HOT : KEJAYAAN UTAMA LIM GUAN ENG DAN LIM KIT SIANG DALAM PRU13 YANG KITA TAK NAMPAK...


Kejayaan utama mereka ialah membuatkan orang cina benci pada Melayu..dan berjaya memecahbelahkan penyatuan orang Melayu..

Antaranya..Isu Kalimah Allah, Isu Hak Keistimewaan Bumiputera, Isu Sama Rata, Isu Murtad di Selangor, Isu Roti dan Syed Mokhtar, Isu masuk Masjid dan banyak lagi...(Kalau rajin boleh tolong senaraikan dalam ruangan komen) 

Semuanya isu ini melibatkan orang Melayu dan Islam...Mereka yang mulakan isu-isu ini dan biarkan orang Islam/Melayu sesama sendiri bergaduh dan bertojai mengenai isu-isu ini..Terdapat juga ramai cybertropper-cybertropper belaan DAP yang menyamar sebagai orang Melayu dalam Facebook menjadi batu api bagi memastikan agenda mereka berjalan lancar...

Dan sudah semestinya bagi kita sebgai orang Islam dan Melayu akan bersikap defensive bila ianya melibatkan isu-isu bangsa dan agama..

Tapi bagi DAP sikap defensive orang Islam dalam mempertahankan hak agama dan bangsa dijadikan peluru untuk membuatkan orang cina di Malaysia benci pada Melayu.. DAP kata kita orang Melayu RASIS..

Kalau kita singkap balik sejarah..Sememangnya DAP ni sejak 1969 sudah ada rekod cuba untuk menghuru harakan keamanan Negara ini. Kalau dulu mereka belum kaut kekayaan negara dan terpaksa bergaduh sendiri untuk mendapatkan kuasa tetapi sekarang kekayaan sudah berada di tangan mereka..cuma tinggal kuasa..dan lebih menariknya mereka telah berjaya memperdaya segelintir orang Melayu untuk berjuang demi kepentingan mereka...

Sehinggakan ramai orang cina begitu konfiden berkata kalau berlaku 13 Mei sekali lagi..bukan cina dengan melayu gaduh tapi melayu akan bergaduh dengan orang melayu...

Bagi EP...DAP nampak Anwar merupakan peluang terbaik kepada mereka untuk mendapatkan kuasa setelah berpuluh tahun mereka bersabar, cuma masa saja yang akan menentukan...fikir-fikirkan..

HOT : KEJAYAAN UTAMA LIM GUAN ENG DAN LIM KIT SIANG DALAM PRU13 YANG KITA TAK NAMPAK... HOT : KEJAYAAN UTAMA LIM GUAN ENG DAN LIM KIT SIANG DALAM PRU13 YANG KITA TAK NAMPAK... Reviewed by Empayar Pemuda on 6:46 PM Rating: 5

8 comments:

 1. Yang bodoh Melayulah senang di tipu dan bohong laknat dua ekor ni,melayu sanggup bergaduh sesam sendiri kerana syaitan dua ekor ni.

  ReplyDelete
 2. Yang sebenar-benarnya manusia dajal yang telah membuka segala pintu kejahatan adalah Anwar Ibrahim yang dalam surat khabar cina bunyi perkataan nama cinanya ialah an hwa, bermaksud "keselamatan cina". Secara direct dan telusnya beliau merupakan dewa keamanan baru buat bangsa cina, iaitu kaum yang menjadi musuh Islam yang nyata. Anwar tu sebenarnya dah pun tergelincir akidahnya. Setiap tutur kata beliau adalah bisikan2 iblis yang ingin menyesat manusia. Wajib umat Islam melakukan solat hajat dan bertindak menentang kebatilan Anwar. Malaysia will be a much better country without
  Anwar The Son Of Satan.


  Khalifah Alaf Baru.

  ReplyDelete
 3. melayu senang kena hasut, tak pernah belajar dari sejarah.

  ReplyDelete
 4. Melayu Islam UMNO dah lama sedar tipudaya iblis cina dap....yang tak sedar.....hang boleh jawab sendiri......siap pakai dalil dan nas

  Pemimpin kena tunggang....katanya dibayar tiap bulan...la tu sanggup makan babi sama ketua iblis dap...

  Punyala byk fatwa..yg pasti fatwa utk UMNO HARAM NERAKA...

  Ketua iblis dap bersorak bersama rakyatnya..
  Mereka telah berjaya bersekutu dgn golongan yg mengaku Islam Melayu yg pasti masuk syurga.

  Kalau si majoriti tu tak hairan...memang semua org UMNO dah tau..

  ReplyDelete
 5. Nak tambah.. Berjaya hasut budak Melayu hingusan dan sesetengah melayu tua yg perasan urban untuk membenci dan hapuskan institusi kesultanan dan mewujudkan republik sosialis.

  ReplyDelete
 6. SEMUA ORG2 MELAYU HRUS BNGKIT & BRSATU DLM MMPRTHANKN MARUAH & HAK BNGSA KITA DBUMI BRTUAH INI AGAMA BNGSA RAJA2 MELAYU & SGLA YG TRMKTUB DDLM PRLMBGAAN RASIS? ITU MREKA YG AJR SJAK SKIAN LMA APA SJA YG KLUAR DRI MLUT MELAYU MNGNAI MELAYU SNDRI PN MSIH RASIS BGI MREKA DARI ITU KITA ORG MELAYU X PRLU LGI UTK BRBHSA BSI SMTA MTA UTK MNJGA HTI PUAK YG SNTIASA X BRPUAS HTI TIBA MSANYA UTK KITA ORG2 MELAYU MNJGA HTI KITA SNDRI TNJUKN KPDA MREKA YG KITA JGA TAHU APA ITU RASIS..

  ReplyDelete
 7. setuju dengan komen mohd Dahlan..dah tiba masanya..

  ReplyDelete
 8. saya juga setuju dgn komen Mohd Dahlan.... marilah kita sedarkan bangsa kita...kita perlu mempertahankan bangsa kita... apa juga kebaikan yg kita beri,... mereka terima tapi niat dan hasrat mereka ialah utk menjadi pemerintah kerajaan... bila sudah berjaya mereka akan tindas/halau kita dari negara asal kita.... peristiwa may 13 terjadi - saudara semua perlu tahu merekalah dalang yg mencetuskan rusuhan.... saya berkata benar sebab telah menyaksikan/mengalami peristiwa tersebut.. bangkitlah dan bersatulah saudara2 ku.... "Bersatu kita teguh,tapi kalau bercerai kita akan roboh"

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.