Tuesday, March 5, 2013



Hahaha...Anwar kata Risikan Filipina tak kenal antara Sultan Sulu dengan Nur Misuari..biar betul?? 
Anwar juga memberitahu, beliau telah ditawarkan satu wawancara khas bersama Filipina 'Inquirer News' setelah pemimpin pembangkang itu membuat penafian berhubung pembabitan dan pertemuannya dengan Sultan Sulu. 

"Tawaran menemui duga saya itu berlaku pagi tadi.
"Dia prihatin kerana saya nafi saya jumpa Sultan Sulu kerana gambar mereka keluar itu sama ada saya jumpa Misuari kerana dia ingat gambar itu adalah Sultan Sulu," ujar Anwar lagi.

19 comments:

Anonymous said...

So okayy, Anwar dah confirm kata dia cuma jumpa Misuari je, bukannya si Kiram tu...

Tapi hari ni Misuari pulak dah declare terang2an nak join kiram dalam peperangan dgn Malaysia menuntut Sabah...

"Moro National Liberation Front (MNLF) chairman Nur Misuari on Tuesday warned Malaysian authorities against killing the followers of Sulu Sultan Jamalul Kiram III in Sabah as doing so would be tantamount to a declaration of war against the Tausugs and the former separatist group."

Hmm.. Apa Anwar nak pusing lepas ni ye?

azlizam said...

Anwar dasar pengkianat negara!!! Kenapalah x bunuh saja si peliwat ni. Biar dia mampus..

Anonymous said...

Nuar pakar penafian dalam video China Doll nampak macam saya tapi bukan saya perut pelakun tu buncit sedikit

Anonymous said...

Sudah-sudahlah nak tuduh orang yang belum pasti betul atau tidaknya. Kalau betul Anwar yang terlibat dengan semua bukti sahih dan didapati salah oleh mahkamah.... silakan hukum beliau dengan hukuman yang seberat-beratnya. Malah semua rakyat Malaysia tanpa prejudis akan menerima keputusan mahkamah yang telus. Ini tidak.. semua perkara yang terjadi dan merosakkan keamanan negara maka Anwarlah sahaja yang dituduh. Tolong gunakan akal yang Allah anugerahkan kepada kita untuk berfikir secara rasional... bukannya emosional. Apa kata kalau orang lain buat perkara yang sama ke atas kamu... apakah kamu boleh menerimanya. Contohlah kamu ditunjukkan filem/video yang seiras kamu sedang bermain seks dengan isteri orangkah, dengan lelaki gaykah atau dengan siapa-siapa sahaja....sedangkan kamu tidak melakukannya, apakah kamu tidak marah?

Anonymous said...

Pemimpin BN kalau nak sokongan rakyat harus berani menyahut cabaran pemimpin PR untuk berdebat berkaitan manifesto parti masing-masing. Huraikan dengan hujah-hujah yang bernas dari intipati manifesto tersebut agar rakyat dapat menilai yang mana satu diantara keduanya yang memberi lebih manfaat kepada semua. Jangan sekali-kali membangkitkan peribadi lawan kerana rakyat dah muak dengan tuduhan yang semakin melampau dari kedua pihak. Tak nak siarkan secara langsungpun tak apa... asal sahaja rakaman penuh debat tersebut dimuat naik dalam you tube.

Anonymous said...

Yg ko emo ngan nuar apsal? Ade ape2 ke?

Anonymous said...

Ko je yg percaye manifesto pakatan beruk..debat pun x guna..sian ko asyik sibuk nk berdebat tp xde org nk layan..mcm pelacur tua yg xde org nk layan..

Anonymous said...

Ala setakat org mcm kau nak sokong BN, kami pun tak ingin. Jilat lah Anwar tu puas puas!

Anonymous said...

sikit2 debat. tak de kerja lain. muak dengar org pkr bercakap. mcm rakyat malaysia bodoh sangat

Anonymous said...

hahahahhahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhh dia ngan anwar couple.

Anonymous said...

sikit2 xe debat.bodo.talk only no action.hmmmmmmm.kalau dah kena liwat memang pemikiran cam bang nuar.

Sudir said...

You komen lagi saya saman you..

Anonymous said...

bukan nak support anwar. tp u all sure ka yg anwar trlibat dlm hal ni? klu u all sure, dr mana u all dpt bukti? klu x jelas jgn tuduh itu fitnah nmanya. kan fitnah tu lg bahaya dri mbunuh. isu liwat pla mcm mna u all yakin yg anwar tu trlibat? even court sndiri x dpt sabitkn yg anwar brsalah kan? smua jelas klu u all brfkir scara logik. peace no war :)

Anonymous said...

Tunggulah bulan julai ni....

Anonymous said...

kot iye pon takkanla org mcm ini nak dijadikan pemimpin..astaghfirullahalazim.cari kbaikan anwar.anwar apa ada??

Anonymous said...

Iya janganlah memilih pemimpin yang mana banyak keraguan ada padanya. Serupa dgn lagu yg sibuk dinyanyikan disabah sebelum diserang. Tanya sama Anwar kenapa pokok goyang? Mesti ada sebab..knp anwar dituduh peliwat...knp x tuduh perasuah atau mcm² tuduhan lagi..mesti ada sebab..jadi tanya sama itu China Doll...tanya sama Anwar mana jam rolex..Tanya sama anwar knp tak nak sumpah...tanya sama anwar...knp pegi jumpa Masuari...eh bnyklah kena tanya....bnyk keraguan..masih nak pilih lg dia ke....

Anonymous said...

jom kita nyanyi lagu katak oh katak..

sulu oh sulu kenapa engkau datang..
macamana aku tak datang,ada org jemput datang..
orang orang kenapa panggil sulu..
macamana aku tak panggil sulu..aku nak menang pru..kihkih

Anonymous said...

Nanti tiba masanya dia akan terperangkap dalam jeratnya sendiri.Sampai bila dia nak twist.

Anonymous said...

Aku 100% yakin Anwar terlibat secara langsung. Walau aku bukan ahli politik, tidak menganggotai parti politik. Lama dah aku perhatikan tindakan Anwar ni.

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.