Monday, March 18, 2013


Wow...Macam-macam benda yang terjadi di Pulau Pinang sejak kebelakangan ni.. Semalam di Guar Perahu anjing-anjing belaan Raja Goyang menyalak tak tentu pasal dan bertindak ganas menyerang orang.. Hari ni BABI pula dijumpai berkeliaran di jalan menuju ke Jambatan Pulau Pinang...Ini sudah hebat!!

Agak-agaknya siapa punya babi la yang terlepas di Jelutong Expressway ni..Lim Guan Eng boleh tolong jawab tak..Kalau tanya Anwar nanti dia sebut..media mana yang kaitkan saya dengan babi tu...Kalau you ulang lagi..nanti i saman....



** Kesian kat abang-abang yang bertugas tu..tak pasal-pasal nak kena kepung babi..haram tau...EP rasa mesti abang-abang tu tak pernah terfikir dalam tugas mereka nak kena berurusan dengan babi...

Credit : FB Razil

8 comments:

Anonymous said...

kikikikikiiii...

Anonymous said...

Nih mesti Babi belaan LGE Tokong.. Sebab DAP (Dog & Pig) & PeGayaaR nih pun jenis perangai mcmtu.. Menyondol mcm haram.. Puihhhh..

Ini kali lah.. Bye2 PR..

zoRRo...

Anonymous said...

ooohh ini babi haramjadah najis mughalazah yang najib tak tau nak jawab masa budak sekolah tanya ari tu

Talhah said...

ooo ini lah rupanya babi yang Mat Sabu sanggup makan jika di jamu Lim Guan Eng. Agaknya terlepas dari kenduri kesyukuran Mat Sabu ni.

Harap-harap abang ni berhemahlah menangkap babi ni. Tangkap dengan cermat dan hati-hati. Dapat pahala dua kali. Menjaga hal umum dan berihsan dengan haiwan yang menjadi mahkluk Allah juga.

Abang-abang sekelian kena ingat Babi bukan makhluk haramjadah seperti bak kata Anon March 18 3:55 pm. Anon ni memang dah bodoh tak tertolong lagi. Bila ANon ni menghina Babi dia menghina Allah s.w.t juga.

Anonymous said...

Laaaaa....aq ingat Bapak ANUwar Bin Ibrahim......rupe2nyer kembar dia.......

azlizam said...

Dpt kt abg anuwar mesti dia liwat babi ni!!! Ha..ha...

Anonymous said...

err..bukan bang non ke tu..

Anonymous said...

aku rase samaada benda tu anak hubungan luar anuar ibrahim atau mustopa ali, tengah cari bapak dia tu, mintak rekemen kerakyatan...

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.