Friday, March 22, 2013


Saksikan video ini dan lihat bagaimana Rafizi melatah...Lain yang ditanya dan lain pula yang dijawab... Rilex bro..jangan marah-marak...kata pakatan rakyat amalkan kebebasan media..apa cerita sampai nak kena panggil guard bila ditanya soalan bonus...

Kesian Rafizi..Anwar sedap-sedap makan chewing gum..tak pasal-pasal rafizi yang terkena getahnya...hahaha



8 comments:

Anonymous said...

Mana latahnya?? Yang saya nampak Rafizi dengan tenang telah menepis soalan bertubi-tubi drp journo bengap fari Agenda Daily. He is very professional. Yang tak professional itu Agenda Daily punye journo, dia yang banyak melatah.

Anonymous said...

hahaha..melatah lah tu...kene melompat kata opocot baru kira melatah ke?

Anonymous said...

Professional taik kucing! Lain org tanya lain yg dibangkitkan. That was a VALID question. Kenapa x saman Dato Trio? Asal x blh jawab je mulalah nak panggil guard kasi halau. Bacullll!!!

Anonymous said...

fuyyoo..lembu jambu marah

Anonymous said...

baik punya cover...maklumlah dah pernah merasa belalai bang non...

Nuar Jubo,

Anonymous said...

Kalau tak boleh nak jawab buat mcm boss U ulang I saman..kah.kah.kah.

Anonymous said...

macam lembu..orang tanya lain jawab lain... kenapa dulu video chinadoll tak saman Datuk T kenapa gambar yang sekarang saman papagomo???kenapa tak saman eskey??? memang betul wartawan tu cakap..munafik dan hipokrit org PKR ni..cakap nak amal kebebasan media...kebebasan bersuara la...demokrasi la tapi PKR pun tak amalkan...cakap tak serupa bikin??? kata orang lain kronisma...PKR pun sama kronisme...ni lah namanya hipokrit dan munafik??

Anonymous said...

BACULLLLLLLL..................................

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.