Thursday, March 21, 2013


Apa yang panas sangat pasal video yang tak sampai 3 minit ni...sampai lebih daripada 70 ribu orang dah menonton video ini... Nak kata lucah pun bukan...nak kata video GAY pun bukan.. EP tengok kedua-dua individu dalam video ini berpakaian lengkap...duduk berjauhan...Tiada aksi-aksi meraba..melekat dan sewaktu dengannya...

Awal pagi tadi sekitar jam 12.00 tengah malam Blog Dr MiM melaporkan "video tersebut telah mencecah lebih daripada 26,000 views!" KLIK SINI.. 



Sekarang..sehingga jam 12.00 tengah hari..video tersebut telah mendapat 71,792 view.. Hebat kan sambutan terhadap video ini...Kalau buat Filem mahu pecah panggung...

Di bawah adalah beberapa komentar di dalam video tersebut. Di antaranya :


Kepada sesiapa yang belum tengok video BOX OFFICE ini...sila saksikan segera... Apa yang penting video ini bukan bukan video cetak rompak atau video konspirasi politik dari mana-mana pihak..Original beb...





** Mudah saja...4 kali soalan itu diulang untuk menantikan jawapan YA atau TIDAK..tetapi malangnya jawapan yang diterima TANYA SAMA POKOK, APA SEBAB GOYANG..

Lepas ni Bangau pun tak boleh cari makan buat lagu kanak-kanak...

1 comments:

Anonymous said...

mengaji habis2 dulu bab tuduhan ni. takutlah azab Allah.

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.