HOT : LAGI RAHSIA SEBAB RAFIZI DITENDANG DARI PETRONAS TERBONGKAR.. #tolakPR #pakatanrosak




HOT : LAGI RAHSIA SEBAB RAFIZI DITENDANG DARI PETRONAS TERBONGKAR.. #tolakPR #pakatanrosak HOT : LAGI RAHSIA SEBAB RAFIZI DITENDANG DARI PETRONAS TERBONGKAR.. #tolakPR #pakatanrosak Reviewed by Empayar Pemuda on 10:27 PM Rating: 5

16 comments:

  1. Eeee... bodohnya penulis blog ni... Auditor jadi Auditer... Auditor manede bertauliah la bodoh... Akauntan je yg bertauliah... Auditor tu automatically akauntan bertauliah... Ko yg tulis blog ni xpayah nak cerita mcm ko pandai sgt akaun la.. Aku ni akauntan aku tau la... Ko ni pandai ckp je, padahal ko pun xtau ape figure-figure yg ko tulis tu... Rafizi tu Chartered Accountant... Die tau la ape yg die buat, hence sume accountant n auditor pun sokong ape yg die perjuangkan...

    ReplyDelete
  2. Wooi bangang tolol la mamat..
    Acountan tu utk org yg putar belit duit company
    Auditor tu yg check kewangan tiap2 tahun nak tengok acountan tu sapu duit ke tak...
    Bodoh tolol laaaa
    Nie la yg jadi accountan tapi bila duit hilang spin cakap auditor yg salah...
    Betul2 bodohhhhhh

    ReplyDelete
  3. Anon April 9, 2013 at 11:00 PM peniaga warong tepi jalan lebih pandai daripada kau....Akauntan Cap Ayam Anon April 9, 2013 at 11:00 PM

    ReplyDelete
  4. Wei, Fuckatan bodoh!

    Aku pun boleh cakap aku ni akauntan dari IMF. Dalam alam maya ni boleh mengaku apa saja.

    Kau ingat orang yang bukan akauntan tak tahu pasal kewangan negara?

    Dasar pencacai Fuckatan, hari-hari dengar ceramah lendir, sampai hati hitam.

    P/S: akauntan la sangat.. ntah-ntah kau pun beratur sebat BR1M itu hari..

    ReplyDelete
  5. Haah beratur la tu.

    ReplyDelete
  6. Visit Freemalaysiakini2.com No subscription needed.

    ReplyDelete
  7. ni budak sial...jahanam nak mamposs.

    ReplyDelete
  8. stor kunyit dia...bang nuar dh balun la tu....

    ReplyDelete
  9. Tolak semua calun-calun PR - Pakatan Rasis!!!!!
    Tolak semua calun-calun parti "Manifesto BUKAN Janji"!!!
    Tolak semua calun-calun parti sokong kaum sesat LGBT!!!
    Tolak semua calun-calun parti yang sangup nak gadaikan kalimah Allah SWT!!!

    SELAMATKAN MALAYSIA!!!!!

    ReplyDelete
  10. Patut pun bagai nak gila kutuk kerajaan rupanya tak puas hati ke sepak dari petronas. Mana tak bengang petronas bayar beribu ribu, tiba kena tendang sbb disiplin tak dapat pampasan itu yg naik meroyan. Petronas bayar gaji beribu ribu tapi kaki "NGULAU". Bila kena tendang kata kerajaan jahat sbb pilih kroni. dia lupa masa dapat petronas sbb KRONI ANWAR....

    ReplyDelete
    Replies
    1. fitnah betul. Rafizi Ramli ni masa di Petronas adalah salah satu shining star....mencatat sejarah sebagai pekerja termuda yg dilantik menjadi Senior Manager. Sangat susah nak jadi Senior Manager, even selalunya level Manager pun dah umur 35 tahun ke atas baru dapat jadi. Bila dia resign, ramai top2 management Petronas tried to make him stay. Pastu korang nak fitnah kata dia kena pecat, and sebab salahlaku pulak??!! Taubat la oi mintak maaf la kat dia ni. Now kat blog dia pun dah ada dah entry to dispute all these crap allegations. Kalau betul2 jujur, apa kata retract back your fraud allegations ni dan share his post from his blog regarding this particular issue?

      Delete
  11. http://rafiziramli.com/2013/04/of-petronas-resignation/

    fitnah la lagi, tggu surat saman.

    ReplyDelete
  12. Pencacai tegar umno, bila ada org betulkan kesilapan dia maka dia melenting, tu di namakan bangang sombong....accountant dan auditor x tau nak dibezakan.

    ReplyDelete
  13. fitnah betul. Rafizi Ramli ni masa di Petronas adalah salah satu shining star....mencatat sejarah sebagai pekerja termuda yg dilantik menjadi Senior Manager. Sangat susah nak jadi Senior Manager, even selalunya level Manager pun dah umur 35 tahun ke atas baru dapat jadi. Bila dia resign, ramai top2 management Petronas tried to make him stay. Pastu korang nak fitnah kata dia kena pecat, and sebab salahlaku pulak??!! Taubat la oi mintak maaf la kat dia ni. Now kat blog dia pun dah ada dah entry to dispute all these crap allegations. Kalau betul2 jujur, apa kata retract back your fraud allegations ni dan share his post from his blog regarding this particular issue?

    ReplyDelete
  14. shining star konon....dlm petronas byk barua anwar...bolehlah dia main politik and jadi star...tapi sebenarnya dia mmg pemalas...hari2 kerja tulis email kat kawan2 dia kutuk kerajaan. e mail lak panjang berjela. aku cakap atas pengalaman aku. satu lagi, dia mi tak la sepandai mana...and please stop calling him jambu. loya tekak aku. sotong lembu fine.

    ReplyDelete
  15. Rafizi tu budak MC, mana boleh jadi shining star, title tu untuk budak2 STAR je .. ha ha ha

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.