Tuesday, May 21, 2013Berikut informasi dipaparkan di Facebook Air Asia.1. Saya berada di lokasi, lapangan terbang di Ho Chi Minh, Vietnam pada waktu kejadian. Hanya wanita berpakaian seperti jururawat mengambil suhu badan Maryam Sofea Mohd Reza berhampiran pintu 18.

TIADA individu warga Vietnam memperkenalkan diri sebagai doktor LAPANGAN TERBANG, berada di lokasi sewaktu insiden berlaku.

2. Menurut adik Izan, Saiful Mohd Ali, wakil syarikat Air Asia menawarkan 4 tiket percuma pada jam 8.41 malam, 19 Mei lalu, BUKAN sewaktu Maryam dinafikan hak menaiki pesawat pada 18 Mei.

FAKTA menarik ...

Izan, Maryam dan dua saudara lelaki mereka selamat tiba di KLIA, diterbangkan dari Ho Chi Minh, Vietnam, menggunakan pesawat MAS, kira-kira 1 jam sebelum itu, 7.45 malam, hari sama.

Barangkali Air Asia tidak langsung mengetahui perancangan 4 penumpang terbabit diterbangkan oleh MAS ke Malaysia.

3. Tan Sri Tony Fernandes dan Aireen Omar, please check the accuracy of the information stated. - BERSAMA MAZIDUL

4 comments:

Malaysian said...

Glad to know that MAS had put an effort to help out and cleared the case, left over by the other carrier.

Anonymous said...

Sorry MAS..sekian lama engkau terpinggir...rupanya kau adalah intan..useless airasia adalah kaca..mulai hari ini..goodbye useless airasia...MAS, I m home!

Anonymous said...

mmg tambang MAS sedikit tinggi berbanding dgn air aSIAL tetapi value of services in return pakaian stewardes nya, keadaan seat WAYYYY oFFFF berbanding air ASIALan !! sekurang-kurangnya MAS ade rasa kemanusiaan lagi sebab CEO adalah melayu islam !!!

Anonymous said...

Macam naik bas henti henti luar bandar syarikat bas yang daftar tahun '50 an jer, AA nih.

Ada untung , tetapi membazir untuk show off dengan orang putih misai pakai skirt merah....

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.