VIDEO HOT : RAFIZI KANTOI MELATAH BILA DITANYA SOALAN BONUS DATUK T...


Saksikan video ini dan lihat bagaimana Rafizi melatah...Lain yang ditanya dan lain pula yang dijawab... Rilex bro..jangan marah-marak...kata pakatan rakyat amalkan kebebasan media..apa cerita sampai nak kena panggil guard bila ditanya soalan bonus...

Kesian Rafizi..Anwar sedap-sedap makan chewing gum..tak pasal-pasal rafizi yang terkena getahnya...hahaha



VIDEO HOT : RAFIZI KANTOI MELATAH BILA DITANYA SOALAN BONUS DATUK T... VIDEO HOT : RAFIZI KANTOI MELATAH BILA DITANYA SOALAN BONUS DATUK T... Reviewed by Empayar Pemuda on 5:42 PM Rating: 5

8 comments:

  1. Mana latahnya?? Yang saya nampak Rafizi dengan tenang telah menepis soalan bertubi-tubi drp journo bengap fari Agenda Daily. He is very professional. Yang tak professional itu Agenda Daily punye journo, dia yang banyak melatah.

    ReplyDelete
  2. hahaha..melatah lah tu...kene melompat kata opocot baru kira melatah ke?

    ReplyDelete
  3. Professional taik kucing! Lain org tanya lain yg dibangkitkan. That was a VALID question. Kenapa x saman Dato Trio? Asal x blh jawab je mulalah nak panggil guard kasi halau. Bacullll!!!

    ReplyDelete
  4. fuyyoo..lembu jambu marah

    ReplyDelete
  5. baik punya cover...maklumlah dah pernah merasa belalai bang non...

    Nuar Jubo,

    ReplyDelete
  6. Kalau tak boleh nak jawab buat mcm boss U ulang I saman..kah.kah.kah.

    ReplyDelete
  7. macam lembu..orang tanya lain jawab lain... kenapa dulu video chinadoll tak saman Datuk T kenapa gambar yang sekarang saman papagomo???kenapa tak saman eskey??? memang betul wartawan tu cakap..munafik dan hipokrit org PKR ni..cakap nak amal kebebasan media...kebebasan bersuara la...demokrasi la tapi PKR pun tak amalkan...cakap tak serupa bikin??? kata orang lain kronisma...PKR pun sama kronisme...ni lah namanya hipokrit dan munafik??

    ReplyDelete
  8. BACULLLLLLLL..................................

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.