Saturday, March 30, 2013


Inilah yang dinamakan KANTOI BESAR BESARAN...Cuba baca dulu penjelasan blogger PR ni..
Tujuan Admin PR mainkan gambar gadis itu as super impose bukan sebab nak malukan gadis tersebut. Just nak bagitau punca / sumber dari mana bloggers umno amek dan doctored kan benda itu.
Apa yang admin PR buat ialah mereka cari source kepada pemilik gambar asal. Bila dah jumpa. Rupanya ia dimiliki oleh gadis tersebut.. then admin pr pun tunjukkan bagaimana super impose itu dilakukan.
Apa..tunjuk bagaimana super impose itu dibuat.. mak aiii..hebat gila bloagger PR..Setahu EP gambar yang dimuat naik dalam Myspace atau mana mana sosial media yang lain..gambar tersebut tidak akan dijumpai jika kita menggunakan image search melalui mana mana internet browser..

Melainkan kita mengambil terus gambar itu didalam akaun media sosial pemilik tersebut..dan sudah pastinya orang yang menggunakan gambar tersebut untuk nak tunjukkan bagaimana super impose gambar Nurul Izzah dibuat mengenali wanita yang menjadi mangsa itu..hahaha..

Kan dah kantoi..kononnya nak salahkan UMNO..tapi tahu plak blogger PR ni nak cari gambar  wanita tersebut di mana...


Wanita berkenaan yang sedih dengan apa yang menimpanya pada petang ini memaklumkan bahawa dia amat malu apabila terdapatnya blog-blog yang memuatnaik gambarnya. Malah lebih teruk lagi, dari blog penyokong Pakatan Rakyat menuduh beliaulah pelakon kepada video lucah berkenaan.

Wajah gadis berkenaan tersebar sebaik Saifudin Nasution dari PKR membuat pengakuan telahpun melihat video lucah yang dikatakan mirip Nurul Izzah Anwar yang kononnya akan dimainkan oleh blogger-blogger dan cybertroopers dari UMNO.

Menurut gadis berkenaan, ada pihak telah memuat turun gambarnya tanpa kebenaran dari laman sosial MySpace dan kemudiannya telah membuat superimpose agar kelihatan seperti Nurul Izzah Anwar.

Gadis berkenaan telah memohon dan merayu kepada orang ramai agar tidak lagi mengambil kesempatan dengan menggunakan wajah beliau untuk kepentingan politik.

"Saya malu gambar saya terpapar disana sini macam saya tak ada harga diri", ujar gadis berkenaan yang sedih dengan apa yang menimpanya.

Ekoran dari itu, gadis berkenaan hari ini telah membuat laporan polis kerana telah dikaitkan sebagai pelakon kepada video lucah yang dikatakan mirip Nurul Izzah Anwar.

1 comments:

GF said...

salam2all,

Berhenti sekejap drpd bergaduh sesama muslim, jom check out promosi kapsul herba pacak langit untuk tegang lebih lama, rm100 utk 3 botol, klik di bawah untuk keterangan lanjut.

kapsul herba pacak langit untuk masalah rumah tangga

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.