Monday, April 1, 2013


Fuyoo..lepas kereta harga motosikal pula akan ditutunkan...Menang hebat...Kenapa agaknya perkara ini tidak dimasukkan dalam manifesto pakatan haram??Sebelum ini tak sempat nak fikir lagi...atau janji nak menurunkan harga motosikal ini terpaksa direka untuk mengikat hati pengundi sementara nak menunggu masa kecederaan tamat..hahaha..

Agaknya lepas motosikal..apa punla benda yang hendak diturunkan oleh puak-puak pakatan selepas ni ye?? Basikal pulak kot??.Hehehehe..

Ada pemimpin pakatan haram pernah berkata.."Manifesto kan bukan janji..." EP rasa sebab tu Anwar tak masukan penurunan harga motosikal dalam manifesto pakatan haram..sama je masak atau tak masuk..yang penting janji dulu..
Pakatan Rakyat memperluaskan rancangannya untuk mengurangkan harga kenderaan apabila mengambil alih pentadbiran negara – dengan meliputi harga motosikal.
Pengarah strategi PKR Rafizi Ramli berkata, rancangan itu dibuat memandangkan terdapat golongan yang hanya mampu untuk bergantung kepada motosikal untuk pengangkutan.

 **Makin dilambatkan pilihanraya..makin banyak pula janji-janji yang perlu ditabur oleh puak-puak pembangkang..Yang pelik dan ajaibnya..kenapa janji-janji seperti ini tidak dimasukkan dalam Manifesto Pakatan Haram sebelum ini?? Terlupa nak masuk atau baru teringat nak bela..??Bijak juga PM kita ni ye...hehehehe


1 comments:

Anonymous said...

Lepas motosikal,LEMBU pulak turun harga

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.