seks yang dikatakan Anwar itu juga adalah aksi dia dan temannya yang turut sanggup mengaku mereka merakam video tersebut untuk mengenakan Anwar.
Wanita yang akan dikatakan KLON kepada China doll tersebut adalah Miss Ameena Chaiyakul. Orang Thailand juga. Pun dibayar dengan harga tinggi.
Dikhabarkan PKR sanggup membayar JUTAAN ringgit dengan pengakuan Jehismail dan Ameena. Masalah sekarang adalah untuk mencari KLON Eskay, yang turut tampil di dalam video seks tersebut.
Beberapa pemimpin PKR yang telah ditunjukkan gambar Jehismail, sepakat bahawa jika dibawa masuk pun, ianya tidak akan merubah apa-apa. Tak sama dengan Pak Sheikh pun. Jauh. Buat rugi sahaja.
Mana lagi nak cari klon Eskay? Thailand juga?
Bilamana gambar Jehmong diberikan kepada orang Pas di Kedah dan Perlis mereka pakat gelak. Tak sama Pak Sheikh! - Gelagat Anwar
TERHOT : PAS GELAK SAKAN BILA TENGOK GAMBAR KLON ANWAR DAN CHINADOLL.. TERHOT : PAS GELAK SAKAN BILA TENGOK GAMBAR KLON ANWAR DAN CHINADOLL.. Reviewed by Empayar Pemuda on 8:12 AM Rating: 5

5 comments:

 1. Kalau Lt Col Jehismail Jehmong tak malu untuk buat pengakuan, gua mahu tengok lagi satu video dia sendiri main dengan China doll.

  Cara dia main dengan cara Pak Sheikh main mesti lain punya. Gua gerenti ....

  Amacam setuju ...

  ReplyDelete
 2. Setujuuuuuuuuuuuuuuuu

  Tambahan lagi next time amik Video curi curi kejadian ni... smartphone memahal watpe... Nak lawan DAP kena camtu. Saya tinggal dikelilingi DAP, tau lah cara merekaaaaa.... Jgn sergah, tiru cara mereka. Pi mampos la dia nak cakap apa... confirm menggigil satu badan diaorg nnt

  ReplyDelete
 3. jumpa doktor je untuk sahkan saiz belalai..apsal takde yang berani jumpa doktor?

  ReplyDelete
 4. sah sama!

  macam anjing dgn babi... seropa saling tak tumpah!

  ReplyDelete
 5. Macam muka BA....... Asyik nak menyodok aje

  kah kah kah

  Kalau ba....... lalu semua disodok sapu bersih

  MONEY MONEY

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.