Friday, March 22, 2013



Artikel ni memang menarik untuk dibaca...Konpius...EP tak pasti sama ada penulis blog ini Islam atau tidak...Bagaimana bagi seorang Islam dia boleh promote artikel ini..Untuk makluman pihak pembaca...EP bukan nak promote..tapi nak bagitau pada rakyat Malaysia..inilah agenda puak-puak pakatan haram..mengubah minda rakyat Malaysia supaya lebih terbuka..Hak asasi manusia lebih penting dari agama...Baca dan nilaikan sendiri...

Kalau Anwar Gay Sekalipun, So What?

Antara petikan daripada artikel tersebut...

Tidak ramai di kalangan pemimpin politik yang mempunyai kemampuan untuk memimpin negara ini menjadi sebuah negara yang lebih baik dari sekarang, sebuah U-topia dunia yang diidam-idamkan rakyat di negara-negara yang sekelas dengan kita.

Negara dimana sebahagian besar pendapatannya dibelanjakan untuk subsidi dan kesenangan rakyat, rasuah dihapuskan dan sebagainya.

Maka itu, kalau ada seorang pemimpin yang mampu dan pemimpin tersebut kebetulan mempunyai kecenderungan seksual yang pelbagai, so what?

Pemimpin yang punyai kecenderungan seperti itu adalah 100 kali lebih baik berbandingpemimpin yang straight tapi bergelumang dengan korupsi, penyelewengan dan rasuah.


Persoalan yang kita patut tanyakan, adakah rakyat lebih rela mempunyai pemimpin yang korup dan hanya menggunakan jawatan dan kedudukan masing-masing untuk kepentingan sendiriberbanding dengan pemimpin yang jujur, ikhlas serta sanggup keluar masuk penjara demi membela nasib rakyat tapi hanya mempunyai sedikit kelemahan dari segi kecenderungan seksualiti?

Laman ini berpandangan, kecenderungan seksualiti adalah hak individu dan pilihan masing-masing yang telah ditentukan Tuhan, tidak ada apa yang dapat mengubah hakikat tersebut.

Untung dan bertuahlah kepada pemimpin yang mempunyai kecenderungan seksual yang normal, tapi kalau ada pemimpin dengan kelainan yang disebabkan apa-apa jua keadaan, rakyat perlulah menerima keadaan tersebut dengan seadanya.

Nukilan ini terhasil setelah laman ini melihat serangan berterusan ke atas kecenderungan seksualiti Datuk Seri Anwar Ibrahim semakin menjadi-jadi menjelang pilihanraya umum akan datang dan kami yakin tidak akan berhenti. Daripada buang masa membuat penafian yang tidak ada kesudahan, kami rasa lebih baik rakyat belajar menerima keadaan tersebut yang telah ditetapkan Tuhan.

- KedahLanie

**Astaghfirullah Hal Azim


3 comments:

Charts Donlie said...

http://cartakebenaran.blogspot.com/2013/03/malaysia-bankrap.html

Anonymous said...

cakap pasal BABI (bapak anwar bin ibrahim)ni cakap macam mana pun tak guna, ko orang yang sokong BABI ni ada kenal ke siapa dia sebenar, cuba tanya diri kenapa ramai kawan kawan rapat BABI tinggalkan dia, sudah tentu kawan kawan rapat dia tahu siapa BABI luar dalam,..fikir sejenak, kalau dia bijak, sudah tentu dia masuk university belajar Medicine ke, engineering ke, sciences ke, tapi dia ambil kursus apa, dia kelulusan apa, kalau ambil kursus ekonomi pun boleh tahan juga, dulu masa student tentu dia suka berceramah di speaker corner di university,,, speaker corner tak da lain menghentam kerajaan, menghentam pentadbiran u etc.masa tu dia paham ke macam mana jentera kerajaan berjalan, keluar university dia masih menghentam kerajaan ajak student berdemonstrasi, bila demo tahun 74, dia cabut lari, pengikut dia kena tahan, bukan ke BABI ni tahu bercakap, menggunakan orang untuk kepentingan dia, bukan bijak mana pun, tengok dalam kerajaan dulu, dia putar belit sampai duit kita berbilion dia boleh bawa keluar, ada orang peliharaan yang boleh di pergunakan,..lihat dia dengan fikiran yang matang, dia memelihara negara atau merosakkan negara, lihat siapa orang yang dia bela, dari tentera,kehakiman,tukang caci semua dia bela,,,patut nik aziz cakap dia ni bijak atau "cuntning" kata orang puteh, cukuplah, selamatkan lah negara demokrasi kita, pileh pemimpin melalui peti undi... selamatkan malaysia.

exumnooooooo said...

ada aku kesah...bak mari 30 video sex anwar....aku tetap tolak UMNO/BN...Najisb tak dak telur tak layak memerintah malaysia...aku nak pemimpin yg takutkan ALLAH, benci rasuah, anak isteri tutup aurat & yg paling hebat..boleh menjadi imam kpd rakyat...Najisb UMNO/BN engcow ada?????sori tak de...KO UMNO, KO UMNO..jijik tuiiiiii

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.