Friday, March 1, 2013


Inilah permainan politik yang cuba dimainkan oleh puak puak pembangkang... Segala perancangan telah dirancang dengan teratur..

Bermula dengan Anwar menjadi dalang yang merancang pencerobohan ini..kemudiannya puak puak PKR dan DAP menyalahkan kerajaan dan anggota keselamatan  yang memperjudikan nasib mereka menjaga keamanan negara dan akhir sekali PAS mendesak PM untuk memanggil sidang tergempar....



Semua perancangan ini hanya untuk melemahkan kerajaan menjelang PRU13..

Harus di ingat segala perancangan puak puak haram jadah ini telah menyebabkan 2 nyawa anggota Komando VAT69 terkorban kerana mempertahankan negara...

Adakah Anwar akan bertanggungjawab diatas kematian anggota anggota tersebut..

Berikut adalah senarai anggota komando PDRM atau VAT69 yang terkorban dan cedera sewaktu serangan mortar dalam krisis Lahad Datu : 

1. Inspektor 17992 Zulkifli B. Mamat (gugur) 
2. Koperal 113088 Sabarudin B. Daud (gugur) 
3. Koperal 152133 Mohd Tarmizi B. Hashim (cedera di tangan dan kaki) (ditempatkan di Hospital Lahad Datu) 
4. Koperal 135383 Azman B. Ampong (cedera di punggung/peha) (ditempatkan di Hospital Lahad Datu) 
5. Konstabel 176533 Mohamad Qaiyum'aiqal B. Zolkifli (cedera di bahu kanan & kedua-dua kaki) (ditempatkan di Hospital Sandakan).


8 comments:

Anonymous said...

apa bukti hang tuduh anwar...semua anwar buat.jual mas lps ni pun psl dsai.dsr macai busuk hati perut, bsuk hga k tulang sulbi.

Anonymous said...

Ape bukti ko ckp sandiwara umno? Ade gambar najib jumpe misuari? Ngok ngok ngok bongok..seluruh ahli dan penyokong pembangkang bongok..aku ulang..seluruh ahli dan penyokong pembangkang bongok..

Anonymous said...

sbgai pm mnyalahk org lain.mana intergriti, responsibility seorg pm negara yg sptutnya mjaga kepentingan rakyat.ingat kisah ustaz ibrahim libya cpt krjaan bunuh bsma bpuluh pduduk memali.inikan org luar mceroboh bsenjata.lps ni beri ic pulak...mana thu.

Anonymous said...

pernah x pk apa perasaan kami isteri2 yg suaminya ditugaskan ke lahad datu ni..psaan anak2 yg dah lama tak jumpa ayah2 mereka..appreciate la sikit..dorg ke sana sbb nak jaga keselamatan rakyat msia juga..ingat gi sana nk main masak-masak ke?? bangang..

Anonymous said...

umngok ni bongok xleh diajar..sedih tgk macai yg mcm ni.ksian..kesian.

Anonymous said...

Parti Ajaran Syaitan dah la sesat..menyesatkan lagi orang lain ada la....kesian tengok lembu2 dalam Paspispus..haha..

Anonymous said...

bongok2 org umno , xdelah sampai agama pun nak dijual.. machai pas pis pus dan cacai nuar jubri lagi truk. demi nak jadi pm konon . mimpi siang harilah korang..hahahaha

Anonymous said...

kata2 macai2 be end sume mcm syaitan je..aptb

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.