Wednesday, April 10, 2013


Gambar ini telah diambil oleh seorang penyokong totok Pas dan beliau terkejut ada sesuatu yang menyerupai binatang keluar dari dalam kain Nik Aziz.

Sebelum itu beliau memohon maaf diatas penyiaran gambar ini dan ianya bukan untuk tujuan fitnah atau untuk memalukan Nik Aziz Nik Mat melainkan sekadar berkongsi mungkin sesuatu yang pelik.

Difahamkan gambar kelihatan Nik Aziz sedang menyelak atau terselak kain ini diambik masa beliau menghadiri satu majlis, mungkin beliau terlupa atau sebagainya Wallahuaalam persoalannya, cuba anda perhatikan apa yang ada dalam kain Nik Aziz itu, ternampak seolah-olah satu benda hidup seperti berkepala, ada mata, ada tangan.

Penyokong Pas totok yang mengambil gambar hanya mahu berkongsi sesuatu yang pelik supaya rakyat boleh buat andaian sendiri - Sungai Rapat Online

12 comments:

Anonymous said...

Kena panggil uncle seekeers nie..

Anonymous said...

kasi masuk utusan laaaaa....

Anonymous said...

Rupe2 nyer ada PENGUNDI HANTU dalam kain.... cuba tengok dalam kain anuar ade ape ???? he he

Anonymous said...

Itu ada lah iblis yang di bela nya. Iblis tu lah yang mempengaruhi pemikiran beliau selama ni. Apabila sudah nyanyuk , beliau tidak akan sedar akan perbuatan nya. Macam orang yang mempelihara toyol,atau hantu raya, apabila nyanyuk tu dah datang, tak sedar perbuatan mereka sendiri. Jangan kata saya merapu, beliau bolih merapu berganda , saya pun bolih tak gitu. Apa beza nya .Kalau tak nyanyuk tak lah selak kain di depan majlis. tak gitu. Konon ahli agama mur"SHIT"dul, menjaga kesopanan, butuh pun nak tunjuk kat khalayak ramai , memang lah ular dalam semak lah dia ni.! Dah sah nyanyuk. Kata lah pkr menang, tapi tak kan menang punya,andai kata sudah tentu lah si nyanyuk ni di angkat menteri penuh, ye tak, buat nya selak kain depan dignitari/pembesar luar negara tak ke haru tu.Haprak.!

Anonymous said...

hang paa niee semua bodoh, hang ingat hang boleh hidup kat dunia niee smpai bile2 kee, ingat mati bos, tinggi mana ilmu hangpa nak kutuk ulama niee, brape juzuk hang pa hafal quran ke tak pandai baca quran lansung kalau ye pun tak suka jgn menghina ulama, ilmunyee jauh lebih tinggi dari anda semua ingat laa seksaan kubur yg pasti itu, salam

Anonymous said...

Jangan jadi bodoh lah...penyokong totok PAS ini sengaja keluarkan gambar ini untuk bangkitkan kemarahan orang terhadap UMNO. Bukan kah itu kerja mereka ...mereka buat kerja terkutuk kemusian salahkan UMNO. Aku nampak yang kena zalim diMalaysia ini orang orang UMNO bukan pembangkang!!!

BANGSAT PUNYA PEMBANGKANG!!!

Anonymous said...

kalau nk bdg ngan tok guru gila babi hang tu aku lg pandai la....hang yg sama bebal cam dia...tu kalau hang nk kenal..anak kerak dok isap konek dia la....hang nk isap skali jgk ke...kote kecut

Anonymous said...

malangnye si ibu melahirkan anak dri cucu cicit al-dajjal..memfitnahje kerjenye... bahagia la sngat ngan fitnah ko tu kturnan al-dajjal...

Anonymous said...

aku tak caya langsong gambag ni, pasai apa dia tak keluag dalam soratkabag hutusan meloya ataw barita hairan atawpon TiVi3suku, bukankah mereka ni sume lidah bewak kera jaan. Macamana pulak hang celek depa tidog. Hang ni sapa? lebeh sudu pulak, macai 3 ekog tu tak laporpon, hang pulak panday panday. Baik kita bincang pasai nombor ekor ka toto ka lagi baik, ramai kengkawan lama kita nak dengag. Hang lapor la

Anonymous said...

alamat kote kecut si-tua kutuk hangus terbakar pasal tu lah dia selak dan check kain dia, di-bakar oleh setan belaanya...kehkehkeh.

ibnu sahdan said...

Ulama' hang tu pun x ingat mati.mu ada hati nak nasihat orang lain.nasihat kat ulama' hang tu dulu kata kat depa cukup2 la.pangkat dan harta dunia ni x boleh bawa masuk kubur.cukup2 la cakap kat ulama' hang tu,sebab dunia ni makin lama makin mengasyikan sehingga depa lupa mati/akhirat.

Gombug said...


Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.