Friday, March 22, 2013


Semalam nurul Izzah terpaksa memberitahu pada rakyat tentang pendiriannya yang menyokong penuh dan menghargai perjuangan anggota keselamatan negara mempertahan kedaulatan di Sabah..

Sebab apa dia terpaksa menyatakan pendiriannya???? - Sebab rakyat dah marah..

Sebab apa rakyat marah???Sebab keceluparan mulutnya yang menghina dan memperlekehkan peranan pihak polis...

Memang patut la rakyat MARAH...mulut puaka macam haram j...Masa ceramah bukan main hebat..kononnya nak bangkitkan kemarahan rakyat terhadap pasukan keselamatan negara...Tapi bila backfire..mula lah nak salahkan pihak lain...Saman sana..saman sini nak tutup kemaluan...
Saya merujuk kepada rencana yang diterbitkanNew Straits Times hari ini bertajuk “Nurul Izzah hits out at police”, yang saya anggap berniat jahat dan telah menyeleweng ucapan yang telah saya berikan dalam satu ceramah di Jemapoh, Negeri Sembilan pada 19 Mac 2013. - KeldaianDaily

Sila tonton video ceramahnya di Bangsar...betapa BIADAP & KURANG AJARnya betina bermulut puaka bernama Nurul Izzah ni..Sukahati macam mak bapa dia je nak hina pasukan keselamatan negara..



EP yakin kerana sifat dendam Nurul Izzah terhadap pihak polis terutamanya Cawangan Khas..Nurul Izzah boleh kata kita tak perlukan Cawangan Khas..HAPUSKAN SAJA Cawangan Khas...Mungkin Nurul Izzah terlupa peranan anggota Cawangan Khas yang bertugas di Lahad Datu hingga ada yang terkorban kerana nak pertahankan kedaulatan negara?...


Yang terbaru semasa ceramahnya di Kampung Jemapoh, Kuala Pilah, Negeri Sembilan, Nurul Izzah kata pihak polis tiada kerja lain selain mengintip pemimpin-pemimpin Pakatan Rakyat..Pulak dah..



TIADA KERJA LAIN?? - Amboi sedapnya Nurul Izzah ni bercakap...Habis tu selama ini siapa yang menjaga keamanan negara?? Puak-puak pakatan haram ke?? Yang EP tahu puak-puak pakatan haram ni menyusahkan dan menambah kerja yang tak perlu pada pasukan keselamatan negara ada la...

Masih ingat insiden ini??

**Macam-macam anak beranak ni..Dendam keluarga mereka terhadap pihak polis mungkin masih membara kot pasal kes dulu dulu tu...Tu yang tiap-tiap hari berusaha keras menghasut rakyat supaya membenci pasukan keselamatan negara seperti mana mereka benci...








2 comments:

Anonymous said...

Mohon buat movie psl nih, tajuk citer aku blh bg "KBB" keluarga busuk hati

Anonymous said...

kalau PR menang PRU13, agak-agak polis mana mereka nak pakai. nak buat pasukan polis sendiri ke?

anwar masa jadi TPM masuk sembahyang jumaat di masjid bukit damansara ada 6-7 org bodyguard pakai pistol terselit kat belakang...
PM pun tak pernak nampak macam tu...

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.