Monday, April 22, 2013


Ni ceramah ke apa ni??..Macam ni je crowd yang Ketua Pemuda PAS Negeri Pulau Pinang boleh bawa..malu la wei..mana pi pemuda-pemuda PAS di Pulau Pinang...Dah kena beli dengan CheguBard kot??

Kalau macam ni lah gaya sambutannya..EP rasa lebih elok Yusni Mat Piah ni tarik diri daripada bertanding di DUN Sungai Aceh..Wang pertaruhan hilang kerana tarik diri takpe tapi jangan sampai maruahnya sebagai Ketua Pemuda PAS Negeri tercalar kerana hilang wang pertaruhan setelah bertanding...Mana nak cari maruah balik beb...








12 comments:

Anonymous said...

Orang dah mula sangsi pergi dengar ceramah PAS, kerana mereka kurang pasti penceramah pakai spendar putih atau hijau.

Anonymous said...

UMNO agen pecah belah rakyat & hipokrasi !!!!!!!!!!!!...

ditakut orang2 Melayu dengan DAP sebagai komunis....... tapi UMNO sendiri bersengkokol dengan Cina MCA lebih 55 tahun..

ditakutkan Cina & India dengan PAS sebagai pelampau & HUDUD .... tapi tiada seorang cina/india dibunuh atas nama PAS .. tapi ada Cina,India,Melayu mati/terseksa .. "atas nama UMNO" @ "tindakan melampau UMNO" .... Samad Gol, Ibrahim Libya, Teoh Beng Hock, dll..

Sedarlah rakyat Malaysia... bahawa UMNO/BN hanya minat nak jaga legasi & status quo kapitalis & aristokrat UMNO/BN saja.......

Tolak pembohongan UMNO/BN.... Bye x2 UMNO/BN!... kembalikan hak rakyat melalui PRU13 bersama PAS, PKR...PR!

Anonymous said...

apa yg ko meroyan ni?? bapak ko mati terseksa ke?

Anonymous said...

haha. byk fakta ko Anon 2.22am agen tu lah memerdekakan negara dgn Izin Allah. kerana agen tu jugaklah separuh atau semua keluarga hang pi sekolah hingga uni dan mungkin kerja dgn agen tu hingga skrg. Pendapat hang tentang Kalimah Allah apa? suruh Hadi tarik balik persetujuan dia dgn PR. syirik x ampun, maksiat sebyk buih lautan boleh diampun. Peringatan jgn silap ckp depan org hang x kenai, nanti tgh ckp pemanpaq hinggap.

Xpas said...

PAS tersasar dr Islam spt panah tersasar dr sasarannya, dan keluar masuk Islam spt panah keluar dr busurnya !

Anonymous said...

Percaturan Manusia tidak dapat mengatasi kehebatan percaturan yang ALLAH S.W.T caturkan, insyaALLAH ALLAH bersama di pihak yang benar. Segala apa yang PR buat selama ini akan dinilai, nasih hujung pangkal telah tertulis, insyaALLAH doa saya semoga Barisan Nasional menang di peringkat negeri dan pusat agar dapat terus mentadbir negara sekaligus meneruskan kesinambungan usaha membangunkan ekonomi rakyat dan negara dan menjaga kebajikan rakyat. tahukah anda, pemimpin PR hanya perhatian pada anda ketika PRU sahaja, tetapi bila selepas pilihanraya mereka akan sibuk berceramah sana sini nak jelas isu itu isu ini, akhirnya, rakyat yang mengundi mereka akan terabai dek kerana tersalah memilih pemimpin, rakyat malaysia selama ini menikmati kesenangan walaupun undi PR pru12 lepas kerana pentadbiran yang telus oleh kerajaan Barisan Nasional, tetapi segala keselesaan kesenangan yang kita kecapi ini akan lenyap jika perubahan pada tampuk pemerintahan Malaysia.

Anonymous said...

Parti Ahli Spender meroyan pagi ni... kah..kah

Anonymous said...

Mca tak sama dgn cina dap....peristiwa 13 mei cina dap.yg mulakan...itu pon bodoh x keh pikir

Anonymous said...

Nanti puak parti anutan seks ni kata tu diaorg tengah rehearsal ceramah je.

Anonymous said...

Nmpk sngt prti spnderman x dpt smbutn...salh umno nih.

Anonymous said...

senang je kalau nak orang ramai datang, jemputlah the big spender datang... poster pula letakkan spender putih cap buaya...mesti berduyung- duyung datang nak dengar cerita bertajuk " nasibku sebuah spender" tak sangka cerita spender jadi hot dn popular di tanahair kita la ni ha..ha..ha...dah lama tak makan sup spender...eh ada ke?

Anonymous said...

Bukan tersasar.......
Songsang....
Parti Ajaran Songsang.

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.