WAJIB BACA : AIR MATA BERDARAH ANAK MELAYU DI SABAH..Al fatihah buat pejuang negara Pbt Mohd Hurairah dari 7MD Kem Kukusan Tawau yang terkorban akibat serang hendap pengganas di Lahad Datu. Sesungguhnya jasa beliau amat disanjung tinggi didalam menjaga kedaulatan negara biarpun nyawa menjadi galang gantinya.

Didalam pertempuran berkenaan, 3 ahli kumpulan pengganas berjaya dibunuh dan seorang anggota keselamatan negara mengalami cedera di bahagian muka. Manakala Pbt Mohd Hurairah disahkan terkorban.

Dengan pemergian Pbt Mohd Hurairah, ini menjadikan negara sudah kehilangan 9 orang pejuang yang sanggup mati demi ibu pertiwi. Apakah ini masih lagi dianggap sebagai sandiwara oleh sebilangan pemimpin Pakatan?

Adakah Anwar Ibrahim serta pemimpin-pemimpin Pakatan puas dengan mengalirnya darah serta nyawa anggota prajurit kita demi menjaga negaranya ini?

Sebelum ini, pihak perisikan Filipina mendedahkan pemimpin Pakatan yang diketuai oleh Anwar sebagai dalang disebalik pencerobohan di Lahad Datu Sabah.

Sebelum itu juga Tian Chua menggelarkan peristiwa berdarah di Sabah ini sebagai Sandiwara Umno seperti yang dilaporkan dalam Akhbar KeadilanDaily.

Sekarang, dimanakah Anwar dikala wira-wira negara ini gugur satu persatu dikala menjaga kedaulatan negara? Dimanakah Tian Chua yang pernah berkata ini semua sandiwara pilihanraya?

Harus diingat yang syahid di bumi Sabah itu semua adalah anak-anak muda melayu Islam. Dan yang berjuang bermatian disaat kita membaca artikel ini juga adalah anak-anak muda melayu Islam demi mempertahankan kedaulatan negaranya. Seterusnya
WAJIB BACA : AIR MATA BERDARAH ANAK MELAYU DI SABAH.. WAJIB BACA : AIR MATA BERDARAH ANAK MELAYU DI SABAH.. Reviewed by Empayar Pemuda on 10:02 PM Rating: 5

4 comments:

  1. jangan bagi chance dengan orang sulu yg cuba masuk ke Sabah. sekarang bukan masa nak kesian. rupa paras orang sulu saling tak tumpah lanun-lanun zaman dulu. darah lanun masih mengalir dalam tubuh mereka. walau pun islam tetapi mereka lebih jahat dari setan.

    ReplyDelete
  2. 20 tahun dahulu rakyat Sarawak mengatasi rakyat Sabah, tetapi kini Sabah pula mengatasi Sarawak. Barangkali keluarga di Sabah telah melahirkan 20 orang anak dalam tempoh tersebut sehingga berlipat kali ganda dari kadar pertumbuhan populasi negara. Kalau dikira analisis pertambahan penduduk ini... saya percaya menjelang 20 tahun lagi, penduduk Sabah boleh mencecah 6-7 juta dan merupakan negeri yang berpenduduk paling subur di Malaysia dan dunia. Bolehlah diiktiraf dalam Guiness Book Of Record.

    ReplyDelete
  3. Mana suara2 pemimpin bongkak PAS,DAP dan PKR?mana suara nik Aziz yg sering dgn fatwa nya?mana anwar?patut mereka ini dihantar ke Lahad Datu..jangan berani bercakap dan berceramah dipentas dan pergunakan masjid saja....

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.