Friday, April 12, 2013



Hebat betul pemimpin PAS..bila kena tang batang hidung...semuanya PALSU..
Naib Presiden PAS Datuk Husam Musa percaya, video seks baru yang didakwa melibatkan pemimpin kanan parti Islam itu "palsu" dan parti tidak perlu menyiasatnya.
"Jika mereka boleh buat video Datuk Seri Anwar Ibrahim, mereka boleh buat video melibatkan sesiapa sahaja," kata Husam ketika ditemui pagi ini.
Lapan hari sebelum penamaan calon, beberapa blog pro-Umno memuatkan video melibatkan pemimpin itu dengan seorang wanita tidak dikenali dalam sebuah bilik hotel.
Kalau benar video tersebut PASLU..suruh Mustafa Ali sendiri yang buat laporan Polis dan minta Polis siasat kebenaran mengenai video tersebut..MUDAH SAJA..

Ini tidak..Mustafa Ali sendiri tak mampu nak menyatakan sama ada video itu benar atau tidak..Tak sangka ye...nak cakap Ya atau Tidak pun susah...sampai nak kena guna peguam untuk memjawab persoalan itu..hahahaha

Setiausaha Agung PAS Datuk Mustafa Ali hari ini enggan mengulas berhubung dakwaan beliau terlibat dalam aksi lucah bersama seorang wanita tidak dikenali, yang disebarkan dalam bentuk video di blog-blog pro-Umno.
 "Saya tidak akan menjawab sebarang pertanyaan mengenai isu yang diperkatakan.
"Semuanya saya telah serahkan kepada peguam saya melalui Awi & Co untuk uruskan," katanya dalam kenyataan satu perenggan yang disiarkan dalam akhbar web PAS Harakahdaily sebentar tadi.
Dan paling penting tak perlu suruh NGO itu dan NGO ini keluarkan kenyataan membela Mustafa Ali..

**Siasat dulu..baru jatuh hukum...

9 comments:

Anonymous said...

husam musang pun ade skandal ... mesti la dia kata palsu hahaha

Anonymous said...

Diaorg nih... Ada2 aja.. Kalau tidak katakan tidak, tidak kami ternanti2... Susah benorrr...

Kipas LED Pru13 said...

stopa stopa hebat beraksi, berak tgh jalan sape nak mengaku http://bit.ly/10tRRDQ

Anonymous said...

Apabila dtg brita dr org fasiq jgn kamu percaya, kaji dahulu brita itu. Sbb org2 fasiq tak takut buat fitnah. Siapa org fasiq... Penyokong org tak pakai tudung dan ...dot..dot..dot

Anonymous said...

Kaji dulu?kaji la.ada sape2 larang.yg husang musang terus kt fitnah dan x pyh nak siasat2 tu apa?

Klu mcm ni la style pas manage satu2 issue mmg senang la. X pyh ada peguam,hakim atau mahkamah.dtg je kes ohh ni fitnah.ohh fitnah tu.mampoih la mcm ni!!!!

Anonymous said...

kalau palsu lekas-lekaslah saman...jgn lah jadi macam kes video X Datuk Eskay terhadap Ds Anuwar sampai la ni tak berani saman mereka yg akhirnya rakyat lama kelamaan percaya kalau tak berani saman bererti itu betullah!...orang dah malukan kita ...maka kita mestilah saman balik mereka tak gitu?

Anonymous said...

PUAK2 YG PERASAN TERLEBIH ISLAM NI...DOK KATA KAT ORG FASIK LA..SEMBAHYANG TAK DPT PAHALA KAFIR SEGALA....APA HAMPA INGAT HAMPA TU CONFIRM MASUK SYURGA KA...WOII..SYURGA NERAKA DOSA PAHALA ITU KERJA ALLAH LA...SAPA HAMPA NAK TENTUKAN SEMUA TU SEMUA.....ITULAH BERGURU NGAN NIK AZIZ SESAT..HAMPA SEMUA IKUT SESAT MACAM DIA...TAK BOLEH PAKAI!!

Anonymous said...

Orang yang fasik tu yang menghenjut dan yang tak pakai tudung tu yang dihenjut, puak pas ni sebelah mana ye?
Duit derma puak pas digunakan untuk membayar sevis menghenjut! ka ka ka

Anonymous said...

dulu dulu : basuh kaki sebelum tido
sekarang : sebelum meniduri chek dulu cctv
...membalun mari membalun dari lagu mengalun mari mengalun

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.