Monday, March 18, 2013




Belum pernah tamat isu Abby abady “meroyan” di twitter.

Sekali lagi melalui laman twitter miliknya, Abby telah me-retweet sebuah kenyataan yang dikeluarkan oleh King Jason.

Dalam kenyataan tersebut King Jason menyalahkan Tun Mahathir di atas apa yang telah berlaku ke atas
isu Lahad Datu sekarang dan sekaligus Abby Abadi menyokong kenyataan dikeluarkan King Jason.

Antara cebisan kenyataan King Jason.

“Si Tua kutuk telah memberikan kerakyatan kepada beratus ribu rakyat Filipina dari Sulu bagimemenangkan UMNO di Sabah. Akhirnya timbul masalah sekarang ini. “-RotiKaya

Sila klik link dibawah...




14 comments:

Anonymous said...

Kalu 40 org kt ko ni pompuan murahan mmg ko akn jd murahan, igtkn bl da pki tudung makin baik, zuhud n xde politik..
Udah2 la abby..umur kt pon pinjaman je, abskn ms kt utk bt baik n bribadat, tgglkn politik ni, cr guru agama yg btol2 a'lim..jgn bnyk ckp tp lbhkn ibadat, pndg org dgn baik n doakn org utk jd baik
Udah2 la tu..muka comel, harap peel pon comel jgk ye

Anonymous said...

jasa ebby barua kepada negara ialah mengajar anak muda telanjang...

usin said...

perempuan murahan? aku tak percaya. bukan ke si abi abodi ni bagi free pun org tak mau?

Daeng Selili said...

lebih ramai ana muda akan mulut celupar mcm minah ini...xcaya?tggu...khaliid ismath syiah gila tu bila polis nak cekup???

Anonymous said...

madey mmg tua kutuk..itu kenyataan...huhu

atas pagar said...

Yg tua kutuk tu sbnrnye ko sndri.. bodoh piang pnya orang.. tlebih mmin babi ke..??

atas pagar said...

Bro x pyh la buang msa nsihat btina sundal tu.. btina sundal tu Klu tlanjang dpn bangla pn lum tntu bangla nk.. busuk pekung...!!

Anonymous said...

hatinya tak secantik tudung yang dipakai.

Anonymous said...

lama tak merasa keris lelaki...maka mani nya pun dah naik kekepala...sebab selalunya janda atau anak dar tua suka cakap merapu...

Anonymous said...

eee islam ape camni?? ostazah jadian oi pigi balaja agama dlu sbelom mghukum org,malu sikit awok tu pempuan,adab sopan budi bahasa mau dijaga.. mcm xde maruah diri je,desperate cari publisiti murahan

Anonymous said...

kalau hangpa semua tak mau kat dia takpa, aku mau...

Anonymous said...

Haha..cayala bro
Hariharimau

Anonymous said...

Biasanye org mcm ni bl da kn kaw2 br nk sedar, ape nk buat..

Anonymous said...

Jgn ngata org yg da bnyk buat jasa, koman2 da bnyk bakti dia bt..kalu dia bnyk bt dosa pon knp? Ko mybe xtau brp bnyk amalan dia
Drpd pemimpin lain yg halal kn lgbt, yg bg kalimah Allah utk suma, yg doakn kehancursn org Islam sndr n yg tuduh org Islam murtad tu sbnrnye musuh dlm selimut
Ko igt ko bgs sgt? Ko igt amalan ko da cukup? Ko igt dgn "tok guru" ko tu ko blh lps kt dlm kubur? Tgk n baiki dr sndr dl sblm ngata org, kalu mmg dia bt salah pon kt doskn utk dia jd baik..ssh sgt ke? Lain la kalu tahap PHD ko tggi melangit

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.