VIDEO HOT : LAGI BUKTI PAKATAN HARAM TERLIBAT DALAM INSIDEN BERDARAH DI #LahadDatu DIDEDAHKAN..


Setakat ni EP hanya mendengar beberapa adun dari Pakatan Haram sahaja yang menyokong perjuangan perwira kita di Lahad Datu..itu pun bukan statement rasmi parti atau pakatan haram. Kenapa ye??

Presiden Jati, Datuk Dr Hassan Ali berkata sehingga kini Pakatan Rakyat masih gagal menyatakan pendirian sebenar pakatan pembangkang terhadap insiden berdarah yang berlaku di Lahad Datu.
“Apa yang dilakukan oleh pimpinan Pakatan Rakyat yang sehingga hari ini..pimpinan Pas tidak mengemukakan apa suara pun, pimpinan DAP tidak mengemukakan apa suara pun, pimpinan PKR pun tidak mengeluarkan satu kenyataan untuk menentukan posisi mereka sebenarnya terhadap peristiwa yang berlaku di Lahad Datu.
“26 juta rakyat Malaysia menuntut Presiden Pas membuat satu kenyataan, apakah kedudukan Pas tentang peristiwa berdarah yang mengugat kedaulatan negara kita ini.
“Kita memerlukan (suara) daripada DAP. Kalau kita dengar hal-hal akidah, agama, Melayu, kita dapati pimpinan DAP begitu nyaring suara mereka. Tapi hal yang berkaitan dengan penjajahan akan dilakukan oleh tentera-tentera Sulu tersebut, masing-masing berdiam diri, seperti tikus jatuh dalam beras.
“Dan akhirnya kita memerlukan respon yang betul-betul menerangkan kedudukan sebenarnya Pakatan Rakyat, PKR dalam isu yang sedang dibincangkan ini, “katanya. -AICD

VIDEO HOT : LAGI BUKTI PAKATAN HARAM TERLIBAT DALAM INSIDEN BERDARAH DI #LahadDatu DIDEDAHKAN.. VIDEO HOT : LAGI BUKTI PAKATAN HARAM TERLIBAT DALAM INSIDEN BERDARAH DI #LahadDatu DIDEDAHKAN.. Reviewed by Empayar Pemuda on 7:36 PM Rating: 5

No comments:

Popular

Powered by Blogger.