Friday, May 10, 2013

Terbaek!!!...Bukan setakat pemimpin-pemimpin dalam pakatan je yang sindir menyindir antara satu sama lain berebut jawatan MB Selangor..Blogger-Blogger pakatan pun turut serta memperlekehkan tindakan pemimpin mereka berebut jawatan...MEMALUKAN...Hahahaha...

Blogger Kerajaan Rakyat mengelar Azmin dan pengikut-pengikutnya pemimpin DESPERADO kerana mengkritik Anwar dan Wan Azizah dalam pemilihan MB Selangor...
Manakala Blogger Manjong Mari pula menyuruh Dawan Pemuda PAS Selangor diam dan jangan masuk campur dalam isu perebutan jawatan MB Selangor...Hahahaha..

Hebat blogger-blogger pakatan ni...

4 comments:

Anonymous said...

KAHKAH PADAN MUKA PAS GIGIT JARI KAKI, DAH LA ILANG KEDAH, SLANGOR PUN DAH JADI LEMBU CCUK IDUNG, PARTI BODO! DAH ADA MAJORITI PUN TAKNAK TUNTUT HAK, DAH KENA SONTOT DGN GUAN ENG, KAHKAH!

Anonymous said...

Wahai PAS,

Allah dah bagi peluang kepada anda utk 'bersihkan' Selangor dari segala kemaksiatan TETAPI kenapa ANDA LARI DR PIKUL TANGGUNGJAWAB???

Bukankah ini peluang yg anda tunggu dan pejuangkan selama ini?

Takkan PAS hanya nak ambil negeri yg penduduknya memang dah amalkan cara hidup Islam aje? Itu sama seperti tolong goreng ikan yg dah siap dibersihkan dan siap dilumur garam dan kunyit.

Cubalah ambil negeri yg memerlukan anda ambil pukat, pergi ke laut bergelora, tangkap ikan, siang dan goreng.

Takkan tak percaya yg Allah akan tolong beri bantuan? Kenapa jadi pengecut sangat ni??

pastu ada hati nak tadbir negara?

- aku anak Tanah Melayu

Anonymous said...

Kepada PAS...

Takkan nak kufur nikmat kot. Allah dah kurniakan kemenangan pd kamu di Selangor. Kamu patut ambil tanggungjawab. Kami rakyat Selangor mahu MB PAS.


Anonymous said...

Sia-sia pengundi tolong menangkan PAS..pengecut rupa2nya pemimpin tertinggi PAS..dah pengecut buat apa dicalonkan utk bertanding? Dlm 14 org wakil PAS tak sorang pun yang hebat? Jika Dr Hasan Ali ada dlm PAS ..kan molek jd MB...PAS lari dari medan perang jihad rupa2nya..takut..berdosa wahai pemimpin PAS..cakap gah berdegar2...last2 hampeh..terpinggir dan semakin rosak Islam di Selangor nampaknya di masa akan datang..Jgn ikut telunjuk DAP dan Anuar..buktikan anda boleh~!

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.