SEMAKIN KURANG AJAR..EBBY HINA TUN M PULA...




Belum pernah tamat isu Abby abady “meroyan” di twitter.

Sekali lagi melalui laman twitter miliknya, Abby telah me-retweet sebuah kenyataan yang dikeluarkan oleh King Jason.

Dalam kenyataan tersebut King Jason menyalahkan Tun Mahathir di atas apa yang telah berlaku ke atas
isu Lahad Datu sekarang dan sekaligus Abby Abadi menyokong kenyataan dikeluarkan King Jason.

Antara cebisan kenyataan King Jason.

“Si Tua kutuk telah memberikan kerakyatan kepada beratus ribu rakyat Filipina dari Sulu bagimemenangkan UMNO di Sabah. Akhirnya timbul masalah sekarang ini. “-RotiKaya

Sila klik link dibawah...




SEMAKIN KURANG AJAR..EBBY HINA TUN M PULA... SEMAKIN KURANG AJAR..EBBY HINA TUN M PULA... Reviewed by Empayar Pemuda on 12:15 AM Rating: 5

14 comments:

  1. Kalu 40 org kt ko ni pompuan murahan mmg ko akn jd murahan, igtkn bl da pki tudung makin baik, zuhud n xde politik..
    Udah2 la abby..umur kt pon pinjaman je, abskn ms kt utk bt baik n bribadat, tgglkn politik ni, cr guru agama yg btol2 a'lim..jgn bnyk ckp tp lbhkn ibadat, pndg org dgn baik n doakn org utk jd baik
    Udah2 la tu..muka comel, harap peel pon comel jgk ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro x pyh la buang msa nsihat btina sundal tu.. btina sundal tu Klu tlanjang dpn bangla pn lum tntu bangla nk.. busuk pekung...!!

      Delete
    2. Biasanye org mcm ni bl da kn kaw2 br nk sedar, ape nk buat..

      Delete
  2. jasa ebby barua kepada negara ialah mengajar anak muda telanjang...

    ReplyDelete
  3. perempuan murahan? aku tak percaya. bukan ke si abi abodi ni bagi free pun org tak mau?

    ReplyDelete
  4. lebih ramai ana muda akan mulut celupar mcm minah ini...xcaya?tggu...khaliid ismath syiah gila tu bila polis nak cekup???

    ReplyDelete
  5. madey mmg tua kutuk..itu kenyataan...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg tua kutuk tu sbnrnye ko sndri.. bodoh piang pnya orang.. tlebih mmin babi ke..??

      Delete
    2. Jgn ngata org yg da bnyk buat jasa, koman2 da bnyk bakti dia bt..kalu dia bnyk bt dosa pon knp? Ko mybe xtau brp bnyk amalan dia
      Drpd pemimpin lain yg halal kn lgbt, yg bg kalimah Allah utk suma, yg doakn kehancursn org Islam sndr n yg tuduh org Islam murtad tu sbnrnye musuh dlm selimut
      Ko igt ko bgs sgt? Ko igt amalan ko da cukup? Ko igt dgn "tok guru" ko tu ko blh lps kt dlm kubur? Tgk n baiki dr sndr dl sblm ngata org, kalu mmg dia bt salah pon kt doskn utk dia jd baik..ssh sgt ke? Lain la kalu tahap PHD ko tggi melangit

      Delete
  6. hatinya tak secantik tudung yang dipakai.

    ReplyDelete
  7. lama tak merasa keris lelaki...maka mani nya pun dah naik kekepala...sebab selalunya janda atau anak dar tua suka cakap merapu...

    ReplyDelete
  8. eee islam ape camni?? ostazah jadian oi pigi balaja agama dlu sbelom mghukum org,malu sikit awok tu pempuan,adab sopan budi bahasa mau dijaga.. mcm xde maruah diri je,desperate cari publisiti murahan

    ReplyDelete
  9. kalau hangpa semua tak mau kat dia takpa, aku mau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..cayala bro
      Hariharimau

      Delete

Popular

Powered by Blogger.