Friday, April 12, 2013



SEKARANG terjawablah persoalan kenapa Presiden PAS, Hadi Awang, menggunakan alasan video seks sebagai besi dan tidak boleh dijadikan bukti. Rupa-rupanya Hadi bersiap sedia dengan kebarangkalian di masa hadapan orang kanannya sendiri akan terlibat dengan perkara tersebut.

Video Anwar rupanya hanyalah satu alasan saja, sebetulnya nak protect orang kanan dia.

Ini bukan sebarang kanan, tapi betul-betul kanan. Masa Hadi jadi MB Terengganu sepenggal dulu, orang inilah sebenarnya yang menguruskan kerajaan negeri, cuma tidak bergelar MB saja. Kebetulan dia ada pengalaman menjadi Timbalan Menteri dalam kabinet Tun Hussin Onn dulu – sewaktu PAS masih dalam BN.

Hadi? Dia bodoh, slow, lembap, bukan tahu apa benda pun. Semuanya keputusan penting berkaitan pentadbiran kerajaan negeri, dilepaskan kepada orang kanan ini untuk mengendalikannya sementara dia hanya tukang angguk dan sign saja

Sebab itulah sudah 2 penggal sejak kali terakhir PAS perintah Terengganu, rakyat negeri tersebut serik nak memilih PAS sebagai kerajaan negeri sekali lagi. Sehinggakan dalam keadaan terburuk UMNO pada 2008, PAS masih gagal untuk menang di Terengganu, tak macam pilihanraya ke 10 pada 1999.

Persoalan yang dinanti semua orang selepas ini, apa tindakan PAS seterusnya? Yang dikaitkan ini bukan sebarang orang, tapi salah satu dari saraf tunjang yang menggerakkan operasi PAS, sedikit bawah dari Majlis Syura, Presiden dan Timbalan Presiden seterusnya

Kalau nak tengok FULL VIDEO 11 minit sila klik sini...

http://hapraknews.blogspot.com/2013/04/video-skandal-seks-mustapha-ali.html


3 comments:

Anonymous said...

http://akarumbi99.blogspot.com/2013/04/pegawai-khas-pm-jual-nama-perdana.html

SEBARKAN SELAMATKAN PM KITA

Anonymous said...

Pm pun lebih kurang je. He..he..he

Anonymous said...

video berdurasi 11 minit sukar kalu kita nak menafikannya kerana sukar utk dipalsukan...aku kira pihak polis lebih arif dn tentu mereka akan buat siasatan dgn pakar2 spt yg dilakukan ke atas video ds anuwar dulu yg akhirnya pakar2 dari As mengatakan bahawa video itu adalah Tulen... sebab tulah Ds anuwar tak berani saman saman trio datuk2 yg telah mendedahkan video tu...kita tunggulah...

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.