TERHOT : HARI NI PALING MALANG UNTUK SAYA..AZMIN BUAT HAL LAGI - ANWAR


Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim menyifatkan dirinya paling malang kerana dilanda pelbagai masalah menjelang Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13).


"Saudara tahu, saya bagi tahu pada Ambiga tadi…hari ini adalah hari yang paling malang kepada saya kerana banyak masalah.

"Tetapi bila saya datang sini dan tengok semangat rakyat, itu memberi kekuatan kepada saya dan memberikan keberanian dan semangat kepada saya," katanya pada satu program anjuran BERSIH malam ini.

Ambiga Sreenevasan adalah Pengerusi BERSIH.

Anwar yang juga Ketua Umum PKR itu tidak menghuraikan masalah yang dihadapinya.

Namun dalam Facebook beliau, Anwar menyatakan beliau sepanjang hari ini bermesyuarat dengan pimpinan PKR bersabit persiapan untuk PRU13.

Wartawan tidak berpeluang bertanya Anwar mengenai komen ringkasnya kerana beliau terus meninggalkan majlis berkenaan.

Ambiga, enggan mengulas bila mengenai komen Anwar itu. “Itu (komen Anwar), harus ditanya kepada beliau sendiri,” kata beliau kepada Antarapos.

Semalam, Antarapos melaporkan bahawa PKR menghadapi krisis berikutan pemilihan calon yang menyebabkan pelbagai masalah di peringkat akar umbi.

Antara rungutan ialah Jawatankuasa Pilihan Raya Pusat (JPRP) yang dipimpin oleh Azmin Ali mengenepikan senarai calon yang ditetapkan oleh Majlis Pimpinan Negeri (MPN).

Sebaliknya calon lain dipilih, sekali gus mencetuskan kemarahan di kalangan ahli PKR.

Sumber itu mendakwa masalah itu menyebabkan Anwar memarahi Azmin pada mesyuarat tergempar semalam.. -AntaraPos

** Kenapa sejak kebelakangan ni Anwar asyik lari dari wartawan??
TERHOT : HARI NI PALING MALANG UNTUK SAYA..AZMIN BUAT HAL LAGI - ANWAR TERHOT : HARI NI PALING MALANG UNTUK SAYA..AZMIN BUAT HAL LAGI - ANWAR Reviewed by Empayar Pemuda on 5:10 PM Rating: 5

3 comments:

  1. RAMAI FAHAM DGN GELAGAT NUAR TU.....APABILA MERUGIKAN DIA, LARILAH DIA DRP DIJEJAK WARTAWAN. INGAT TAK SEMASA MULA2 MENANG BNYK PRU12 SEKITAR 2008 - 2009, BOLEH DIKATAKAN HARI2 NUAR JUBOR GILO BABI INI BUAT SIDANG MEDIA....AKU INGAT SGT DGN GELAGAT BABI NI

    ReplyDelete
  2. Checkmate anwar..paku keranda terakhir..

    ReplyDelete
  3. Kasi mampus sma dia... ini org btul2 bangsat..anuar babi..!!

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.