Thursday, March 14, 2013


Boleh tak sesiapa bagi pinjam baldi kejap…

Anak perempuan Jamalul Kiram III baru sahaja membuka akaun Twitter (@jacelkiram), nama yang digunakan…Princess Jacel Kiram!

Abah kau princess!

Bapak dia sah-sah la bukan Sultan Sulu tetapi Ketua Pengganas…dia ni dari hari pertama duk mengaku diri dia Puteri. Betul-betul hidup dalam dunai fantasi.
Sampai bukak akaun Twitter pun nak letak Princess.

Dia tahu tak kalau tak silap ada 9 orang yang mengaku diri diaorang Sultan Sulu.
Kerajaan Filipina pun dah tak iktiraf sesiapa sultan.

Ni minah mangkuk ayun mana kat Manila ni tetiba duk promote diri sebagai Puteri ni?

Sesiapa yang ada akaun Twitter….connect la ke @jacelkiram dan bagi dia sedar…bahawa dia adalah anak kepada seorang tua gila duit dan kuasa yang juga seorang pembunuh!

Ada darah di tangan keturunan dia…puteri konon…podahhhh! – Mynewshub.my

3 comments:

Anonymous said...

WADUUUUUH...........listen listen listen...read read read

Kesiiiiaaannnn...

kesian aku ngan jacel @ jakel kiram lanun tu. Sah sah dah kemaruk nak jadi putri raja. tengok baju dia pun dah siap ready warna kuning posing untuk twitter dia. sadis sungguh......

Kesiiiiaaaannnnnn......Meroyan ataupun dah menopause tu sebab dia jadi camtu.

Suruh kita Msia baca sejarah. Hai, nasib baik aku Sejarah dapat A+ Jadi aku tak takut ngan kau putri katak. Sabah dah maju kau baru teringat nak tuntut ikut sejarah???
Hmmm.....sah2 dia dah kemaruk nak bagi bapak tua bangka dia duk takhta sebelum bapak dia mati. Takut kempunan.......Mana taknya, mereka sebenarnya dah merempat kat filipina tu.....

kesiiiiaaaannnnnnnnnnnnnnnnn.

Baik kau suruh bapak kau bertaubat cepat sebelum dia kena masuk dalam tanah tu jacel oiii...Oooops....kau pun boleh join sekali.

Jakel - gedung hebat.
jacel - betina keparat

Jap jap...aku nak termuntah dahni........sape dia???? Excuse me ...... Puteri ?????
UUUUwwekkkkkkk.......Uwekkkkkkkk kakakakakaaka

Anonymous said...

orang sabah tak hingin pun berputerikan pompuan samseng mcm nih. ingat suke suki jer ker nak ambik sabah??

mr paktam said...

pehhhgggrrr tergelak besar baca komen no 1 di atas...ha ha,uwaekkk meh kita pakat2 muntah kt putaqri jacel nih hik hik,,,aduhh jaga2 aku nk termuntak lagi nih,,,uuwekkk uwerkkk urpp..

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.