Sunday, April 14, 2013


EP tak pasti sama ada kenyataan ini benar atau tidak tetapi menurut sumber Stopa Ali ni jenis lelaki yang tak pakai spendar..

Kenyataan terkini isteri Mustafa Ali berkenaan dengan paparan video suaminya yang sedang menjalinkan hubungan intim bersama seorang perempuan janda anak dua. 

"Suami saya tidak pernah pakai seluar dalam ".Katanya kepada wartawan yang menemubualnya ditalian telefon sebentar tadi. 

" Pihak media seharusnya pandai membezakan susuk tubuh milik suami saya yang sebenar dan cara kehidupan suami saya yang sebenar. Bukan menyiarkan berita fitnah dan palsu dan memburukan suami saya."katanya.

Keengganan Mustafa Ali memngulas lanjut isu yang mencalarkan imagenya sebagai Setiausaha Agung Pas Malaysia , hanya mengundang persepsi rakyat yang semakin memandang dirinya adalah pelaku sebenar didalam video tersebut.

*Tak sangka ye..sejak tersebarnya video seks Stopa Ali di internet macam-macam perkara baru kita tahu mengenai Stopa Ali..tapi punya badan tetap membisu..malu nak bercakap kot..hahahaha

12 comments:

Anonymous said...

Bukan stopa ali dah mengaku tu dia dgn bini no 2 dia kan? So, knp ada lg yg menafikn video tersebut?

Anonymous said...

STOPA kahwin secara mutaah, untuk malam saja, siang esuk cerai..... orang putih kata one night stand.... orang hulu macam saya kata "batang peliaq gatai cari pompuan sundal!!"

Anonymous said...

org pas lepas main dgn bini kena bayar ke..??

mantop.. dah tak ada rumah ke..?? buat temu janji dalam hotel siap I, You lagi.. romantiknya..

bini...? islamiknye... mana bini muda dia tu.. kenapa menghilang, buat lah kenyataan bukannya menyorok bawah katil.. mana bukti perkahwinan diaorg..

senangnye nak tutup kes.. itu bini saya.. terus macai2 pun percaya.. memang senang betul diperbodoh2kan ye..

jangan hanya cakap dalam selimut... buatlah satu kenyataan terbuka bersama isteri muda dia tu atau sekurang2nya bersumpah atau buatlah laporan polis utk membersihkan maruah dia.. bukannya terus menikus bercakap belakang tingkap... orang yg bersalah je perbuatan dan bercakap mcm tu...

macai2 pas boleh lah nak kelentong tapi rakyat lain bukannya bodoh, ada otaklah utk berfikir..

Anonymous said...

Dan tu jgk la kata x pernah pakai spender.nmpk sgt dah lama x bersama.mat spender dah lama beralih kpd pakai spender semenjak ada hobi makan kat luar

Anonymous said...

Webportal berita edisi percuma tanpa perlu melanggan

Freemalaysiakini2.com

Anonymous said...

WAAA..DOH!.... CAM NI RUPANYA ORANG YANG KATA MEMPERJUANGKAN ISLAM... MUNGKIN DALAM PAS ZINA ITU HALAL BUAT AHLI TERTINGGINYA... PASAL TU SI TUA BADAK NI BERANI BUAT KERJA CAMTU... LUPA GUWE... NIK AZIZ PEGANG KUNCI SYURGA...

Anonymous said...

konfius aku. masa bila plak dia tuis kata bini? ada ke? itu ari kata x ada peruntukan undang2 utk dakwa. saksi pun katanya semua org kenal 'bkn blh pecaya sgt sbb ada sejarah silam yg semua org tau'. tub2 kata bini no 2? dia kata bini, org lain plk sibuk kata sakit lutut la, x pakai spender la, mati pucuk la, hai.... sendiri mau hingat la....

Anonymous said...

ini kali punya PRU paling sengit haku tgk. mentang2 ramai dah celik IT, ramai yg selama ni seronok main 'kawin2' dah kantoi. yg haku pelik, geng2 PR pun ramai celik IT tp hanya satu je video seks BN yg kantoi. Haku rasa org BN ni x ada senjata lain, itu je jd senjata depa. tp yg lbh pelik, mana dpt 'drama' tu kalau x ada 'shooting'. kan? kan? he he... apa makna? apa makna? kalau dah bapak pun 'ketam' anak pun ke kiri ke kanan la.... nak hairan apa....

Anonymous said...

lepas ni aku nak gi curi underwear stopa di jemuran...kompom bini dia x berani jemur luar rumah...rasanya lpas ni stopa x pakai underwear lg na cover line

Gombug said...


Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...

Anonymous said...

Tak apa.Nafikanlah di atas dunia ni.di akhirat nanti kena jawab jugak.

Anonymous said...

Sejak kecil tgk dia....x sangka begini akhir karier politik dia...klau songlap duit, mmg dah malu...inikan pulq bila ada rakaman sebegini...semoga Allah memberi hidayah dan iktibar kepada semua yg lantang bersuara...agar sentiasa berdoa tidak dbalikkan hati hambaNYA

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.